facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woningcorporatie Wold & Waard

Woningcorporatie Wold & Waard

Info

Onze corporatie biedt goed en betaalbaar wonen in de sociale huursector. Dat doen wij in de dorpen in het Westerkwartier. We richten ons vooral op mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag.

Geschiedenis

Welkom bij Wold & Waard
Wij zijn Wold & Waard; dé woningcorporatie van het Westerkwartier.

We verhuren goede en betaalbare huurwoningen in de gemeenten Leek, Marum, Grootegast en Zuidhorn. Als u een woning bij ons wilt huren, moet u zich eerst inschrijven. Voor de meeste woningen geldt een wachttijd, afhankelijk van het soort woning, de locatie en uw persoonlijke situatie.

Regelmatig bieden we ook voormalige huurwoningen te koop aan.

Adres: Lindensteinlaan 75, 9351KC Leek
Telefoonnummer: 0594 - 51 21 61
Stad: Leek
Route: Lindensteinlaan 75
Postcode: 9351KC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 15:00
Dinsdag: 08:00 - 15:00
Woensdag: 08:00 - 15:00
Donderdag: 08:00 - 15:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Wachttijd Wold en Waard, Wold en Waard aanbod, Wold en Waard punten, Nieuwbouw Wold en Waard Leek, Wold en Waard nieuwbouw Zuidhorn, Mijn Wold en Waard, Wold en Waard reparatie, Wold en Waard huren
Recensies
Komen hun contract niet na. Huis moet in originele staat aangeboden worden Maar bij Wolf en Waardeloos niet.Wel nog even huur in en en punten kwijt.
Super aardig en snel geholpen. Mijn oude moeder kan niet zo veel en ik heb gebeld en ze staan gelijk bij mijn moeder voor de deur woon zelf in Haarlem maar zo snel komen ze niet bij ons voor de deur moet weken wachten. Topwoonningbouw wold&waard
Vorige jaar 3januari gebeld voor douche deur begon teschimelen ze in geweest op temeten toch toe niet geweest vanmorgen maar weer gebeld tot onze verbazing we wisten er niks van nu maandag komen ze weer op.temeten om.op temeten wat zootje komopweer om op
Deze keer hebben ze wel 5 sterren verdiend, 10 jaar geleden grote ergernis gehad maar nu zijn ze er echt wel. Huizen worden gesloopt, komt nieuwbouw maar tijdelijk moet je naar een nieuwe woning. Het gaat hier om mijn zuster, moeilijk ter been. Er werd goed naar haar geluisterd en meegedacht, de tijdelijke woning bekeken met een medewerker en wat er noodzakelijk was werd direct door hem geaggendeerd. Al met al super tevreden.
Na 2 maanden gewacht te hebben en 0 contact van hun kant. En wachten tot ze de dingen geregeld hadden, die al gedaan hadden moeten zijn toch eindelijk de sleutel gekregen. Vervolgens nog een maand lang zelf van alles moeten opknappen, maar dan heb je wel een mooi huis met enkel glas.
0 sterren. Je zult hier alleen een woning krijgen als je een urgentieverklaring hebt of minstens 30 jaar ingeschreven staat. Bizar dat half westerkwartier in aanmerking komt voor een urgentieverklaring en de mensen die netjes hun beurt afwachten nog minstens 30 jaar moeten wachten.
Kun je minder als 1 ster geven? Drie en een half jaar strijd. Resultaat is een schimmelberging met wateroverlast. Een puinhoop in mijn huis. Geen ondersteuning of begrip.. Als beperkt persoon met medische indicatie beperkt Alleen dreigingen en maningen En ze hebben een ervaringsdeskundige Sonja Huisman.. Nou .. daar wordt je verdrietig van Totaal niet Thuis man Heel Wold & Waard Bezwaard en weinig Wol en bijna niets Waard En ik neem geen woord terug André Helfferich, de Eekholt 11 te Tolbert. sinds november 2018 onvrijwillig bij Wold & Bezwaard Er is veel ruimte voor Verbetering ..
Is alleen maar voor het geld en mensen helpen nog meer in de schulden te brengen zonder enige situatie te kennen en te begrijpen..
De schuld geven kunnen ze wel vloer maken ze kapot daar zijn ze goed in....
Als je alles aan een woning / tuin zelf opknapt, omdat wold en waard liever incasseert dan de woning opknapt krijg je alsnog stank voor dank en gezeur dat je nieuwe schutting 30cm over het pad steekt terwijl je aan de andere kant 60cm tegelpad erbij hebt gemaakt verder hebben de buren er geen last van en alleen wold en waard, als je een tuin hebt van 100m2 zou ik het geen probleem vinden om de schutting 30cm terug te plaatsen, maar als je tuin maar 6m2 is vind ik het een ander verhaal, en dan nog zitten te mieren om 30cm vind dit heel slecht van jullie, mijn mening mag gedeeld worden,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid