facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woningcorporatie Viverion

Woningcorporatie Viverion

Info

Viverion is een corporatie met ruim 5.500 huurwoningen in de Achterhoek en Twente.



"Viverion is een woningcorporatie met 5.400 huurwoningen in de gemeentes Hof van Twente, Rijssen-Holten Overijssel en Lochem Gelderland. Wij ontwikkelen, verhuren, beheren en verkopen gezinswoningen, seniorenwoningen en starterswoningen voor mensen met een smallere beurs. We zetten ons actief in voor een prettige woonomgeving voor onze huurders. Bij onze activiteiten werken we veel samen met de gemeentes, welzijnsorganisaties, zorgaanbieders, huurdersorganisaties en collega-corporaties in ons werkgebied. Viverion heeft een omvang van ongeveer 55 fte."
Adres: Larenseweg 28, 7241 CN Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 088-3213210
Stad: Lochem
Route: Larenseweg 28
Postcode: 7241 CN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Woningaanbod Viverion, Sociale huurwoning Lochem, Viverion urgentie, Viverion woningruil, Viverion contact, Viverion inschrijven, Viverion te huur, Viverion vacatures
Recensies
Voor hun eigen acties hanteren ze een ruime doorlooptijd, maar ze zetten een ander onder druk en hebben geen begrip voor persoonlijke situaties. Ze communiceren niet over hun blijkbaar lange! reactietermijnen voor bezichtiging en sleuteloverdracht etc., dus vooruitplannen is onmogelijk. Uiteindelijk zelf contact opgenomen om bezichtiging te plannen. Ineens moet dat gelijk morgen! Tussen 8 en 16 uur, dan werk ik gewoon! Woning accepteren & huren? Gelijk binnen 2 dagen, geen overleg mogelijk.
Achterbakse verhuurorganisatie die een woning zonder te bellen afwijst en de volgende op de lijst aanbied omdat volgens hun de gegevens niet compleet zijn. Niet even bellen, nee gewoon lekker makkelijk afwijzen. Dit is het nieuwe normaal. We zijn huurvee. De huurbond doet geen bal aan dat soort achterbaks gedrag van verhuurders.
Inmiddels huur ik al bijna een maand via Viverion, toen ik 1 dag na de sleuteloverdracht schimmel aantrof in de slaapkamer heb ik dit gemeld, tot op heden is het nog niet opgelost en kan ik nog geen gebruik maken van deze slaapkamer.
Ik schrik van het overwegende negatieve commentaar dat ik hier lees: onze ervaringen met Viverion zijn recent heel anders! Wij werden bij Viverion vrij snel ingeloot voor een geweldig huis! En we zijn er superblij mee! In verband met Coronamaatregelen was niet zeker wanneer de verhuurdatum precies zou worden, het was daarom wat lastig om de verhuizing te plannen.De afwikkeling inspectie, huurcontract en voorwaarden, sleuteloverdracht verliep uiterst correct. Lang verhaal kort: wij zijn súper blij & dankbaar met Viverion en dat wens ik iedereen toe!
onlogisch beleid inzake toekennen woning. vreemdelingen krijgen in no time een woning terwijl Nederlanders jaren moeten wachten. Ook meldingen inzake overlast en achterstallig onderhoud worden traag of helemaal niet opgepakt en men wisselt continue van woonconsulenten.
Slechte omgang met huurders. Zeer slechte afhandeling na klachten. Ze zijn erg arrogant. Na renovatie nog steeds de voordeur die hele grote kieren heeft. Wandtegels zowel in keuken als toilet schots en scheef. Ook na klagen niet verholpen. Enige waar ze goed in zijn is de jaarlijkse huurverhoging.
Vandaag contact gehad en mijn ergernis uitgesproken. Viverion communiceert traag of helemaal niet; werkt langs elkaar heen. Ik ga volgens afspraak mail sturen.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen mensen wie wel en niet een woning krijgt en er staan meer huizen leeg dan hun te huur aanbieden
Tot nu toe zeer positief. ben nog geen huurder maar het contact en de hulp gaan zeer goed. Inderdaad merk ik wel dat het terug bellen bij viverion af en toe spaak loopt maar goed welk bedrijf heeft daar geen last van tegenwoordig. los van de begeleiding die ik nu heb RIBW die hen werk niet doet en sinds februari 2021 geen contact hadden gelegd waardoor ik ruim een jaar later pas de juiste formulieren en dergelijke heb. Had eigenlijk in april al op mezelf horen te zitten maar goed kunnen jullie ook niks aan doen met alle reglementen tegenwoordig. In ieder geval super dat het straks wel geregeld is
Sinds vrijdag met storm Eunice al een dakpan van het dak liggen, meerdere liggen scheef. Zaterdag gebeld ja nee bel maandag maar , het antwoord wat ik moet doen als ik lekkage krijg? Ja leg er maar een zeiltje onder. Vandaag wederom gebeld aangezien er weer een storm aan komt en er nog niks is gedaan aan mijn dak en de pannen echt niet recht liggen. Krijg wederom het antwoord nee we gaan niemand sturen want niemand gaat het dak op, bel morgen maar weer. Wat een slechte zaak. Waar is de service om het te maken? Overal lees ik dat dakdekkers mega druk zijn met daken maken maar hun sturen niemand?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid