facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolters Europe

Wolters Europe

Info

Wolters Europe ontwikkelt en produceert EPP en EPS oplossingen op maat

Geschiedenis

Wolters Europe heeft meer dan 50 jaar ervaring op het met EPS en EPP verpakkingen als garantie voor hoge kwaliteit.
Het transport en de opslag van kwetsbare en kostbare producten vraagt om doeltreffende bescherming. Wolters Europe is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van geëxpandeerde kunststof producten en componenten: oplossingen op maat voor producten en situaties die vragen om optimale bescherming.

Wolters Europe kenmerkt zich door ervaring, visie en duidelijkheid. uw vraagstuk is onze uitdaging en we nemen geen genoegen met middelmatigheid. Meer dan 5 decennia ervaring, ultramoderne faciliteiten en een team van gedreven medewerkers verplichten ons om zichtbare toegevoegde waarde te leveren.

Ontwerp & Ontwikkeling
Eén aanspreekpunt is alles wat u nodig hebt voor de ideale oplossing.
Onze inhouse productontwikkeling maakt nieuwe producten en verpakkingen conform uw eisen en wensen. Het materiaal en de vormgeving voldoen optimaal aan alle eisen.

In het ontwerpstadium kan de afdeling schetsontwerpen, 3D CAD modellen, mock ups en prototypes maken, waardoor het beoogde resultaat realistisch is te beoordelen. Bovendien kunnen we uitgebreide testen en simulaties uitvoeren.

Focus op Kwaliteit
Alle activiteiten zijn vastgelegd in procedures die voldoen aan strengere ISO kwaliteitsnormen.
Bij de productie van geëxpandeerde kunststoffen gaat het om kritische processen, die van begin tot eind vragen om strikte en consistente kwaliteitszorg. Wolters Europe beschikt over zeer geavanceerde productiefaciliteiten; de zorg voor kwaliteit en klanttevredenheid loopt bovendien als een rode draad door de totale bedrijfscultuur.


Computergestuurde productie

Consistente kwaliteit begint aan de basis: met een zorgvuldige selectie van de grondstoffen. Deze worden vervolgens verwerkt via ultramoderne, computergestuurde productieprocessen. De vergaande automatisering zorgt voor de exacte beheersing van elke productiefase. Tussentijdse controles en metingen van het eindresultaat verankeren de kwaliteit en voorkomen verlies van tijd en grondstoffen. Alle producten, zowel standaard als maatwerk, worden geproduceerd volgens de eisen en de systematiek die is vastgelegd in het kwaliteitshandboek. Alle activiteiten zijn vastgelegd in procedures die voldoen aan strengere ISO kwaliteitsnormen.


Consistente kwaliteit

Consistente kwaliteit wordt bereikt door het gebruik van superieure materialen en precieze controle gedurende elke fase van het productie proces. Alle producten, zowel standaard of maatwerk, voldoen aan de strenge eisen welke opgelegd zijn in de kwaliteitsrichtlijnen die opgesteld zijn om gericht stimuleren en het controleren van de effectiviteit van onze activiteiten. Daarnaast, zijn al onze activiteiten vastgelegd in procedures die voldoen aan de ISO-9001 en ISO/TS 16949:2009 standaarden.

Vertrouwd
Uw vraagstuk is onze uitdaging.
Wolters Europe kenmerkt zich door ervaring, visie en duidelijkheid. Meer dan 5 decennia ervaring, ultramoderne faciliteiten en een team van gedreven medewerkers verplichten ons om zichtbare toegevoegde waarde te leveren.

Op basis van de eisen, randvoorwaarden en functionele eigenschappen bepalen we samen met u de materiaalkeuze. Ons advies staat garant voor de beste keuze, met alle vereiste functionaliteit.

Assemblage en bedrukking

we leveren wat voor u het meest effectief, economisch en praktisch is. Dit betekent dat we niet alleen complete foamdelen produceren waarvoor grotere oplagen nodig zijn. Voor kleinere oplagen leveren we u ook snij- en stansdelen.


Aan de hand van uw specificaties kunnen we de geschuimde kunststofdelen voor u assembleren met andere delen en materialen, bijvoorbeeld metalen of spuitgegoten kunststof inserts, hout of karton. In dat geval leveren we u een kant-en-klaar eindproduct. Hiervan kunnen we, desgewenst inclusief het grafisch design door onze studio, intern ook de meerkleuren zeefbedrukking verzorgen.

Adres: Vonderweg 31, 7468 DC Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547-386000
Stad: Enter
Route: Vonderweg 31
Postcode: 7468 DC



op zoek naar gerelateerd: Wolters Europe vacatures
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid