facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woningontruiming Het Gooi

Woningontruiming Het Gooi

Info

Verhuizingen nemen bijna altijd veel tijd in beslag en er komt veel bij kijken. Woningontruiming Het Gooi kan al deze klussen voor u uit handen nemen.

Geschiedenis

Over ons

In korte tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een ervaren organisatie in het ontruimen van appartementen/woningen, verhuizingen en het (tijdelijk) opslaan van inboedels.
Woningontruiming Het Gooi heeft zich vooral gespecialiseerd in alle dienstverlening rondom verhuizingen naar zorginstellingen.
Woningontruiming Het Gooi heeft mede door hun ruime ervaring in de zorgwereld de kennis om een verhuizing naar een appartement/kamer in een verzorgings- of verpleeghuis zo soepel mogelijk te laten verlopen. De meeste werknemers van Woningontruiming Het Gooi zijn werkzaam geweest in de zorgsector of zijn het nog.
Hierdoor hebben zij persoonlijk gezien wat de impact kan zijn om in zo’n moeilijke tijd ook nog eens bezig te moeten zijn met de verhuizing naar, of de oplevering van een woning of kamer(s).

Adres:
Telefoonnummer: 06-42010534
Stad: Blaricum


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zelfverhuisservice.nl Zelfverhuisservice.nl 83 km Voor meer info zie www.Zelfverhuisservice.nl
Recensies
Top geregeld. Aardig, erg behulpzaam en super doorwerken. Aanrader!!!
Appartement keurig netjes opgeleverd. Volgens afspraak alles leeg en bezemschoon. Ook nog stukken goedkoper dan andere offertes die ik had aangevraagd. Ben heel erg tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid