facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wollywood

Adres: Hippolytushoef
Telefoonnummer: 31-0-227-59....
Stad: Hippolytushoef



op zoek naar gerelateerd: Wollstudio, Wolle im hof, Rikes Wollmaus, Handarbeitswaren, Lana Grossa - De
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keramiek De Kaap Keramiek De Kaap 5 km In Keramiek De Kaap, gevestigd in de Polder Waard Nieuwland, maakt Grietje Wierdsma v...
Recensies
Wauw wat was alles ontzettend lekker!!! Lang geleden dat ik zo lekker heb gegeten. Bedankt
Ok, de bezorger was vriendelijk maar dat is dan ook het enige positieve wat ik kan melden. De aflevering van mijn bestelling duurde op een doodgewone dinsdagavond maar liefst anderhalf uur en de bestelde chicken Jahlfrezi was extreem vet en smaakte verder nergens naar en al helemaal niet naar chicken Jahlfrezi. Afrader!
Super lekkere Vega opties, heerlijk gekruid en vriendelijke bezorger
Heerlijk Indiaas eten! Nu twee keer gegeten en beide keren top! We komen zelf uit de Achterhoek, maar komen heel graag naar Amsterdam voor om te eten bij Bollywoord. Super aardig personeel en het eten is smaakvol en vers. Echt een aanrader!
Bestel hier niet, dit slaat werkelijk nergens op. Zelfde restaurant als vegan curry's en nepal streetfood. Leuk bedacht onder 3 verschillende restaurants op Deliveroo etc je 'eten' aanbieden. Dit heeft niets maar dan ook niets weg van indiaas of nepalees eten. Blik tomaten, wat kruiden en plofkip. Niet doen!
Super service. Eten lekker. Personeel vriendelijk
Heeeeeeeeeeerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid