facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolftools

Wolftools

Info

Wolf tools levert hefbruggen, balanceerapparatuur, uitlijnapparatuur en overige.

Geschiedenis

De oprichter van WolfTools is al meer dan 20 jaar actief in de auto equipment; monteerde op zijn 13 e al zijn (destijds gebruikte) 4-koloms hefbrug. Om na zijn studie HTS-autotechniek volledig in de wereld van werkplaats equipment terecht te komen.

WolfTools is DE fabrikant voor TOP kwaliteit Europese werkplaats apparatuur. Doordat WolfTools de fabrikage en ontwerp in eigen beheer heeft is vrijwel elke samenstelling mogelijk en kunnen we onze bruggen in vrijwel elke RAL kleur leveren zonder meerprijs.

WolfTools streeft er nooit naar om de goedkoopste te zijn. Er is altijd wel een "sticker-merk" te vinden die vrachten hefbruggen in China laat produceren bij fabrikanten waar de Chinezen zelf vaak niet trots op durven te zijn. WolfTools laat de bruggen bij de grootste professionele fabrikanten ter wereld produceren. Daar waar ook de bruggen van de grote dure merken (deels of compleet) geproduceerd worden. Door slimme logistieke oplossingen, beperkte overhead maar vooral door technische kennis blijft WolfTools zeer sterk groeien.

Op onze hoofdvestiging in Lochem zijn we druk bezig onze showroom in te richten. Bel altijd voordat u onze showroom wilt bezoeken, dan zorgen wij ervoor dat de juiste man voor u tijd heeft. Ook hierin is efficiency de leidraad.



"Wolf Tools is vanaf de oprichting één van de toonaangevende leveranciers van werkplaats apparatuur. Het assortiment bevat onder andere hefbruggen, mobiele hefkolommen, balanceermachines, de- en monteer machines, showroomliften, en 3D- uitlijn apparatuur.De filosofie van Wolf Tools is er op gericht de werkplaats in te richten naar de behoefte en wensen van de klant. Wij luisteren naar wat u nodig heeft en bieden u gericht de juiste apparatuur aan. Leveren op korte termijn is voor ons geen probleem. Wij hebben vrijwel alle producten in blauw/rood/antraciet standaard op voorraad. Speciale wensen? Ook dat is geen probleem, wij kunnen uw order op kleur laten produceren."
Adres: Zutphenseweg 32, 7245 ns Laren
Telefoonnummer: +31651160945
Stad: Laren
Route: Zutphenseweg 32
Postcode: 7245 ns


Recensies
Zeer tevreden over Wolf Tools. Aantal jaar geleden een poetsbrug gekocht, wordt zeer intensief gebruikt maar de kwaliteit is top! Werkt gewoon zoals het moet en eenvoudig in gebruik. Ook zeer te spreken over de service, 3 jaar na aankoop moest er een onderdeel vervangen worden, dit werd kostenloos opgestuurd. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Vorige week besteld en met de vraag of deze, ivm aankomende klus, nog binnen 1.5 week geplaatst kon worden. Alles van A-Z keurig geregeld en een nette installatie. In de toekomst zeker weer opnieuw bij Wolftools!
De Wl240s besteld, werd snel en correct geleverd door een toffe chauffeur die ook behulpzaam was! Zelf gemonteerd en ging vrij vlot voor mijn eerste keer. Op 2 armen was er de verf klein beetje af, geen probleem, ik stuur naar de firma met de vraag welke kleurcode er gebruikt is geweest. Zeer snel antwoord gekregen + dat ze mij onmiddelijk een spuitbus gingen naleveren. Sowiso toppers waar ik reclame blijf van maken!
Dit bedrijf is erg aanbevolen, komen hun afspraken na, en denken in oplossingen. had een staalkabel kapot van mijn 2 kolms hefbrug. er werd meteen een nieuwe besteld. jammer dat het bedrijf GLS waarmee het verzonden wordt er een rommeltje van maakt! De jongens van Wolf Tools hebben erg hun best gedaan om het op te lossen! Prima bedrijf, en erg fijn om zaken mee te doen, Wolf Tools, nog maal dank voor de fijne service!!!
Brug weigerde spontaan en natuurlijk op zaterdag , gelijk telefonisch contact gehad hoe geweldig is dat ook met de brug monteur die exact wist welke onderdelen stuk zouden kunnen zijn . Dit alles geappt en aantal dagen later keurig opgestuurd . Martijn keurig geregeld !
Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Heb verschillende apparatuur hier aangeschaft en ben zeer tevreden. Ook als er een probleempje is en het is dringend staat het team steeds voor je klaar. Kortom: aanrader!
Inmiddels 3 bruggen van Wolf Tools liggen in de werkplaats bij Profix Goor en uitermate tevreden over het product, levering en plaatsing. Wolf Tools is een bedrijf die afspraken nakomt!!
Ongelooflijk slechte service 5x moeten bellen voor een afspraak te maken om een brug te keuren met onderhoud deze brug is ook afkomstig van hun. En nog niet geholpen!!!!! We hebben een ander bedrijf moeten inschakelen. Nooit meer wolftools!!!
Snelle service, onderdeel stuk van bandendemontage apparaat binnen 24 uur juiste onderdeel geleverd gekregen. Super bedankt, kan weer aan de slag.
2 koloms hefbrug besteld en geleverd,perfect volgens de afspraken!Ook complimenten voor de chauffeur,zeer vriendelijk en behulpzaam!Prijs kwaliteit van de hefbrug ook zeer goed,niets op aan te merken,maw Wolf Tools doe zo verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid