facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woodindustries

Woodindustries
"Shop online bij woodindustries en bestel uw nieuwe houten tafel snel en gemakkelijk online. Wij zijn pas blij wanneer u dat bent... Wees ook van harte welkom in onze showroom aan de Amstelkade 2 in de Woerdense Verlaat"
Adres: voorstraat 24, 2964 AK Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0613396329
Stad: Groot-Ammers
Route: voorstraat 24
Postcode: 2964 AK



op zoek naar gerelateerd: Boomstamtafel uit 1 stuk, Boomstamtafel hoog, Boomstamtafel samenstellen, Eettafel boomstam, Boomstamtafels te koop, Boomstam tafel 70 cm breed, Boomstamtafelblad, Boomstamtafel 3 meter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FORN FORN 392 meter Op zich een netjes meubel geleverd gekregen maar de afwerking laat te wensen over. Ze...
DUTCHWOOD DUTCHWOOD 397 meter Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Service en kwaliteit zijn heeel goed. De kussens z...
Recensies
Geweldig eind resultaat , tafel op maat , planken in de nis in de woonkamer ook bij kapstok etc. Geweldige service , geleverd en gemonteerd conform afspraak en meedenken van Rob. Super bedankt! Jennifer en Frank Bik
Na een bezoek aan deze mooie showroom met bijzonder mooie items kochten wij afgelopen voorjaar deze tafel van Zuid-Afrikaans wrakhout. Hij staat super mooi in onze eetkamer en de montage en plaatsing was snel en professioneel.
Een dikke 5 sterren. Het enige probleem in de showroom in de Woerdense Verlaat was de hoeveelheid keuze. Het koste een lange tijd om te kiezen tussen drie heel verschillende tafels die elk op zijn eigen manier bijzonder mooi waren. Het is een tafel van oude eiken balken geworden en we zijn zeer blij met onze uiteindelijke keuze.
Hele goede winkel! Ze hebben enorm veel keuze in hout, vormen, kleuren, "feel" en kunnen je ook goed adviseren. Wij hebben net onze tafel binnen prima leveringstijd ook en zijn er enorm blij mee!
De prachtig gemaakte eettafel van suar hout met eigen gemaakte stalen poot door Woodindustries is niet meer weg te denken uit ons interieur. Met passie is er door Rob, Michelle en de andere medewerkers gewerkt aan dit prachtige eindresultaat. Het blad was 300 cm, net iets te groot voor ons. De restanten van 2 planken kregen we toegestuurd en hebben deze aan de muur gehangen. Top geregeld door enthousiaste medewerkers met passie voor hun vak! Lieve groet, Marco en Anita
Fantastisch, vakkundig, vriendelijk geholpen en geadviseerd in de ruime vestiging in Woerdense Verlaat. Alle tijd om een keuze te maken met handige tips voor combi van tafel en onderstel. Snel en zorgvuldig afgeleverd en ter plaatse gemonteerd. Super blij met onze prachtig mooie Suar boomstamtafel, top!
Super blij met onze prachtige tafels van wood industries.
Ze leverden een geweldige tafel op maat En met een glimlach.
Heel veel mooie tafels en planken in de winkel, vriendelijke bediening, Bezorgen ook thuis. Èèn verbeterpunten is de communicatie tijdens het bezorgmoment. Kan gebeuren dat het verkeer tegen zit, maar dan is een berichtje of telefoontje wel fijn als het ruim 2 uur uitloopt. Maar Rob de bezorger is super vriendelijk!
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen om een prachtige, op maat gemaakte tafel te krijgen. Echte eye-catcher in kamer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid