facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woning te koop in Emmer-Compascuum

Woning te koop in Emmer-Compascuum

Info

Prachtige twee onder één kap woning te koop aan de Mispellaan 35 7881 RT te Emmer-Compascuum.

Huisdiervrij & rookvrij.

Vraagprijs € 175.000,- K.K.

Geschiedenis

Uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met aangebouwde garage, overkapping en tuin gelegen op het Zuiden. De indeling van deze woning wijkt af van de traditionele 2-onder-1 kapwoningen in de directe omgeving. Zo is er bij de bouw gekozen voor een extra doorgang van de entree naar de bijkeuken en is er in 2004 een eetkamer aan de achterzijde bijgebouwd. Hierdoor is er extra veel leefruimte op de begane grond.

Begane grond:
Entree met meterkast en toilet. Doorgang naar de bijkeuken met witgoedopstelling en binnendoor naar de garage. Vanuit de entree komt u in de woonkamer met erker aan de voorzijde. Keuken voorzien van PVC vloer en met inbouwapparatuur als vaatwasser, gaskookplaat, combimagnetron, koelkast en afzuigkap. De keuken is modern, voorzien van alle gemakken en geplaatst in 2005. Achter de keuken bevindt zich de eetkamer met openslaande deuren naar de overkapping en achtertuin. In de eetkamer is een solartube geplaatst voor extra daglicht.

1e verdieping:
Overloop met daaraan 3 slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
-Tuin ook bereikbaar via pad aan de zijkant van de garage;
-Cv-ketel bouwjaar 2011;
-Inpandige garage met wateraansluiting;
-Mechanische ventilatie vervangen in 2015;
-Volledig geïsoleerd.

Adres: Mispellaan 35, 7881 RT Emmer-Compascuum
Telefoonnummer: 0591352447
Stad: Emmer-Compascuum
Route: Mispellaan 35
Postcode: 7881 RT



op zoek naar gerelateerd: funda emmer-compascuum kanaal b, Funda Foxel, Emmer-Compascuum, funda emmer-erfscheidenveen, Woningaanbod Emmer-Compascuum, bungalow emmer-compascuum, Veenroede 12 Emmer-Compascuum, Runde ZZ 109, Emmer-Compascuum, Knotwilgenlaan 20, Emmer-Compascuum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Deele De Deele 874 meter Voor de ouderen een gezellige barbecue gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid