facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woodstone Pizza and Wine

Woodstone Pizza and Wine

Geschiedenis

WOODSTONE Pizza and Wine is de nieuwe generatie in pizza! Een hip restaurant met een informele maar toch stijlvolle sfeer.

Het ontworpen interieur is het tegenovergestelde van dat wat je zou verwachten van een “pizzeria”. Een modern design met strakke lijnen, aardse kleuren en met in de open keuken een enorme, oranje gekleurde steenoven als kloppend hart van de zaak.
Waarom oranje? Op deze manier laten ze zien dat de traditionele Italiaanse pizza bij WOODSTONE absoluut een Nederlandse twist heeft gekregen.

Het verrassende menu biedt een uitgebreide keuze uit Italiaanse lunch tapas (Cicchetti) en broodjes, pasta’s, salades en natuurlijk de specialiteit: pizza.

Maar WOODSTONE is allesbehalve een typische doorsnee pizzeria. Bij WOODSTONE is het echt “culinair genieten van pizza” doordat ze zich onderscheiden door het gebruik van gedurfde smaakcombinaties, verantwoorde ingrediënten, een uitgebreide keus voor vegetariërs en pizza’s met weinig calorieën.

Met momenteel vestigingen in Noord- en Zuid-Holland staat WOODSTONE Pizza and Wine 7 dagen per week voor zwel lunch als diner voor een goede sfeer, heerlijk eten, voortreffelijke service en dat allemaal voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Eat well - Feel good!

Adres: Belfort 13, 1315 VA Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31363030310
Stad: Almere-Stad
Route: Belfort 13
Postcode: 1315 VA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: woodstone pizza and wine zoetermeer, woodstone almere, woodstone pizza and wine hoofddorp, woodstone hoofddorp, woodstone alphen, woodstone haarlem, woodstone zoetermeer, woodstone menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PORTO CERVO Almere Stad PORTO CERVO Almere Stad 214 meter Vriendelijk personeel en zeer lekker gegeten hier, Calzone met de saus apart in een o...
Musica Musica 2 km Pizza ziet er lekker uit , krokante bodem maar smaakt niet bijzonder. Vriendelijke be...
Cairo Top Quality Cairo Top Quality 2 km Slechtste shoarma zaak van Almere!!! Kunnen niet eens een kapsalon maken. Vraag een k...
New York Pizza Almere Poort New York Pizza Almere Poort 5 km Koude pizza’s opnieuw laten komen en dan een half lauwe pizza krijgen. Brooklyn Style...
Recensies
Prima restaurant met vriendelijk personeel. Ze helpen je snel en zijn bekend met de kaart en aanvragers betreft wijn. Drankjes zijn prima te betalen. Moet zeggen dat ik schrok van bepaalde cocktail prijzen zie foto Want ik woon in Amsterdam en deze prijzen zijn echt too good to be true! De pasta was ok maar er waren weinig garnalen in de pasta verwerkt dus dat was een beetje jammer. Pasta was wel lekker maar was lekkerder geweest met meer garnalen. Pizza americano was goed gevuld en geen opmerkingen/verbeterpunten. Ook wel leuk om te weten is dat je hier een pizza mes kan krijgen voor je pizza. Zie foto
Restaurant Woodstone hebben we bezocht op zaterdag 22 oktober 2022. Gelukkig was er nog plaats, want we hadden pas dezelfde middag gebeld voor een reservering om 18.00 uur. Leuk concept met een open keuken waar de woodstone oven voor alle gasten prominent zichtbaar is. Bij binnenkomst hartelijke ontvangst en werden we naar de gereserveerde plaats begeleid. Drie hoge tafels met aan onze linkerzijde de grote bar en rechts uitzicht naar buiten. De mooie grote gevel van glas draagt zeker bij aan de sfeer. Zeer attente bediening. De kaart biedt een scala van pizza's en pasta's. Echter houd rekening : men serveert geen vleesgerechten. Prijstechnisch kun je hier met een redelijk budget heerlijk dineren en een paar biertjes of wijntjes nuttigen inclusief een dessert voor zo'n € 30 - 35 per persoon. Avondje afgesloten met een scroppino en espresso. We komen zeker weer eens terug.
Eerlijk is eerlijk, ik kies niet gauw meer voor woodstone door onze ervaring gisteravond. Wat er was, ga ik niet beschrijven want het personeel heeft het echt heel netjes opgelost en wel 10x hun excuses aangeboden dus daarvoor mijn oprechte complimenten. Vandaar ook mijn 5 sterren, maar ik vind het jammer dat door die ervaring.. ik niet gauw meer bij woodstone zal gaan eten."
Vrijdag 1 april 16:30 gereserveerd bij Woodstone. Voor de Coronamalaise kwamen we hier regelmatig met wisselende ervaringen. Toen we binnenkwamen werden we direct vriendelijk begroet en naar ons tafeltje gebracht. Ons drankje werd opgenomen en werd ook snel gebracht. Onze bestelling werd vlot opgenomen en het bestelde voorgerecht pizzasticks met aioli werd vlot gebracht. En toen dreigde het mis te gaan. Wij waren het enige tafeltje. We zaten met lege borden voor ons en het personeel was met z'n allen aan het eten. Ik ging even naar het toilet en toen leek het of er gerealiseerd werd dat wij er nog zaten toen ik opgemerkt werd. De borden werden afgehaald door een vriendelijke jongen. Daarna kwamen er twee dames binnen. Hoewel het hele restaurant leeg was kregen ze een tafeltje precies naast ons. Dat was jammer van de privacy en niet helemaal goed ingeschat van de bediening. Ook verwijtbaar aan ons natuurlijk, je bent haast niet meer gewend om in en restaurant zo dicht bij elkaar te zitten. We hadden twee pizza's met minder calorieën en die waren heel erg lekker. Daarbij uitstekende rode wijn en prosecco. De bediening had prima geadviseerd. Als nagerecht hadden we nonna rie en browny triffle. Wat een zalige toetjes! Dat is een poosje geleden dat we bij een restaurant zo'n smakelijk nagerecht hebben gegeten. Wel een klein aandachtspuntje. De donut bij de browny triffle was niet lekker. Te taai, te zout en te droog. Voegde ook niets toe aan de heerlijke triffle. Ik zou dan zelf kiezen voor een kaneelstengel of een kleine hele verse donut. Nu weet ik dat het heel moeilijk is om personeel te krijgen in de horeca en dat is bij Woodstone niet anders. Er word veel gewerkt met trainees zag ik. Het zou mooi zijn als gasten dit in hun achterhoofd houden. Maar dat personeel ook in hun achterhoofd houdt dat gasten betalen voor leuke bediening en lekker eten. Want boosheid ontstaat vaak uit teleurstelling. Je merkt dat er in het restaurant en onder het personeel een goeie vibe hangt en dat het personeel hun best doet. Ik wil nog een extra compliment geven aan het meisje wat ons als laatste hielp en afrekende. Wat een aardig, attent en bescheiden meisje. Een prima ervaring met wat kleine aandachtspuntjes dus. Wij komen snel weer terug.
Fijne sfeer echt kenmerkend Woodstone en vriendelijk personeel. Pizza's zijn erg lekker. Ook de pasta met truffel is zeer goed. Desserts lekker maar wat prijzig.Eten: 5/5
Snelle service eten was prima. Helaas werd de pizza wel eerder geserveerd dan de pasta waardoor de ander al moest eten omdat de pizza niet heeel warm was. Overal prima :
Zo fijn weer hier samen kunnen eten. Pizza's blijven lekker. Jammer dat er niets zonder melk op het menu staat.
Wat een super gezellige locatie!! Heerlijk gegeten, bierproeverij, geweldig leuk, vriendelijk en attent personeel. Ik kom zeker nog een keer terug vanuit het Brabant land. Houdoe!
Mooie kaart met mooie keuze, goed gecategoriseerd. Smaakvolle pizza's, sfeervolle inrichting. Als het druk is kan het wachten op het hoofdgerecht wel wat langer zijn dan normaal.
Blij verrast over de goede prijs-kwaliteit verhouding, de snelle en vriendelijke bediening en het lekkere eten. Gezellig op het terras gezeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid