facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wonen in Verde Vista

Wonen in Verde Vista

Info

Op de officiële Facebook pagina 'Landelijk wonen in Verde Vista' verschijnt alle informatie rondom de ontwikkeling en bouw van Verde Vista in Zoeterwoude.

Geschiedenis

Wonen in Verde Vista is de officiële Facebook pagina van het project Verde Vista in Zoeterwoude. VORM ontwikkelt en realiseert hier ca. 100 woningen. Het gebied grenst aan de bestaande kern van Zoeterwoude-Rijndijk tussen de Meerburgerwatering en de A4 die op dat punt verdiept ligt. Hier komen zowel starters- en gezinswoningen als tweekappers en vrijstaande woningen in aantrekkelijke jaren 30 stijl. De rij-woningen zijn inmiddels gereed. Vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen met aanlegsteigers voor sloepen, zijn in verkoop.

Adres: Stadhouderslaan, 2382BW Zoeterwoude-Rijndijk
Telefoonnummer: +31715132443
Stad: Zoeterwoude-Rijndijk
Route: Stadhouderslaan
Postcode: 2382BW



op zoek naar gerelateerd: Funda Verde Vista Zoeterwoude, Funda nieuwbouw Zoeterwoude Rijndijk, Appartement huren Zoeterwoude-Rijndijk, Verde Vista Plegt-Vos, Hoge Rijndijk 48 Zoeterwoude, Appartement Zoeterwoude, Nieuwbouw huur Zoeterwoude, Beau Apartments
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonen in de Watertuin Wonen in de Watertuin 291 meter 24 twee-onder-één-kap-woningen met een tuin met vlonder aan het water.
T.V. Meerburg T.V. Meerburg 342 meter Gezellige vereniging. Erg fijne tennisbanen met prima verlichting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid