facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woodstock-Oss

Woodstock-Oss

Info

Gezellig een avondje uit, eten aan de keuken bar of in de huiselijke sfeer die de zaak je te bieden heeft. Welkom bij Woodstock.

Adres: Peperstraat 22, 5341 CZ Oss
Telefoonnummer: 0412-858300
Stad: Oss
Route: Peperstraat 22
Postcode: 5341 CZ



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Oss, Steakhouse Oss, Nieuw restaurant Peperstraat Oss, Cuisine Oss, 3-gangen menu Oss, Brasserie Oss, Nieuwe restaurants Oss, Montimar Oss
Recensies
Echt fantastisch gegeten! Een klein restaurant maar leuke sfeer en de service was super. Eten was smaakvol en perfect gemaakt! côte de boeuf van 900gr en rib eye waren echt perfect! Als je lekker wil eten in oss is dit zeker een aanrader zonder twijfel!
Heerlijk gegeten prachtig vlees voor de liefhebbers maar ook heerlijke vis huiskamer gevoel met vriendelijke bediening we komen zeker terugEten: 5/5
Prachtig knus restaurant, duidelijk een trots familie bedrijf. Attentie voor de gast staat voorop, ze geven dat beetje extra dat de gast zich speciaal voelt. het eten is overheerlijk en zeer ruime porties en prachtig gepresenteerd. De Koffie is zalig. Al met al voor herhaling vatbaar en je geld dik dubbel en dwars waard.
Overheerlijk gegeten. Mooi verzorgde porties, je kunt zien dat er met respect omgegaan wordt met eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een avondje heerlijk genieten!
Niet heel goedkoop maar wel weer heerlijk gegeten. Heel vriendelijke bediening. Ik kreeg ook nog een lekkere fles wijn mee naar huis omdat ik jarig was. Aanrader! Reserveer wel even want het is niet heel groot binnen en het zit vaak vol.
We gingen hier spontaan naar toe op een zaterdag en we konden precies tussen 2 reserveringen in plaatsnemen, top! We hebben prima gegeten. Voor osse begrippen wel een beetje duurder dan op de Heuvel en bij het Lokaal. Daar eet je 3 gangen voor 16 euro, maar dat is dan wel een stuk eenvoudiger.
Mooi knus restaurant met aandacht voor interieur. Aardig team met uitgebreide voorlichting van de kaart. Het eten was voortreffelijk! Complimenten.
Heel gezellig restaurant. Goed eten, Erg gezellig druk wat wel als gevolg heeft langere wachttijden. Zeker een aanrader.Eten: 4/5
Eten bij Bar & Grill Woodstock is een feestje! Aan het eind of zo je wilt het begin van de Peperstraat is sinds enige tijd dit restaurant gevestigd. Op zomerse middagen en avonden is het buiten goed toeven op het terras. De inrichting is stijlvol industrieel en hout gecombineerd met groenaccenten in stof en leer, de bediening zeer vriendelijk en klantgericht. En door de open keuken heb je zicht op hoe je gerecht wordt bereid. Buiten de kaart om zijn er nog enkele voor-, hoofd- en nagerechten op het krijtbord. Woodstock is een restaurant om nog eens terug te komen.
Woodstock Oss is een mooi ingericht restaurant met heerlijke vlees en vis maaltijden. De bediening is vriendelijk en het eten is uitmuntend en mooi opgemaakt. Prijs en kwaliteit in verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid