facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woody Building Concepts

Woody Building Concepts

Info

Woody Building Concepts is een Design & Build organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en turn-key bouwen van duurzame bedrijfspanden en kantoren. Wij maken gebruik van een innovatief houtbouwconcept.



"Wij bouwen met nieuwe, innovatieve materialen. De houten balk, hét bouwmateriaal sinds jaar en dag, heeft plaatsgemaakt voor een revolutionair nieuw product: samengesteld hout. Eén van de meest hoogwaardige bouwmaterialen. Met hout uit duurzame bosbouw en lokale gemeenschappen dragen we bij aan balans in de natuur.De toekomst van gebouwen zoals wij die zien is flexibel. Gebouwen worden letterlijk niet in beton gegoten, maar veranderen mee met de gebruikers, het grootste bedrijfskapitaal. Een kantoor wordt een plek om te ontmoeten en te inspireren.Bouw mee aan een duurzame toekomst!"
Adres: Touwslager 2, 5253 RK Nieuwkuijk
Telefoonnummer: 088-2053470
Stad: Nieuwkuijk
Route: Touwslager 2
Postcode: 5253 RK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Remco Ruimtebouw Remco Ruimtebouw 0 meter Fijne staalbouwer waar je van op aan kan!
Abema B.V. Bouwkundige brandpreventie Abema B.V. Bouwkundige brandpreventie 63 meter Mooi bedrijf voor de afbouw van brand beveiliging.
Tackerwinkel.nl Tackerwinkel.nl 731 meter Goede service, snelle levering en een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs!
Willy Naessens Group - Nederland Willy Naessens Group - Nederland 764 meter Super bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid