facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum
"Middelbare school"
Adres: De Zijde 5, 2662 EB Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010 - 3401 440
Stad: Bergschenhoek
Route: De Zijde 5
Postcode: 2662 EB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Melanchthon Bergschenhoek Melanchthon Bergschenhoek 139 meter Ik ben het eens met Noah Heemskerk *foto van de man* Btw: slecht wifi, de dingen in d...
Wolfert Lansing Wolfert Lansing 769 meter Goede school ze geven veel aandacht en een goede hulp.
Recensies
Helaas na een pijnlijk jaar achtergekomen dat deze school ongeschikt is voor betrokken ouders. Als je als ouder betrokken wil zijn bij de voortgang en het welzijn van je kind kan je beter niet naar deze school. Er is een enorme disconnect tussen school leiderschap en ouders. Voor ons werd dit te laat te pijnlijk duidelijk. School neemt geen verantwoordlijkheid en wijst vingertjes. Bedroefend!
Expres zorgen dat je niet op vakantie kan effe boeken inleveren over 2 weken super logisch
Hele nare ervaring gehad op deze school. Ik raad jullie aan niet deze school te kiezen
Docenten die geen uitleg geven, als je een 15 seconden na de bel de les in komt krijg je gelijk een briefje. Alles is heel erg slecht georganiseerd en vaak ook op het laatste moment. Geloof niks op de open dagen wat daar wordt gezegd kan niet verder van de waarheid zijn. De dingen die worden verkocht in de kantine zijn altijd heel duur 2,70 euro voor een panini die bevroren was en 12 cm lang is. Als je gemiddeld niet goed staat moet je naar allemaal nutteloze gesprekken gaan met je mentor. Dus als je dit ziet en je wilt hier misschien naar school, DOE HET NIET. De school gaat hoogschaawschijnlijk antwoorden met iets dat dit alleemaal niet klopt of leugens zijn of iets in die richting. Maar dit is de waarheid, ga maar een keer naar de school toe wanneer er leerlingen zijn en vraag het daar maar.
Prachtig eigentijds gebouw. Heel vriendelijke sfeer.
Het gebouw lijkt op een fk bunker
Altijd heel erg naar mijn zin gehad op deze school. Fijne docenten. Het Daltononderwijs vraagt veel van de zelfstandigheid van de leerling maar voor mij werkte dit juist heel goed!
Erg jammer. Ons kind enthousiast na scholenmarkt en open dag. Ingeschreven. Shirt van de school gekocht. Telefonisch plaats toegezegd. Ingedeeld in klas. Opeens een brief. 2 weken voor einde schooljaar. Alsnog afgewezen zonder enig gesprek met ons of ons kind. Ze zijn volgens hen zelf incompetent omdat kind dyslexie en ADHD heeft. Paniek. Geprobeerd om in gesprek te komen. . Niet mogelijk. Snel op zoek naar andere school. 4 scholen bezocht. Niet 1 ziet een probleem. Uiteindelijk op Melanchton ingeschreven. Gaat tot nu toe prima. Nu 2e jaar. Reactie precies hetzelfde als 2 jaar geleden. Wij nemen een besluit zonder enig overleg met kind of ouders. Wij gaan daarover niet in discussie met niemand en u zoekt het maar uit 2 weken voor einde schooljaar. En wederom bevestiging dat ze zichzelf incompetent vinden waar 4 andere scholen geen probleem zien.
Als je een goede ak docent zoekt, ga dan naar mnr. Bernhart! Betere docent bestaat niet
Ok school, slechte communicatie tho
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid