facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolff Bioscopen

"Kinepolis Huizen is een bioscoopcomplex met een uitgebreid zaal- en filmaanbod. Daarnaast is deze bioscoop tevens een evenementenlocatie en zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren."
Adres: 1271 KK Huizen
Telefoonnummer: +31355880633
Stad: Huizen
Postcode: 1271 KK



op zoek naar gerelateerd: Huizen bioscoop Filmladder, Bioscoop Hilversum, CinePlus Huizen, Faithfully Yours aanvangstijden in de buurt van Kinepolis huizen, Bioscoop Naarden, Huizen bioscoop films, Avatar Huizen, De Tatta's aanvangstijden in de buurt van Kinepolis huizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cinema de Graaf Cinema de Graaf 2 meter Leuke films en aardig en vriendelijk personeel. Helaas zijn de bioscoop zalen vaak en...
Kinepolis Huizen Kinepolis Huizen 13 meter Kinepolis Huizen
Recensies
Mooie bios, makkelijk parkeren. Goede popcorn en dranken. Luchtkwaliteit is matig, in een volle zaal meestal 1.000-1.200ppm CO2 dus te weinig ventilatie vanuit de buitenlucht. In NL is boven de 1.000 niet de bedoeling, in België en Frankrijk mag het niet en terecht. Zet de ventilatie eens harder, management!
Op de zaal, de zetels en het geluid is niets aan te merken. Het was ook niet druk, sterker nog...we waren met z'n tweeën. Maar de omgeving rondom deze bios is zo troosteloos en sfeerloos.
Ik ben er echt een tijdje geleden geweest dus omstandigheden kunnen nu anders zijn dan vorig jaar, maar ik had behoorlijk slechte ervaring met het onbeschofte personeel. Ze zitten in andermans tassen en willen opeens dat de tassen buiten de zaal blijven voor welke reden dan ook? Het was een blond meisje met een staart, een make up doos met donker haar, en een man rond de 30. Ze achtervolgen hun klanten naar de wc om te checken of de spullen in de tassen nog in de tassen zit??? Sorry maar hier ga ik echt niet meer naartoe.
Wij waren met een grote groep. gerechten kwamen de eerste 2 rondes nauwelijks aan. Sommige hadden na een half uur nog niks. Aan het eind kwamen alle gerechten van de eerste 2 rondes nog eens aan. Het personeel sprak een verstond geen Nederlands. Heel jammer heb hier vaker gegeten, en was altijd zeer tevreden.
Vieze frituurpan lucht in de zaal, we waren misselijk en moesten onze kleren wassen. Oude zaal, slechte stoelen, slecht geluid en beeld. 2 euro betalen voor het toilet??? Dit is niet bioscoop waardig en de zelfde prijs als de pathé.. schandalig!!!
Zaal 4 is bioscoop onwaardig. Het stinkt naar het wokrestaurant dat erboven zit. Alles is vies en stoelen zijn kapot. Echt een aanfluiting. Bioscoop geeft aan er niets aan te kunnen doen en blijft gewoon kaartjes verkopen voor deze smerige zaal.
Echt een topbioscoop! Geweldige service. Superschone zalen en heel aardig personeel. Nooit heel druk en parkeergelegenheid voor de deur!
Kleine biosscoop. Gratis parkeren onder de bios heel erge pluspunt. Publiek wat er komt wat minder. Tijdens de pauze bleek de zaal wel een gymzaal en geen ouder die er wat van zegt.
Leuke plek om samen naar de bios te gaan. Kleinschalig, vriendelijke jongelui in het winkeltje.
Een fijne bioscoop. Lekjer ruim met goede zitplaatsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid