facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wollekes Wol & Kado

Wollekes Wol & Kado

Info

Hoi ik ben Diaan....
Haken haken haken en een beetje breien.
Passie voor ontwerpen, interieurdesign, fotografie, tuinieren, mijn beesies en natuurlijk mijn liefie!
Veel te veel ideeën, veel te weinig uren in een dag.
En wie ben jij?



"Deze schapenboerderij wordt gerund door Veerle en haar team. Je vindt er mals lamsvlees van de beste kwaliteit en verschillende soorten kaas, yoghurt en ijssoorten. Deze producten zijn te verkrijgen in de hoevewinkel of kan je proeven in het ijssalon of hoeverestaurant. Daarnaast bieden ze ook elke dag vers brood en gebak, belegde broodjes, slaatjes, charcuterie en streekproducten aan. De Wollekes is ook aangesloten als campergastgezin bij Camperstops. Camperaars zijn dus ook steeds van harte welkom."
Adres: Oirschot
Stad: Oirschot


Recensies
Heel gezellige, rustige omgeving en vriendelijke uitbaters. Ze nemen de tijd om een babbeltje te maken. Het eten is heel vers en zelf gemaakt door de uitbaatster, Veerle. Super lekker en je krijgt meer dan voldoende. Het is niet alleen lamvlees dat ze aanbieden, je kan kip, scampi's, vis, gewone steak enzovoort krijgen. Ook een ruime keuze aan drank. Voor de kleintjes is er een aangepast menu en kunnen spelen in de speeltuin. Neem ook een kijkje in hun winkel met allemaal verse producten. Ik raad het iedereen aan. Vandaag gaan mosselen eten in de Wollekes en ze waren super lekker. Ik raad het iedereen aan om er gaat te eten. De prijs was ook goed € 24 en je kreeg een goed gevulde castrol.
Gepassioneerde mensen die met veel liefde en gevoel voor dierenwelzijn dagelijks tussen de schapen staan en daarnaast ook motorhome toeristen verwennen met een heerlijk ontbijt, ijsjes en vleesproducten. Wij zijn fan
Gastvrije en vriendelijke mensen. Een schapenfokkerij van binnenuit meemaken...een hele belevenis! Bovendien superlekker eigenbereid ijs... A weekend to remember!
Heerlijke ijsjes van schapenmelk en zeer vriendelijk personeel
Overheerlijke nieuwjaarstaarten! Goddelijk ijs.
Het was leuk op de boerentoer en geweldige producten steeds kleine lammetjes leuk voor de kinderen en kleinkinderen
Lekker eten en zeer vriendelijke mensen.
Lekkere producten en ook nog heel vriendelijk ontvangen. Een absolute aanrader!
Een rustige plaats voor een lekker ijsje te eten.
Toffe locatie prima info en uitleg gekregen. Een aanrader met of zonder kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid