facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolfram Chain N.V.

Wolfram Chain N.V.

Info

Wolfram Chain N.V. is een uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van werknemers in de logistiek.

Geschiedenis

Wolfram Chain B.V. heeft haar eerste vestiging geopend in West-Brabant. Vanuit haar locatie in Oud Gastel (Roosendaal) zal ze haar klanten bedienen.

De eigenaar heeft een aantal jaar bij een specialistisch uitzendbureau gewerkt en wilde in verband met de groei van de logistieke branche zich hier in gaan specialiseren. Een kwalitatieve en duurzame werkwijze in combinatie met het specialisme moet Wolfram Chain B.V. onderscheidend gaan maken ten opzichte van haar concurrenten.

De komende jaren zal Wolfram Chain B.V. zich verder uitbreiden met meerdere vestigen. Dit om haar klanten die gevestigd zijn in diverse regio’s optimaal te bedienen. De focus van de vestiging Wolfram Chain B.V. Oud Gastel ligt op het gebied West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.



"Wolfram Chain is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in transport en logistieke functies. Wij bemiddelen heftruckchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, logistiek teamleiders, transportplanners, supply chain managers en aanverwante functies."
Adres: Rietschotten 1, Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165-205205
Stad: Oud-Gastel
Route: Rietschotten 1


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wat is Wolfram Chain, Wolfram Chain Coevorden, Wolfram Chain woerden, Wolfram Chain Meppel, Wolfram chain linkedin, Wolfram Chain Roermond, Wolfram Chain Haarlem, Wolfram Chain IJsselstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argentijnse Dog Blanco Los Perros Argentijnse Dog Blanco Los Perros 465 meter DOGO ARGENTINO KENNEL BLANCO LOS PERROS OUD GASTEL NEDERLAND
U-F-M U-F-M 1 km Hun kennis van flowmeters staat boven peil..wij hebben bij het chemelot chemisch indu...
Bakeryshop.eu Bakeryshop.eu 2 km BakeryShop.eu is de kleinmateriaal afdeling van B&O Bakkerij Techniek B.V. U kunt hie...
Funboot Funboot 2 km Producent van boten, recreëren op en nabij het water. Boten zonder vaarbewijs met bij...
Ferlies Ferlies 2 km Van kleding van uw dierbare maken we een tastbare herinnering
Wonen Bernardushof Oud-Gastel Wonen Bernardushof Oud-Gastel 2 km Wilt u wonen op een historische plek in het hart van Oud Gastel? Dat kan in Bernardus...
Electro-Domotica-Pelsma Electro-Domotica-Pelsma 3 km E.D.P. Electro-Domotica-Pelsma
Jora Oliehandel BV Jora Oliehandel BV 3 km Mooie shop en lekkere broodjes
Equimon Equimon 3 km Heb jij interesse in coaching met paarden of wil jij starten met een jouw groei en o...
Monden Monden 3 km Super mooi bedrijf
Gastouderopvang Picolo's Gastouderopvang Picolo's 3 km Kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 - 12 jaar.
Recensies
Super blij met deze uitzendingbeuro, door hun heb ik contract gekregen bij mijn huidige baan. Vriendelijke mensen, een ook altijd netjes geholpen meet de vragen ik dat ik had. Helemaal top!
Wolfram Chain heeft mij altijd goed geholpen en nu nog. Eindelijk een bedrijf waar je geen nummer bent. Het werk wat ze er hebben is goed net als het salaris wat overigens ook altijd netjes optijd is.
Een buitengewoon uitzendbureau! Duidelijke communicatie, doen wat ze beloven en zijn ook erg vriendelijk. Nicky Mekes was mijn contactpersoon en heeft mij fantastisch geholpen! Echt een aanrader!
Eenmaal gestopt bij mijn vorige werkgever was ik op zoek naar een nieuwe baan als BE-Chauffeur. Ik zocht op internet en vond wolfram chain Daaropvolgend heb ik gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers dezelfde dag ging ik naar kantoor en ging naar huis met een baan! Zeker een aanrader voor het vinden van een baan! Wolfram , bedankt !
Een heel leuk intake gesprek gehad. Geven je een welkom gevoel en goede informatie
Slecht bureau. Maar dat zijn al die uitzendbureaus. Je hebt er weinig aan, pure tijdverspilling. Komen leuk en energiek over maar ik raad het af. Niet doen.
Meerdere mensen bij wolframchain onder de aandacht gebracht. Deze zijn met succes bemiddeld. Een echte aanrader.
I was there two times and both I've been told that everything will be okay, after few days there is no sign of contact, they dont answer phone, answer my emails. I waste 2 weeks of my life waiting for response from them. Vertaald door Google Ik was er twee keer en beide hebben mij verteld dat alles goed komt, na een paar dagen is er geen teken van contact, ze nemen de telefoon niet op, beantwoorden mijn e-mails niet. Ik verspil 2 weken van mijn leven aan het wachten op een reactie van hen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid