facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolter Vos Kappers Winkel

Wolter Vos Kappers Winkel
"Een trendy kapsalon voor Haar, voor Hem en voor kinderen. Wolter Vos en zijn team zorgen voor een gezellige, ontspannen sfeer terwijl je geniet van een professionele haarbehandeling.We gebruiken altijd kwaliteitsproducten die geschikt zijn voor jouw haar. Een afspraak maken is wel nodig, maar wij garanderen dat je snel bij ons terecht kunt. Ook kun je je voorkeur aangeven voor wie je knipt en of kapt."
Adres: St. Janstraat 7, 4331 KA Middelburg
Telefoonnummer: 0118 226091
Stad: Middelburg
Route: St. Janstraat 7
Postcode: 4331 KA



op zoek naar gerelateerd: wolter vos middelburg, wolter vos haar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Alhaik Kapsalon Alhaik 143 meter Ik vond het leuk
Salon Beautylife Salon Beautylife 161 meter Goede en fijne behandeling gehad. Zeer aardige dame die je ook goed advies geeft.
SALON 0118 SALON 0118 533 meter Leuke salon waar ze de tijd voor je nemen. Ben goed geholpen en blij met het resultaa...
Dream kapsalon & schoonheidsinstituut Dream kapsalon & schoonheidsinstituut 1 km Echt een topteam! Ben wel onlangs geknipt door femke. Mooi geknipt alleen je moet haa...
Sohair Sohair 2 km Relaxte sfeer en top service. Ik kom zeker terug
Recensies
Super fijne behandeling , prachtige high en lowlights gezet. Op naar de volgende keer
Demi.master...Ik heb nog nooit zo'n slecht, ongelijk, slordig en slordig kapsel gehad. Wij komen ook zeker terug. ..om dinsdag.. Op vrijdag keerde ik terug naar de salon. Wolter fixeerde zijn haar. Uiteindelijk vond ik mijn master in Nederland. Dit is Wolter, zeer goede en bekwame handen, het is duidelijk dat hij een meester is in zijn vak en met goede energie. Ik raad Wolter 5+ aan.
In het begin goede communicatie met Karlijn. Maar toch even schrikken toen de pony iet wat verknipt werd. Niet vloeiend asymmetrisch meer. Maar het is goed gekomen. Lekker kort! Blij mee met dit zomerse weer.
Altijd tevreden als vaste klant van Wolter. Hij luistert aandachtig naar je wensen en weet ze uitstekend uit te voeren. Helaas zit Wolter sinds de verhuizing voor mij wat verder weg, maar die extra 20 min rijden heb ik er graag voor over.
Ik ben bij Sanne geknipt. Ik vroeg om een ​​korte bob met langer haar aan de voorkant dit werd een paar keer benadrukt en herhaald. Het resultaat was precies het tegenovergestelde: langer aan de achterkant. toen ik vroeg waarom ze het aan de voorkant kort had geknipt, antwoordde ze dat "dat komt omdat iedereen het heeft"! Ik vind het niet professioneel en kom niet terug voor een lelijk kapsel.
via de website kon ik makkelijk en snel een afspraak plannen met keuze voor een stylist. Tijdens de afspraak werd er aandacht besteed aan mijn wensen en goed geluisterd. Klantvriendelijk en gezellige salon waar ik dik tevreden naar buiten liep.Service: Haarstyling
Wat een toplocatie. En wat een super service, super tevreden. Demi je hebt er een vaste klant bij. Nogmaals dank.
Mooie kappers zaak met uitstekende kappers
Zeer kundig personeel. Prima zaak.
Een prima kapper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid