facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor wonenmetlefkids.nl

wonenmetlefkids.nl

Info

De webshop met leuke merken, vernieuwende producten en fijne hebbedingen voor de kinderkamer!

Geschiedenis

Als geregistreerde klant heb je altijd overzicht. Je bestellingen, de status van je order en je betalingen.



"wonen met lef is de webshop met trendy merken, vernieuwende producten en fijne hebbedingen voor thuis, jezelf of de kids! Wij bieden jou mooie, stoere of kleurrijke decoratie en onze producten zijn onderscheidend en eigentijds."
Adres: Boonsweg 85, 3274LH Heinenoord
Telefoonnummer: 0180615101
Stad: Heinenoord
Route: Boonsweg 85
Postcode: 3274LH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Blaaksedijk Primera Blaaksedijk 184 meter Wat een vreselijke personeel. Zij vinden zich de koning, NIET hun klanten.
Tap2Sap Tap2Sap 3 km Tap2Sap
Barbier-Shop.nl Barbier-Shop.nl 85 km For smooth brutes & raw gentlemen.
Recensies
Meerdere malen een bestelling geplaatst welke ze vervolgens niet kunnen leveren, omdat de voorraad online niet overeenkomt met de daadwerkelijke voorraad. Vervolgens worden deze een jaar lang wel gefactureerd zonder het bedrag te corrigeren naar het overeenkomstige bedrag van de geleverde producten. Na herhaaldelijk aangeven dat dit erg storend is en inmiddels kostbare uren aan verspilt zijn, blijven ze hier toch mee doorgaan en blijkt uit hun gedrag dat dit voor hun normale manier is van handelen. Uitermate vreemd, onprofessioneel en erg storend.
Heb meerdere keren besteld bij wonen met lef en altijd heel tevreden geweest. Laatst weer een bestelling geplaatst, maar helaas kwam het product kwa kleur in het echt absoluut niet overeen met de foto’s op de website. Ik heb hier melding van gemaakt, maar helaas is hier niets mee gedaan. Jammer, want ik bestelde hier graag.
Na het plaatsen van een negatieve review ivm onduidelijkheid betreft de levertijd van barkrukken, heeft Brit namens 'wonen met lef' er alles aangedaan om de krukken te leveren. De communicatie was snel en prettig. We hebben een cadeau kaart gekregen, wat een leuke attentie is. De krukken zijn inmiddels geleverd, we zijn er erg blij mee.
Bestelling geplaatst met aangegeven levertijd van 5-7 dagen. Helaas meer dan 2.5 week later nog steeds niks ontvangen, zonder op de hoogte gehouden te worden.
Wat een onwijs leuke webshop. 2 dagen geleden een bestelling gedaan voor een nieuw dressoir. Eerst even kort gebeld met de klantenservice om wat advies in te winnen. Vervolgens bestelling gedaan en binnen 2 werkdagen staat ie al in de woonkamer. Super service. Tot de volgende keer!
Fijne site goed bereikbaar, had wat problemen maar dat is keurig opgelost!
Mooie webwinkel, al meerdere keren iets besteld. Dit is de 1e keer dat iets snel geleverd is , binnen enkele dagen, misschien omdat ik dit keer heb betaalt via achteraf betalen? Andere keren moest ik er echt weken op wachten
Servies van HK living besteld en betaald op 11/2/2022. De levering zou in maart of begin april zijn. Inmiddels zijn we bijna mei vandaag 26/4/2022 en nog steeds geen mail om te zeggen dat mijn bestelling verzonden is... Ik had dit veel beter gewoon in de winkel bij mij in de buurt gekocht!
14-10-2021 Vorige week een bestelling gedaan. Gisteren stond er bij de buren een enorme doos veel te groot voor mijn pakket. Bij het openen bleek er een bestelling van iemand anders in te zitten met daarbij de pakbon met naam adres etc. Toen ik belde met de klantenservice kreeg ik het verzoek om het pakket naar de juiste persoon te sturen. De kosten voor te schieten en dat dan bij ze te declareren door een foto te sturen van het verzendbewijs. Dat zouden ze dan ook aan de persoon vragen die mijn pakket had ontvangen. Na aandringen kreeg ik uiteindelijk een antwoordnummer zodat ik het pakket terug kon sturen. Een hoop acties en gevraagd van mijn kant en van de dame die mijn pakket had ontvangen maar service ontbreekt. 15-10-2021 Inmiddels ben ik netjes gebeld door de klantenservice en is mijn pakket verzonden. Daarbij heb ik ter compensatie een kortingsbon gekregen en zal er iets lekkers meegezonden worden met de bestelling. Uiteindelijk dus netjes geregeld en mijn bestelling toch snel ontvangen!
gebeld en gevraagd of ze echt de volgende dag bezorgen, dit omdat ik het artikel mee wil nemen naar het buitenland, antwoord absoluut ja. 2 dagen verder niets ontvangen. Helaas, de medewerkster moest wachten tot haar manager kwam, link werkte niet, ze gaven de schuld aan DHL. Tja als je niet het onderdeel van het probleem wilt zijn ben je ook niet het onderdeel van de oplossing. Weet na 4 dagen nog niet waar mijn bestelling is. Ben ondertussen in het buitenland en vraag mij af wat er met mijn bestelling gebeurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid