facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woningcorporatie UWOON

Woningcorporatie UWOON

Info

Welkom bij UWOON! Wij hebben woningen in Elburg, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek. Meer info over onze facebookpagina vindt u onder pagina-informatie.

Geschiedenis

Welkom op de officiële UWOON facebookpagina! UWOON bezit zo’n 8.500 woningen verspreid over de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek en werkt daar aan betaalbare en plezierige huisvesting.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte en moedigen wij u aan om uw ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons te delen. Wij waarderen uw feedback en bedanken u voor uw hulp bij het verbeteren van onze producten en diensten.

Onze facebookpagina wordt beheerd op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur.

Een paar richtlijnen om ervoor te zorgen dat deze pagina voor iedereen een leuke plek blijft om te bezoeken:

- Wij reageren graag op uw opmerkingen, maar het kan zijn dat wij u verwijzen naar andere bronnen of kanalen als deze beter geschikt zijn om uw vragen te beantwoorden.

- Om uw privacy en die van anderen te beschermen, verwijderen wij postings met persoonsgegevens. Wij raden u echter aan geen persoonlijke gegevens onze pagina te publiceren. Als wij deze gegevens van u nodig hebben, vragen wij u dit toe te sturen via een privébericht of via een ander communicatiekanaal.

- Wij accepteren geen obsceniteiten, beledigingen, schokkende inhoud of grafische afbeeldingen.

- Negatieve opmerkingen en kritiek helpen ons om onze producten en diensten te verbeteren, maar we willen niet dat onze pagina wordt gedomineerd door herhaalde berichten of herhaalde discussies. Wij behouden ons het recht om deze postings te verwijderen om ruimte te laten voor andere berichten.

- In onze antwoorden zijn we zo open en transparant mogelijk. Maar wij kunnen geen vragen over vertrouwelijke of strategische onderwerpen beantwoorden. Wij danken u voor uw begrip.

- Advertenties van welke aard dan ook, zowel (niet-) commerciëel als persoonlijk, zijn niet welkom. Ze worden verwijderd.

Wij beheren deze pagina volgens deze richtlijnen om het een open ruimte voor iedereen te houden.

Adres: Deventerweg 5, 3843 GA Harderwijk
Telefoonnummer: +31341416894
Stad: Harderwijk
Route: Deventerweg 5
Postcode: 3843 GA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: UWOON contact, UWOON vacatures, UWOON Ermelo contact, Woningcorporatie Harderwijk, Inschrijven huurwoning Harderwijk, UWOON te huur, UWOON zonnepanelen, Omnia Wonen Direct te huur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ambulante Hulpverlening Midden Nederland BV Ambulante Hulpverlening Midden Nederland BV 203 meter Fijne organisatie en de cliënten en medewerkers staan altijd op nummer 1.
Al Sancak Türk Kültür Ocağı Harderwijk Al Sancak Türk Kültür Ocağı Harderwijk 263 meter Al Sancak Türk Kültür Ocağı Harderwijk
Jeugdbrandweer Harderwijk Jeugdbrandweer Harderwijk 822 meter Fijn om deze geweldige mensen te hebben die bereid zijn om onze levens te redden!
Bouw & Infra Park - Bedrijvencampus & Congrescentrum Bouw & Infra Park - Bedrijvencampus & Congre... 934 meter Op het Bouw & Infra Park kunt u vergaderen, confereren, overnachten én uw bedrijf ves...
HDV Harderwijk M.Akif Ersoy Jongeren / Gençlik Kollari HDV Harderwijk M.Akif Ersoy Jongeren / Gençl... 1 km ISN Harderwijk M.Akif Ersoy Jongeren / Gençlik Kolları
Ervaringsdeskundigen 's Heeren Loo Ervaringsdeskundigen 's Heeren Loo 1 km 's Heeren Loo Midden Nederland werkt sinds mei met Ervaringsdeskundigen. Ervaringsdes...
Bewust Vrij Bewust Vrij 1 km In november het 'Vier het Leven' retraite weekend gevolgd van Jerome en Angelique. Er...
Saint-Gobain API bv Saint-Gobain API bv 2 km Top werkgever, al bijna 50 jaar actief op de Europese markt met dito producten.
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam Harderwijk 3 km Vond het erg tegenvallen weinig eetkraampjes in vergelijking tot publiek en entree du...
MFC De Bogen MFC De Bogen 3 km Fantastische activiteiten zoals Peuter/kleutergym JungleGym van SvEnergy Training
Recensies
Vandaag om 12.15 voor de zoveelste keer telefonisch contact gehad met Uwoon. Er zou een medewerker langs komen voor een reparatieverzoek die niet is komen opdagen. Omdat dit herhaaldelijk gebeurd is hebben wij inmiddels 4 reparatieverzoeken. Administratief gaat er zoveel fout want iedere keer weten de medewerkers er niets van af en vragen met wie ik gesproken heb. Vandaag vroeg ik naar de naam van de medewerkster die mij te woord heeft gestaan zodat ik eventueel een klacht kon indienen als de afspraak weer niet werd nagekomen. De medewerkster weigerde deze te geven en zei dat ze een kort lontje kreeg als haar naam gevraagd wordt. Als huurder hebben wij verplichtingen naar Uwoon toe maar andersom is dat ook het geval. Uwoon komt niet alleen zijn verplichtingen niet na maar ze zijn ook gewoonweg onbeschoft richting de huurder. Wij gaan hierover een klacht indienen.
Geen ster waardig!!! Uwoon Harderwijk is om te janken. Ben inmiddels een jaar bezig met ze i.v.m. teveel betaalde stookkosten. Een jaar word ik aan het lijntje gehouden. 1000x aangehoord dat ik word terug gebeld maar helaas tot de dag van vandaag geen gehoor. Wel de bevestiging dat de factuur niet klopt maar terug betalen...ho maar. Ben benieuwd of Uwoon Harderwijk ook een jaar geduld heeft als ik Uwoon moest betalen!!!! En dit is maar één van de vele klachten over de woningstichting.....
Huur al meer dan 30 jaar. Naar tevredenheid. Wel kan er weinig de laaste jaren. En denken ze ook niet echt meer mee. Tis meer zo snel mogelijk verhuren. Ook hebben ze de neiging alles wat er eventueel mis gaat in de communicatie. Bij de cliënt te leggen. Mensen van uwoon hebben het nooit gedaan. Das raar.
Vriendelijke mensen. Vervelende organisatie. Diverse afdelingen communiceren niet met elkaar. Daardoor veel misverstanden en ergernis. Bovendien probeert Uwoon, terwijl je als huurder flink moet betalen, onder de kleinste reparaties uit te kruipen om maar te kunnen besparen. Niet fijn.
Ach ja, veroorzaken zelf een volksverhuizing en inderdaad negeren de huurders en hun problemen. Als echtgenoot en mantelzorger van mijn vrouw diep teleur gesteld. Hebben ons jaren lang laten zitten met verstopping van de gootsteen welke werd veroorzaakt door een verzakt putje. Kun je doen als er een overschot aan huurders is.
Teleur gesteld vind ik nog een zacht woord. Vind het eerder afzetters. Wij wonen bijna 8.5 in een woning van uwoon en 8 jaar lang lekkage en mieren over last. Wordt wel wat aan gedaan maar niet op de juiste manier. Willen niet naar je luisteren. Mooi weer praters vind ik het. Douche vloer minimaal een x of 10 12 los geweest. na drie maanden herhaald het weer tot op de dag van vandaag.Huur compensatie willen ze niks van weten ze kijken liever weg. U kunt 2 weken in een vakantie woning kunnen wij de woning opknappen. Dat is makkelijk praten weer. Dat hebben we al zo vaak mee gemaakt. Je moet huur betalen en voor de rest eigenlijk je mond houden. Want ja we zijn er mee bezig hoor je steeds. Nee wij voelen ons echt in de steek gelaten door uwoon. Nee wij hebben geen goed woord voor jullie over. Erg jammer dat jullie zo met mensen omgaan. Er wordt niet nagedacht over kinderen in huis die in een huis op groeien waar alleen maar overlast is. Met x op x verbouwing aan de douche en plafond woonkamer. En dan krijg je te horen jullie willen niet mee werken. Raar he na 8 jaar deze problemen dat je geen vertrouwen meer heb. Ja we hebben 1x een zoet houdertje gehad omdat we hebben laten stucen en sausen wat het zelfde jaar kapot gegaan is. Konden we het weer opknappen. Gedaan maar na die tijd nooit meer een tegemoetkoming gezien.
Goedemorgen service meedenkende mensen. Goede wijk beheerder! Knappen de boel op! Echt top!!!
Echt een waardeloze mentaliteit bij de medewerkers van Uwoon harderwijk. Kunnen jullie geen voorbeeld nemen aan jullie collega’s in Ermelo?
Nooit op tijd met afspraken
Zeer teleurgesteld...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid