facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolters paardenfokkerij-pferdezucht-horsebreeding

Wolters paardenfokkerij-pferdezucht-horsebreeding

Info

Wolters paardenfokkerij-pferdezucht-horsebreeding

Geschiedenis

Sinds vele jaren houden wij ons bezig met een succcesvolle paardenfokkerij.
De op deze site vermelde paarden hebben een link met de NL merrielijn 027 en komen veelal voort uit onze eigen prestatiefokkerij.
Vernoemd is deze stam naar de merrie Lady Reveil van Wittenstein, grondlegster van een imposante merriedynastie, die wereldwijde bekendheid geniet.

In het boek the Leading Mares of the Netherlands zijn door journalist en uitgever Jac Romijnse en paardensprort fotograaf Jacob Melissen de beste merriestammen van Nederland in woord en beeld vastgelegd.
Alle in The Leading Mares of the Netherlands voorkomende families zijn daarom ook genummerd met het voorvoegsel NL-merrielijn.
De NL merrielijn 027 waartoe onze fokmerries behoren staat hoog genoteerd in de worldrankings van beste dressuurmerriestammen. Stand maart 2012: plaats 4.

We wensen u veel leesplezier.

Adres: Heinsbergerweg 11, 6061 AG Netherlands Posterholt
Stad: Posterholt
Route: Heinsbergerweg 11
Postcode: 6061 AG Netherlands


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid