facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolderwijd Juristen

Wolderwijd Juristen
"Wolderwijd Juristen is een juristenkantoor dat adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Daarnaast bemiddelen wij bij een echtscheiding of een ander conflict.Zoekt u een goede én betaalbare jurist of mediator? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze website."
Adres: Gildenveld 5 , Zeewolde 3892 DC, NL
Telefoonnummer: 036 522 7007
Stad: Zeewolde
Route: Gildenveld 5
Postcode: 3892 DC



op zoek naar gerelateerd: Jurist kantoor
Recensies
Wolderwijd Juristen beveel ik van harte aan iedereen aan. Kundig, punctueel, goed bereikbaar. Samengevat: fijne mensen om zaken mee te doen!
Jeroen kaspers heeft ons goed bijgestaan heeft ons duidelijke uitleg gegeven . Wij kunnen deze jurist aanbevelen.
"Bij een juridisch geschil hoeft u er niet alleen voor te staan" Mr. J.A. Kaspers heeft ons fantastisch bijgestaan. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot het eind hebben wij ons gehoord gevoeld. Wanneer wij de strijd even niet meer zagen zitten, heeft Jeroen ons weten gerust te stellen en hebben wij ons geen sec alleen gevoeld. Jeroen heeft een prettig manier van communiceren waardoor de "juridische taal" toch begrijpelijk word. Wolderwijd juristen doen wat zij zeggen. Ook wanneer je denkt een advocaat nodig te hebben, raad ik je aan toch eerst hier aankloppen!
Zij hebben ons zeer goed en snel geholpen vooral de korte lijnen en duidelijke tal zijn erg prettig
Mw Ducaat van Wolderwijd Juristen heeft ons naar wens geholpen met het opstellen en juridisch onderbouwen van een zienswijze tegen een bestemmingsplan van de gemeente. Ze heeft begrepen wat onze argumenten waren en heeft dat op een goede manier verwoord in de zienswijze. Wat wij wel vervelend vonden was dat de totale kosten/werkzaameden vooraf compleet en inzichtelijk leken te zijn, maar dat er uiteindelijk ook nog allemaal uren buiten de opdrachtbevestiging/offerte die we vooraf hadden ontvangen extra in rekening werden gebracht. Die laatste factuur kwam voor ons dan ook als een volledige verrassing omdat wij niet waren ingelicht dat bepaalde werkzaamheden/uren niet onder de opdrachtbevestiging/offerte vielen. Ondanks dat we na telefonisch contact over die laatste factuur een korting hebben gekregen, dekte dit lang niet alle extra in rekening gebrachte uren en houden wij een gemengd gevoel geheel over.
Zorgvuldige en prettige communicatie met Jeroen Kaspers van Wolderwijd Juristen. Ik heb goed advies gekregen en antwoord op mijn vragen. Ik ben heel tevreden.
Advocaten, zo is helaas mijn ervaring, heb ik afgezworen. Veel te duur en velen van hen zijn gericht op het vullen van hun eigen portemenee over jouw rug. Een goede jurist doet meer voor je voor veel minder geld en behartigd jouw belang. En mocht alsnog een advocaat benodigd zijn voor aanvullend advies of voor een gang naar de rechtbank: een jurist weet de juiste advocaat dan heus wel te vinden. Wolderwijd Juristen luisterde met z'n tweeën naar mijn verhaal en gaven mij prima advies waar ik mee vooruit kon. Chapeau!
Wolderwijd juristen heeft mij al 3x succesvol bijgestaan in incassozaken. Laatste geval was een harde noot om te kraken, maar ook dat is wolderwijd gelukt. Naast een zeer vriendelijke behandeling wordt je hier dus ook zeer goed en serieus geholpen. Communicatie is helder en duidelijk. Je hoeft niet met het Dikke van Dale naast je de de mails te lezen, dat is ook fijn voor velen denk ik. Ik kan iedereen wolderwijd juristen van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid