facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woodstone Pizza and Wine

Woodstone Pizza and Wine

Geschiedenis

WOODSTONE Pizza and Wine is de nieuwe generatie in pizza! Een hip restaurant met een informele maar toch stijlvolle sfeer.

Het ontworpen interieur is het tegenovergestelde van dat wat je zou verwachten van een “pizzeria”. Een modern design met strakke lijnen, aardse kleuren en met in de open keuken een enorme, oranje gekleurde steenoven als kloppend hart van de zaak.
Waarom oranje? Op deze manier laten ze zien dat de traditionele Italiaanse pizza bij WOODSTONE absoluut een Nederlandse twist heeft gekregen.

Het verrassende menu biedt een uitgebreide keuze uit Italiaanse lunch tapas (Cicchetti) en broodjes, pasta’s, salades en natuurlijk de specialiteit: pizza.

Maar WOODSTONE is allesbehalve een typische doorsnee pizzeria. Bij WOODSTONE is het echt “culinair genieten van pizza” doordat ze zich onderscheiden door het gebruik van gedurfde smaakcombinaties, verantwoorde ingrediënten, een uitgebreide keus voor vegetariërs en pizza’s met weinig calorieën.

Met diverse vestigingen in Noord- en Zuid-Holland staat WOODSTONE Pizza and Wine, 7 dagen per week voor zowel lunch als diner, voor een goede sfeer, heerlijk eten, voortreffelijke service en dat allemaal tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Eat well - Feel good!

Adres: Oostwaarts 25, 2711BA Zoetermeer
Telefoonnummer: +31793031730
Stad: Zoetermeer
Route: Oostwaarts 25
Postcode: 2711BA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: woodstone cadeaubon, pizza haarlem, woodstone zoetermeer menu, pizza hoofddorp, woodstone alphen menu, woods zoetermeer, woodstone zoetermeer reserveren, woodstone pasta
Recensies
Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten hier! Als je van echte verse pizza houdt en ook wat bijzondere combinaties dan zit je hier goed. Het gaat voornamelijk om de combinatie pizza en wijn, want het enige bier wat ze hier hebben is Peroni, persoonlijk mis ik wel een lekker getapt biertje.
Super lekker gegeten bij deze woodstone in zoetermeer! Kwaliteit en de service waren uitstekend en er werd ons uitgelegd wat de specials waren waarvan de comeback van de kaasfondue ook zeker een aanrader was.
Eten was prima in orde maar waren met kinderen en wilde graag voor- en hoofd gerechten tegelijk hebben. Dit was door de bediening niet doorgegeven maar zou snel opgelost worden. Dat was helaas niet het geval. Bijna een uur op 1 pizza en 1 pasta moeten wachten omdat de oven de hoeveelheid pizza's niet aankon. Beetje gemiste kans daarom maar 3 sterren.
Heerlijk gegeten. Wel koud binnen, airco stuk?? Bediening super.
Leuke sfeer, moest alleen heel lang wachten op ons eten. Het eten was wel oké, niet heel bijzonder. De wijn was wel goed!
Leuk sfeervol restaurant, met alleraardigst personeel, goed eten, heerlijke desserts, netjes geprijsd en mooie glazen! : O ja, en de rode wijn is echt heerlijk!
Erg lekker gegeten, en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om nog eens terug te komen
Bezocht op een zaterdagavond: De pizza's, de desserts en de wijn waren erg lekker 8/10, zeer over te spreken. Zeker een reden om vaker terug te komen! Ook de sfeer was gezellig, leuk ingericht 7/10. De bediening was erg vriendelijk, wel beetje amateuristisch. Kwam niet uit zichzelf langs om te vragen of we nog iets te drinken nodig hadden, of het eten lekker was e.d. 6/10. De wachttijden waren verschikkelijk, uur gewacht op de pizza's, na meerdere malen vragen kwam de pizza uiteindelijk. Ook voor het dessert ruim half uur gewacht. Wij waren overigens niet de enige, veel tafels om ons heen bleven vragen waar het eten bleef 4/10. Uiteindelijk wel netjes opgelost door manager met gratis drankjes en excuses. Conclusie: heerlijk eten, fijne sfeer. Kan heel goed restaurant worden als logistiek verbeterd wordt extreem lange wachttijden. 6,5/10
Vandaag gegeten, en ik moet zeggen de service is erg goed. Een van de weinige plekken waar ik in ieder geval ben geweest waar daadwerkelijk wordt gevraagd of ik nog een drankje wil als hij op is. Ik moet toch wel 4/5 geven omdat 2 van de pizza's van onze groep van 6 helaas verbrand waren. Dit toch even gemeld, en we kregen gewoon keurig nieuwe. Pizza zelf was erg bijzonder, en wat mij betreft geslaagd. Zou nog wel een keer terugkomen en kan het voor een klein gezelschap ook zeker aanraden.
Mn eerste keer, maar wat een goed restaurant!! Goed eten, fantastiche bediening....dank je wel Serena!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid