facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolvers Hondensalon

Wolvers Hondensalon
"De oudste hondentrimsalon van Nederland. Voor alle rassen, pup en senior hond. De trimsalon is gevestigd in Voorburg op de grens van Den Haag en Rijswijk. Als alleen het beste goed genoeg is voor jouw hond."
Adres: Prinses Mariannelaan 306 , Voorburg 2275 BR, NL
Telefoonnummer: 070 393 3251
Stad: Voorburg
Route: Prinses Mariannelaan 306
Postcode: 2275 BR


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:30-17:00
Woensdag: 09:30-17:00
Donderdag: 09:30-17:00
Vrijdag: 09:30-17:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: trimsalon rijswijk, nagels knippen hond den haag, trimsalon scheveningen, honden kapper, trimsalon bezuidenhout, sjiek de friemel den haag, goedkope trimsalon, newfoundlander trimmen kosten
Recensies
Toppers baloe is heel blij als ik hem weer schoon naar huis mag nemen toppie ga vooral zo door
Ik draag Puck met een gerust hart over aan de eigenaar en krijg altijd een knap, vrolijk en blij hondje terug .
Mijn 14 jaar ode Yorkshire kon snel terecht na het opstarten na de covid sluiting en was heel netjes geknipt. Geholpen door een aardige meneer en klaar op afgesproken tijdstip. Heb gelijk een vervolg afspraak ingepland.
Al jaren gaat Lucya naar dit salon. Perfecte behandeling en een koekje voor onderweg...
Goede en betaalbare Hondentrimsalon waar ze erg lief en geduldig zijn voor de dieren. Onze Mitchie komt er graag. De salon is schoon en mooi, ruikt lekker fris. Mijn hondje ziet er altijd weer prachtig uit als ik hem ophaal. Top trimsalon!
Super trimsalon onze hond wordt altijd tip top mooi gemaakt
Echt een hele ervaren trimsalon. Die eerst in de bresterstraat zat. Heel vriendelijk personeel en ervaren. Wel een redelijk lange wachttijden maar zeker de moeite waard.
Bijzonder vriendelijk en goede verzorging van de hondjes.
Wij komen al enige jaren met onze hond Zoë bij hondensalon Wolvers. Ze nemen goed de tijd en trimmen de hond echt zoals jij dat wilt. Ze ziet er altijd weer mooi uit als ze geknipt is
Mijn Shihtzu komt al ruim 9 jaar bij Hond Wolvers. Mijn hondje gaat er vrolijk naar binnen en komt er vrolijk en getrimd weer uit. Mario en Marion zijn erg klantvriendelijk. Ik raad Hond Wolvers aan en ze zijn de 5 sterren meer dan waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid