facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woodmorning Zeist

Info

Woodmorning is een knusse, recent gerenoveerde studio in een bosrijke omgeving van Zeist (Kerkebosch).

Adres: Oranje Nassaulaan 33, 3708 GA Zeist
Telefoonnummer: +31 6 50652980
Stad: Zeist
Route: Oranje Nassaulaan 33
Postcode: 3708 GA


Recensies
Super mooie studio in een natuurlijke omgeving. Echt een aanrader om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Genoten van de mooie mtb-routes in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Tot slot zijn de eigenaren ook super lief en zorgzaam! Aanrader
Heel fijne plek. Oogt op eerste gezicht klein, maar valt in de praktijk niets van te merken. Alles is aanwezig en efficiënt ingedeeld. Bed slaapt verrukkelijk. Wiel en Sandra zijn aardig en behulpzaam met alles. Winkels, natuur en cultuur volop aanwezig op korte afstand. Kortom: doen!
Prima in orde. Goed bed, watervaldouche, goed schoon, vriendelijke eigenaar. Rustig gelegen en stil, omdat het huisje uitstekend is geisoleerd. Kortom, voor herhaling vatbaar!
Warm welkom En het ziet er sfeervol uit Niets ontbreekt
Ik overnacht met heel veel plezier bij Woodmorning. Ik ben meerdere dagen per week van huis voor mijn werk en heb in de studio mijn eigen tweede huis. Het is er heerlijk stil en alles is goed verzorgd! Wiel en Sandra zijn daarnaast een hele fijne gastheer en gastvrouw!
Prachtige bosrijke omgeving. Prima uitvalsbasis voor wandeling of fietstocht in het bos. Alle voorzieningen in het huisje zijn aanwezig. Maar ook de supermarkt is op loopafstand. We hebben een heerlijk weekend gehad in dit vrijstaande gastenverblijf. We bevelen Woodmorning van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid