facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WoodWick Benelux

WoodWick Benelux
"Bij geur van de maand vind je iedere maand weer een nieuwe aanbieding van 25% korting, in de geur van de maand!Hou onze website goed in de gaten voor leuke aanbieding van de bekende merken zoals Woodwick, Heart & Home en Goose Creek."
Adres:
Telefoonnummer: 0499-460603
Stad: 's-Gravendeel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yankee Candle Benelux Yankee Candle Benelux 17 meter Yankee Candle Benelux is de groothandel van Geurkaarsen.
Vip naildesign Vip naildesign 440 meter Mooie, kwalitatief goede producten. Snelle service!
Hygiene Products International Hygiene Products International 675 meter Wij importeren FBK hygiënisch schoonmaak materialen uit voorraad via dealers in Neder...
Trophee Trophee 1 km Trophee biedt u een grote collectie traditionele en vernieuwende souvenirs.Wij zijn g...
Recensies
Ondanks dat de bestelling tegen zat, heb ik het vandaag gekregen. Buiten de bestelling zaten er 3 presentjes bij, 2 geurzakjes gevuld met heerlijk geurende parels, en een heerlijk geurkaarsjes. Bovendien was de verpakkingsdoos mooi ingepakt, echt een cadeautje.
Hele leuke winkel en super aardige mensen! Wij hebben hier een handgemaakte eettafel besteld en is voor ons op maat gemaakt. Het eindresultaat is prachtig!
Eigenaresse vriendelijk en behulpzaam. Leuke winkel. Op zoek naar een cadeautje altijd wel iets te vinden.
Heerlijke melts & geurkaarsen van Woodwick. Hele huis in tropische sferen. 1 kaars kon niet geleverd worden. Werd hier netjes over gebeld en ruimschoots gecompenseerd. TOP ZAAK!
Echt super fijn geholpen. Zeer behulpzaam en wat een geduld. En gevonden wat ik dacht niet meer in een winkel te kunnen vinden. Druipkaarsen
Wat een vreselijk slechte zaak/service is dit en dan zeg ik het nog netjes. Je wordt belogen en bedrogen. Half november een etensbak voor onze hond besteld en nu half februari nog geen etensbak geleverd. Iedere keer weer smoesjes: ik ben hem vergeten mee te nemen, mijn dochter heeft hem verkocht, hij is kwijtgeraakt bij DPD,, hij ligt in mijn auto maar ik ben ziek. 5!!!! keer langs geweest á 40 km. Steeds bellen en maar geen contact krijgen. Nu met totale deceptie ander bakken bij de dierenwinkel gekocht. U bent gewaarschuwd!!! Overigens heeft het me gelukkig geen geld gekost.
Super leuke winkel echt aparte spulletje en heerlijke kaarsen
Zeer gezellige winkel en zoveel leuke hebbedingetjes.
Leuke winkel waar je uren zou kunnen snuffelen. We zijn vriendelijk geholpen.
Lekkere luchtjes leuke accesoires en de eigenaresse en haar vader zijn gezellige kletskousen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid