facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wonen Zuid

Wonen Zuid

Geschiedenis

U zoekt een woning waar u zich helemaal thuisvoelt? Dan bent u bij Wonen Zuid aan het juiste adres. Wij beheren bijna 14.000 huurwoningen in Zuid- en Midden-Limburg. Wij weten als geen ander dat iedereen zijn eigen wensen heeft als het op wonen aankomt. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze uit woningtypes en locaties in verschillende prijsklassen.

Voor huur en koop
Het verhuren en beheren is de kernactiviteit van Wonen Zuid. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een goede en betaalbare koopwoning. Ieder jaar helpen we meer dan 1.000 gezinnen aan een nieuwe woning. Behalve een professioneel bedrijf is Wonen Zuid ook een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de samenleving. Onze missie is goed wonen in een goede woonomgeving voor iedereen bereikbaar te maken en te houden. Om deze missie waar te kunnen maken vinden wij het belangrijk om dicht bij de klanten te blijven werken en te weten wat hen beweegt.

Persoonlijk en digitaal
Wonen Zuid wil daar zijn waar we onze klanten het beste kunnen helpen; op ons kantoor, in de wijk of bij u thuis. Onze persoonlijke dienstverlening hebben we georganiseerd vanuit twee kantoren in Limburg: Dr. Poelsstraat 8, Heerlen en Buitenop 9, Roermond.

Daarnaast bieden we u nog andere mogelijkheden om met ons in contact te komen of zaken zelf te regelen:
• U vindt heel veel informatie op onze website. Hier staan veel gestelde vragen, folders, formulieren voor reparaties en nog veel meer. Ontdek de mogelijkheden op www.wonen-zuid.nl.
• Vindt u uw vraag niet op de website? Stel dan uw vraag via Facebook (www.wonen-zuid.nl/facebook), Twitter (www.wonen-zuid.nl/twitter) of bel naar 0886653653 (lokaal tarief).
• We helpen u natuurlijk ook graag persoonlijk. U bent welkom op onze kantoren in Heerlen en Roermond.



"U zoekt een woning waar u zich helemaal thuisvoelt? Dan bent u bij Wonen Zuid aan het juiste adres. Wij beheren bijna 14.000 huurwoningen in Zuid- en Midden-Limburg. Wij weten als geen ander dat iedereen zijn eigen wensen heeft als het op wonen aankomt. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze uit woningtypes en locaties in verschillende prijsklassen.Voor huur en koopHet verhuren en beheren is de kernactiviteit van Wonen Zuid. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een goede en betaalbare koopwoning. Ieder jaar helpen we meer dan 1.000 gezinnen aan een nieuwe woning. Behalve een professioneel bedrijf is Wonen Zuid ook een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de samenleving."
Adres:
Stad: Roermond


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wonen Zuid te huur Roermond, Wonen Zuid reparatie, Wonen Zuid nieuwbouw, Wonen Zuid medewerkers, Wonen Zuid Limburg inschrijven, Wonen Zuid te huur, Wonen Limburg, Inloggen Wonen Zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roermond Bereikbaar Roermond Bereikbaar 192 meter Roermond Bereikbaar helpt reizigers slimmer op weg. Voor een bereikbare, sociale, gas...
Nieuwe Helden Nieuwe Helden 853 meter Een talentontwikkelingsproject voor en door Roermondse jongeren.
Waterschap Limburg Waterschap Limburg 1 km geen reactie op mijn email en terug bellen doen ze ook niet diep triest ,wel belastin...
Jeugdwerk Limburg Jeugdwerk Limburg 1 km Jeugdwerk Limburg is een provinciale koepelorganisatie voor jeugd- en jongerenwerk.
Nationaal Indië-monument 1945-1962 Nationaal Indië-monument 1945-1962 2 km Park waar meerdere monumenten staan waarvan het Indië monument er een is. Mooi, waard...
Wel.kom Roermond Wel.kom Roermond 2 km Is mijn taal schol ook. Ik vindt leuk !
Stichting Wijkraad Tegelarijveld Stichting Wijkraad Tegelarijveld 2 km Fijne ontmoetings plek
Wijkraad Donderberg Wijkraad Donderberg 3 km Wijkraad Donderberg
Woonkamer van de buurt Woonkamer van de buurt 3 km De Woonkamer van de Buurt is een kleine, gezellig ontmoetingsruimte waar iedereen wel...
Schutterij St. Urbanus Maasniel Schutterij St. Urbanus Maasniel 4 km Fantastische schutterij en muziekkorps. Ook voor jongeren die een eerste stap in de ...
Recensies
St Wonen Zuid betaald service kosten niet uit als je een betalingsregeling heb getroffen. Huur. Ze houden mijn tegoed geld achter en betalen niets uit. Terwijl alles iedere maand netjes betaald word. Onfatsoenlijk . Ongepast. Zegt is over de verhuurder
Al zeker sinds eind september begin oktober vorig jaar aan het mailen en bellen met wonenzuid. De verwarming in de flatten doen het gewoon niet naar behoren. Woongenot is ver te zoeken! In eigen contract zijn ze ingebreken. Het bedrijf die hun inhuren hajnadi kunnen alleen maar een bek werk open trekken ipv doen wat ze moeten doen. Wonenzuid doet of hun neus bloed en ze van niks afweten. Negeren elke mail en elk telefoontje. Ik zou hier nooit iemand aanraden om te huren!!!!
Waardeloze organisatie. Laten je gewoon huur betalen voor een onbewoonbare woning. Probeer al een mail van 9 maanden geleden onder hun aandacht proberen te krijgen, maar deze wordt gewoon niet beantwoord. Telefonisch ook niet bereikbaar. Sturen heden wel nog de openstaande rekening over een periode van 2 jaar geleden. Terwijl ik al 1,5 jaar niet meer in deze woning woon en dus ook al 1,5 jaar geleden de eindafrekening voor deze woning heb betaald.
Omdat mijn lijst met klachten inmiddels wel heel lang zou worden, heb ik mijn verhaal hier maar weg gehaald. Er werken wel fijne, lieve mensen bij Wonen Zuid, maar ook mensen die ik niet meer binnen wil hebben. Buiten die paar lieve mensen heb ik voor Wonen Zuid in het algemeen geen goed woord meer over. Hun slogan "voor mensen, door mensen" ben ik zo gaan opvatten, "voor Wonen Zuid, door de huurders". Voor mijn gevoel mag ik letterlijk doodvallen van Wonen Zuid. Daar laat ik het maar bij.
Wonen-zuid is een corporatie die totaal niets geven om invalide huurders met en ernstige beperking. Deze mensen staan in de kou en daar wordt geen rekening mee gehouden met speciale voorzieningen. Het gaat hun alleen om de huur en als je te laat bent met betalen staan ze de volgende dag aan je deur. DAT IS WONEN-ZUID. !!
Oplevering na verhuizing van de woning is goed verlopen. Hetgeen werd aangemerkt was grotendeels terecht en de beheerder heeft zich coulant opgesteld.
Wachttijden zijn langer dan bij de belastingdienst
Ik vond het een goede plek. Het huis is niet veel voor wat je betaalt. Ik heb echter mijn spullen en had gelukkige dagen. Ik rook niet hier in deze woning en gebruikte geen drugs, in hoeverre deze rechten gelden als bewoner. Waarschuwing! Oppassen als je gaat boren.
Een naheffing van 1500 euro op de stookkosten van een mevrouw die maar 6 maanden in de flat heeft gewoond. Januari t/m juni 2020. Dit kan gewoonweg niet. Mevrouw woonde alleen. Daarbij hadden we in 2020 een prachtig voorjaar. Wonen Zuid denkt niet in oplossingen. Schandalig hoe er met de bewoners wordt omgegaan. Communicatie is ver te zoeken. Bespaar je een hoop ellende en ga niet met Wonen Zuid in zee.
schimmel op badkamer door geen goede ontluchting... valt niet zelf schoon te maken ontluchting is na aandringen gerepareerd maar schimmel moes ik zelf doenookal heb ik het al 10x geprobeerd met alle middeltjes nu huid uitslag nu maar via advocaat regelen ga nooit naar wonen zuid particulier zit je nog beter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid