facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolby

Info

Wolby richt zich op klanten die houden van haken en breien. We bieden een compleet assortiment aan, van wol tot fournituren en patronen.

Geschiedenis

Handwerken is weer ‘hot’, steeds meer mensen breien en haken. Het is een ontwikkeling van de gejaagde samenleving naar even tot rust komen met een handwerk. De gedachten op iets anders kunnen zetten, en dan nog iets moois uit de handen laten komen.
Hierbij zijn de prijs en kwaliteit verhoudingen belangrijk. Wat er gemaakt wordt moet niet te duur zijn, maar wel van goede kwaliteit.
Patronen worden gedeeld via de sociale media, maar ook eindresultaten worden gedeeld.

Adres: Gran Canariastraat 78, 1339 XL Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 – 713 09 33
Stad: Almere-Buiten
Route: Gran Canariastraat 78
Postcode: 1339 XL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AlsaCast AlsaCast 3 km Geweldige web shop en Winkel
Recensies
Ik heb een Workshop gedaan, heel leerzaam en gezellig met persoonlijke aandacht en geduld! Absoluut aanrader!
Een bol voor m'n verjaardag gekregen maar zonder patroon, een mailtje gestuurd en kosteloos een patroon gekregen terwijl de bol in een andere wolwinkel was gekocht.Klasse! En de bol van Katia Soleil breit heerlijk.
Wolby heeft hele leuke pakketten, vooral die van de clown met een uitgebreide beschrijving en materiaal en de kleuren kan je zelf aanpassen. Prima service en betrouwbaar. Kijk zelf eens op deze website. Gr Corrie
Goede service, aardige mensen en hoge kwaliteit produkten.
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid