facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Info

Gespecialiseerd advocatenkantoor voor slachtoffers met letselschade na een ongeval. Gevestigd in Zuidwolde en Heerenveen. Keurmerk letselschade

Adres: Spiekampenweg 4, 7921 PA Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528 242669
Stad: Zuidwolde
Route: Spiekampenweg 4
Postcode: 7921 PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lexis Notarissen De Wolden Lexis Notarissen De Wolden 2 km Redelijk prijzig en in mijn geval ook weinig tempo, initiatief moest telkens van mijn...
Recensies
Vanaf het moment dat onze dochter een vervelend ongeval heeft gehad waarbij ze letselschade heeft opgelopen, hebben wij Wolthers Jagersma Advocaten gevraagd om ons te ondersteunen en bij te staan tijdens de afwikkeling van dit toch wel ingewikkelde proces. Onze contactpersoon Sandra Weening-Bootsma, was nauw betrokken tijdens de afwikkeling van deze zaak en daarnaast oprecht geïnteresseerd in het welzijn van ons gezin. Dat voelde gelijk vanaf het begin fijn en vertrouwd. Met name de communicatie, het terugkoppelen van nieuwe ontwikkelingen en het adequaat handelen hebben wij als zeer prettig ervaren. We zijn haar en daarbij Wolthers Jagersma ontzettend dankbaar.
Wij kwamen 4 jaar geleden met Wolthers Jagersma advocaten in contact en werden door Niek Wolthers bijgestaan. Hij heeft onze zorg uit handen genomen en op een professionele manier geholpen, waar we Niek nog steeds heel erg dankbaar voor zijn. Ook waren we zeer tevreden over de klantenservice van het team altijd behulpzaam en vriendelijk. Wij zouden dan iedereen aanbevelen om voor Wolthers Jagersma advocaten te kiezen. Nicole Kuijpens Een zeer tevreden cliënt van Wolthers Jagersma advocaten
Na mijn ongeluk in 2017, ben ik op advies van nazorg politie Zuid-West Drenthe in contact gekomen met de heer Rutger Zwols van letselschade advocaten kantoor Wolthers-Jagersma. Hij heeft mij de afgelopen jaren met raad en daad bijgestaan en mij goede tips en begeleiding gegeven. Het contact was professioneel en warm. Uiteindelijk met behulp van Rutger tot een goede eindafwikkeling gekomen. Ik raad dit advocatenkantoor dan ook bij iedereen aan, die met letselschade te maken krijgt.
Ik heb het contact met Wolthers Jagersma Letsel-advocaten als fijn ervaren. Mevrouw Sandra Weening- Bootsma heeft mij de afgelopen jaar bijgestaan. Mevrouw Weening is erg meelevend en betrokken geweest de afgelopen jaar. Ook de menselijke kant werd daarbij niet uit het oog verloren. Mevrouw Weening hield mij dagelijks op de hoogte van de stand van zaken. Wat ik als fijn heb ervaren. Verder was het heel makkelijk om contact te maken met mevrouw Weening zowel telefonisch als per mail. Mevrouw Weening is een professional in haar vak, zo heeft ze velen contacten en de juiste kennis. Mevrouw Weening doet het maximale voor haar cliënten. Dank daarvoor !!
Via slachtofferhulp kwamen we bij Niek Wolthers terecht van Wolthers Jagersma letselschade advocaten nadat mijn zwager een vreselijk fiets ongeluk had gehad. Wat een betrokkenheid, aandacht, geduld, altijd snelle reactie op onze mails en vragen en vooral ook de keurige afhandeling van alles. Wij gunnen iedereen die ook zoiets overkomt zo’n betrokken letselschadeadvocaat.
Wij zijn geholpen door Sandra en zijn zeer tevreden over bereikbaarheid, onderlinge contact , het op de hoogte houden over de voortgang. Een hele lieve spontane begripvolle en behulpzame advocaat. Bedankt voor alle hulp. Van ons een dikke 10
Wij zijn zeer tevreden over Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten, mr. Sandra Weening-Bootsma heeft onze dochter uitstekend geholpen, zonder Sandra hadden wij nooit bereikt wat we nu hebben bereikt. Ik zal Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten zeker aanbevelen. Daarom geven wij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten zeker 5 sterren.
Het contact was makkelijk gelegd. Er was direct iemand beschikbaar om mij bij te staan in het hele traject, welke bijna 4 jaar heeft geduurd. Er werd helder en regelmatig gecommuniceerd over de voortgang van het proces. Bovendien is er alles aan gedaan om mij zo optimaal mogelijk bij de procedure te betrekken en voor mij het meest haalbare eruit te halen. Ik ben erg blij met deze betrokkenheid.
Mijn ervaring met Wolthers Jagersma is dat ik erg tevreden ben, ze ontzorgen, kijken naar de mens achter de papieren, zijn open en eerlijk, betrouwbaar, doen wat ze zeggen, goed te bereiken. ik kon mij volledig richten op mijn herstel, zonder na te hoeven denken over de administratieve dingen.
Ik ben zeer tevreden over Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Zonder mr. Sandra Weening-Bootsma heb ik niet bereikt wat ik nu allemaal wel heb kunnen bereiken. Ik zou Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten zeker aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid