facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WoneninWestwaard

WoneninWestwaard

Info

De gemeente Loon op Zand ontwikkelt een nieuwe woonwijk aan de westzijde van Kaatsheuvel: Westwaard (voorheen Sweensstraat-West).

Geschiedenis

Kaatsheuvel krijgt met Westwaard een spectaculaire dorpsuitbreiding. Een buurt waar landelijk en dorps wonen elkaar treffen. Gemoedelijk, groen, duurzaam en bijzonder vrij in bouwopties.

Bouw je droom
Via circa 450 kavels – in fases aangeboden – biedt Westwaard woondromen voor jong en oud, stel en gezin, starters en senioren. Bewoners die straks genieten van het typerende slagenlandschap, fraaie struinpaden, spannende speelruimte, groene zichtlijnen, wuivende bomenrijen, speelse waterpartijen en subtiele hoogteverschillen. Allemaal op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Kaatsheuvel.

Neem de ruimte in Kaatsheuvel en geef je woonwensen aan ons door via [email protected] of bel kopersbegeleider Westwaard Frank van der Wiel tel.: 06-30143172.



"Aan de westkant van Kaatsheuvel, dicht bij het centrum en tegelijkertijd ook vlak bij de uitvalswegen naar Tilburg en Waalwijk, ligt 'Westwaard'. Een nieuwe wijk waar de zo vaak gebruikte begrippen ‘dorps en landelijk’ echt waarde krijgen. Een gemoedelijke buurt met een dorps, landelijk karakter. In een gebied met bomenrijen, buitenspeelruimte, fraaie wandelpaden en duurzame waterpartijen is het hier heerlijk wonen.Van Wanrooij realiseert in Westwaard in totaal 42 woningen. Bekijk het woningaanbod. Zie jij jezelf hier al wonen?"
Adres: Sweensstraat, Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416-289111
Stad: Kaatsheuvel
Route: Sweensstraat



op zoek naar gerelateerd: Bouwkavels Westwaard Kaatsheuvel, Westwaard fase 2, Nieuwbouw Kaatsheuvel, Wonen in Kaatsheuvel, Funda Kaatsheuvel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonkenners.nl Woonkenners.nl 2 km We hebben onze wensen besproken voor een nieuw pandje voor ons bedrijf. Op korte term...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid