facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Women Sports Only Krimpenerwaard

Women Sports Only Krimpenerwaard

Info

Een kleinschallige sportclub waar alle facetten van een goede gezondheid voor body& mind aanwezig zijn. Van traditioneel cardio-fitness tot EMS trainingen. Van leefstijl voedingsprogramma tot slim afvallen. Werken aan je gezondheid met plezier!

Geschiedenis

Women Sports Only 2.0

Om je extra te motiveren bij het behalen van je doelen biedt Women Sports Only Lekkerkerk jou een unieke kans om ook buiten de sportschool je weg naar een gezonde leefstijl voort te zetten. 24/7 zullen wij je op onze manier blijven motiveren en stimuleren. Wij kunnen met een speciaal voor Women Sports only ontwikkelde app voor voeding en beweging invulling geven aan alle dames van de hele Krimpenerwaard. Wil jij jouw leefstijl veranderen dan is Women Sports Only Lekkerkerk de juiste keuze!



"Wil jij gezonder leven, je conditie verbeteren of om welke reden dan ook beginnen met sporten bij een sportschool speciaal voor vrouwen. Dan zijn wij jouw sportschool want iedere vrouw voelt zich bij ons thuis. Of je nu een ervaren sportster bent of heel af en toe sport of nog nooit een loopband van dichtbij hebt gezien.Sportiviteit, gerichte trainingen, persoonlijke begeleiding, voeding, leefstijl, maar ook gezelligheid en een uitstekende en ongedwongen sfeer zijn de hoofdkenmerken van Women Sports Only Schoonhoven."
Adres: Burgemeester Roosstraat 18, 2941AC Lekkerkerk
Telefoonnummer: +31 (0)85-4018139
Stad: Lekkerkerk
Route: Burgemeester Roosstraat 18
Postcode: 2941AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karin Isa-fit Karin Isa-fit 95 meter Op een gezonde manier van je overgewicht afkomen? Met ons super food systeem is dit m...
Voedingspraktijk YAMA Voedingspraktijk YAMA 261 meter Voedingsadvies en Gewichtscoaching!
MissY Forever MissY Forever 264 meter Art & Living Clothes & Accessories Aloë Vera Health & Beauty
Pedicuresalon van Woerkom Pedicuresalon van Woerkom 489 meter Mijn voeten zijn weer heerlijk verzorgd .
Recensies
Noodgedwongen moesten wij op zoek naar een andere sportschool omdat onze huidige sportschool ging stoppen. Per mail contact gezocht met Woman Sports en binnen een uur al een eerste reactie gekregen. Fijn, daar hou ik van! Diezelfde avond een intake gesprek gehad en ons doel besproken. Eerlijk is eerlijk, we waren verrast en hadden een ander beeld van een vrouwen sportschool Er staan prachtige apparaten, er hangt een lekker sfeertje en er is genoeg aanbod. De dag daarna direct een les gepakt en ingeschreven. Heel blij met deze overstap!
Na jaren geleden de grote stap te hebben gemaakt naar deze sportschool..Ben ik nog steeds super blij dat ik hem gemaakt heb. Heerlijk de lessen volgen en mijn hoofd leegmaken. Kortom een super sportschool
Vorig jaar februari begonnen bij W.S.O. Was nooit zo’n sportschooltype dus was best een dingetje om te gaan! Maar wat een heerlijk gezellig onthaal en lekker laagdrempelig. Ga er met plezier naar toe en voor mij werkt het perfect. Inmiddels aardig wat kilootjes minder door de goede begeleiding en het enthousiaste team van Hanny. Sinds januari is de sportschool super gaaf vernieuwd met een nieuw sfeervol interieur en heel veel nieuwe apparaten. Kortom, kom zelf kijken en sporten!
De fijnste sportschool. Hele goede begeleiding , vriendelijk personeel. De sfeer is altijd zeer goed. Ik ben heel enthousiast over de groepslessen en over de personal training. Het benfit programma is prima te volgen en de coaching is ook heel prettig. Ik vind het een echte aanrader. Dankzij deze sportschool ben ik zelfs gaan hardlopen. Hoe gaaf is dat met een grote groep van de sportschool naar de ladiesrun geweest. Een echt teamgevoel.
De leukste en vriendelijkste vrouwensportschool in de omgeving! Nog nooit me ergens zo thuis gevoeld. Na 1 van de groepslessen altijd voldaan weer thuis komen. Na een jaar weg te zijn geweest meteen weer het gevoel om hier terug te komen, de vriendelijke en warme omgeving is heel prettig om naar toe te gaan. 1 op 1 begeleiding, interesse, altijd drinken wat klaar staat, lekker even onder de zonnebank of een rondje op de mooie sport apparaten maken voor een heerlijk fit gevoel. Dat is hier allemaal te vinden. Women Sport Only is top !
Ik ben al sinds de oprichting, 6 jaar geleden, lid van deze sportschool. Van huis uit ben ik niet zo'n sportief type maar hier houd ik het vol om 3 x per week te gaan sporten. Het is er altijd heel gezellig. Hanny en haar team staan ook altijd klaar om advies te geven en regelmatig wordt er weer iets nieuws geïntroduceerd. De koffie staat ook altijd klaar. Hanny je bent een topwijf. Ga zo door. We houden van je. :D
Hele fijne sportschool. Gezellige sfeer en goede betrokken begeleiding en motivatie. Pech voor de mannen, want het is Women Sports Only ;-
Voordat ik naar Women Sports Only kwam was die drempel wel heel hoog. Heb uiteindelijk toch de stap gezet en ben binnengelopen bij Women Sports Only in Schoonhoven. Met wie ik een afspraak had was er niet maar heeft het echt goed gemaakt. Haar personeel stond gelijk klaar en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kom zelf niet uit Schoonhoven maar er werd snel tegen mij gepraat door mensen van allerlei leeftijden. Gelukkig is Women Sports Only een sportschool van de gewone mensen waar iedereen zijn eigen kan zijn. Met het volgen van de groepslessen is het tijdens het sporten de aandacht er goed bij te houden geen probleem ondanks de gezelligheid. Nu mijn leefstijl is veranderd dankzij Women Sports Only heeft het mij in ieder geval meer zelfvertrouwen gegeven waardoor ik nog sterker ben geworden. Het leukste is dat mijn omgeving hier ook positief op reageert. Ga graag iedere week sporten al is het alleen al voor de gezelligheid. Ga zo door Women Sports Only jullie mogen trots op jezelf zijn.
Wat een fijne sport school zijn jullie. 3 keer in de week ben ik er te vinden. Altijd een praatje en gezelligheid. Nu 22 kilo kwijt door Benfit programma en door mijn fijne coaches Hanny en haar team! Als ik het even niet meer zie zitten dan word ik altijd weer gesupoort om door te gaan en de positieve dingen te zien. Jullie zijn toppers!
Na zeker 5 jaar het idee te hebben gehad te gaan sporten, heb ik een jaar geleden de stoute sportschoenen aangetrokken en ga ik nog steeds vol enthousiasme 2x per week naar deze fijne sportschool. Hanny en haar team bruisen van energie. Zij staan altijd voor je klaar om je te adviseren, te informeren en te helpen. Ook is Hanny altijd in voor nieuwe ideeën. Niets is te gek als het in haar straatje past en dat enthousiasme is aanstekelijk. Behalve sporten kan je ook een momentje kiezen voor het onderhouden van sociale contacten onder het genot van een kopje koffie. Conclusie; was ik maar eerder gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid