facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WOON BETER makelaars

WOON BETER makelaars

Info

WOON BETER
Makelaar Taxateur Nieuwe Stijl

Geschiedenis

WOON BETER makelaars, het makelaarskantoor in Almere met een frisse kijk op de veranderde woningmarkt. Die op een vernieuwende en onderscheidende manier en met een eigen aanpak voor u aan de slag gaat!



"WOON BETER makelaars, de makelaar voor Almere en 't Gooi met een frisse kijk op de dynamische woningmarkt. Durf te kiezen voor een makelaar die écht voor je aan de slag gaat en dat tegen een scherp tarief."
Adres: Binnendelta 1 U 1, 1261 WZ Blaricum
Telefoonnummer: +31631788722
Stad: Blaricum
Route: Binnendelta 1 U 1
Postcode: 1261 WZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sellaspace Sellaspace 3 km Marcella heeft zowel de aankoop van mijn nieuwe woning als de verkoop van mijn huidig...
Art of Living by Marquiette Art of Living by Marquiette 3 km Mocht je interesse hebben in een appartement in Residentie Blaricum vergeet dan niet ...
Madeline Lindeman Makelaardij og Madeline Lindeman Makelaardij og 3 km Al meer dan 25 jaar makelaar en taxateur met hart en ziel!
Recensies
Wij hebben deze makelaar enkel meegemaakt als verkopend makelaar. Als geïnteresseerde was het eenvoudig om een bezichtiging te plannen en werden we tijdens de bezichtiging bedolven met informatie over de woning. Dit was voor een gedeelte prettig omdat er weinig interpretatie overbleef. Verder gaf de makelaar aan dat er veel bezichtigingen waren maar zou er geen sprake zijn van een inschrijving. Dus gewoon bieden als je wil, daarna onderhandelen. Nadat we 2 keer bezichtigd hadden besloten wij over te gaan tot een bieding op de woning. Nadat de bieding de deur uit was, werd er weinig gecommuniceerd. Na 8 dagen wachten werd ons mede gedeeld dat er een tweede geïnteresseerde was en dat het verkooptraject toch werd omgezet zou worden naar een inschrijving. We kregen 48 uur de tijd om een finale bod te doen... De spelregels werden veranderd, wij hebben de verkopers van de woning nooit gesproken en ons bod is in de prullenbak verdwenen. Een email met klacht over het bovenstaande is nu ook al 7 dagen niet op gereageerd. Al met al geen goede ervaring met deze makelaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid