facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woning Stoffeerbedrijf Harms

Woning Stoffeerbedrijf Harms

Info

Een klein bedrijf dat groot is in woningstoffering! Met bijna 30 jaar ervaring helpt Harms u graag bij de keuze voor nieuwe raambekleding en vloerbedekking

Geschiedenis

Een klein bedrijf dat groot is in woningstoffering! Met bijna 30 jaar ervaring helpt Harms u graag bij de keuze voor nieuwe raambekleding en vloerbedekking. Voor gedegen advies, deskundige uitvoering en goede nazorg voor prima prijs bent u hier aan het goede adres!

Harms verzorgt met hart voor het product de stoffering van uw gehele woning en doet ook kleine projectinrichting. Het hele proces in handen van één bedrijf geeft rust en duidelijkheid.

Specialist in: horren, elektrisch bedienbare gordijnen en PVC vloeren.

Adres: Stationsstraat 4, 9461 GS Gieten
Telefoonnummer: 06-22398976
Stad: Gieten
Route: Stationsstraat 4
Postcode: 9461 GS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huizenga's Stoffeerbedrijf Huizenga's Stoffeerbedrijf 731 meter Super!!! Fijne service en een perfect gelegde vloer. Serieus vakmanschap. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid