facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wol zo Eerlijk

Wol zo Eerlijk

Info

Duurzame en fairtrade garens & accessoires. Beter voor mens, dier en milieu! Openingstijden winkel in Vries: zie website. Shop 24/7 online in de webwinkel

Geschiedenis

Duurzame en fairtrade garens & accessoires. Alles voor haken en breien met een goed, transparant verhaal. Beter voor mens, dier en milieu!

Onze taak

De handwerkwereld verduurzamen; beter voor mens, dier en milieu.

Producten

duurzame garens, biologische wol en katoen, duurzame breinaalden

Adres: Brinkstraat 2A, 9481 BJ Vries
Telefoonnummer: 0614877447
ln.kjilree-oz-low@ofni
Stad: Vries
Route: Brinkstraat 2A
Postcode: 9481 BJ



op zoek naar gerelateerd: eco wol, nederlandse wol, duurzame wol, titus wol, jeans wol, wol zijde garen, verloop wol, wol sale
Recensies
Zeer gastvrij en behulpzame ontvangst. Lekker espresso gedronken op het terras aan de achterzijde. De espresso is heerlijk. Dit is een mooi terras smaakvol ingericht. Lekker in de schaduw in de middag. Mooi ingerichte winkel met mooie en heerlijke producten. Deze locatie is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.
Prachtige wol en zeer vriendelijke deskundige eigenaar. Met liefde voor haar winkel, klanten en zeker de wol
Super blij met mijn bestelling! Snel geleverd en met een bedankbriefje erbij. Fijn dat er de mogelijkheid is om biologische garen te bestellen hier.
Wat een mooie collectie duurzame garens! Saskia stelt hoge eisen voor duurzaamheid en wij kunnen mooi mee profiteren van haar huiswerk : Fijne online winkel, de eigenaresse helpt je graag en pakt alles netjes en ook duurzaam in. Echt een aanrader voor wie van handwerken en mooie materialen houdt, én een beetje lief voor mens, dier en planeet wil zijn!
Bij toeval kwam ik al surfend op de website van Wol zo Eerlijk terecht. Mijn oog viel op het patroon van een shawl. Lezend welke materialen er werden gebruikt werd ik nog meer getriggerd. mYak Tibetan Fibers, laat Tibet nu net een land zijn waar ik een zwak voor heb, sinds ik het heb bezocht. Ik heb met Saskia contact opgenomen voor een persoonlijk advies welke kleurencombinatie te gebruiken. Al heel snel kreeg ik van haar een reactie op mijn e-mail. In combinatie met mijn persoonlijke kleurenwaaier waren wij daar vrij snel uit. Het bestel- en betaaltraject van de garens en het patroon. verliep soepel en duidelijk. Nu een dag later heb ik de bestelling al in huis. Wat is dat genieten! Wol zo Eerlijk staat voor duurzaamheid en alles klopt tot in de detail. Met liefde ingepakt in een milieuvriendelijke verpakking en een leuke attentie. De garens doen helemaal aan mijn verwachting. Iedere keer is het weer spannend om aan een nieuw project te beginnen, maar nu ga ik met nog meer plezier aan de slag. Dit is ondernemerschap zoals het hoort, met liefde voor het product en volle aandacht voor de klant.
Een mooi eerlijk winkeltje. Niet groot dus maar je kunt er van alles kopen en wat mij aanspreekt is dat het duurzaam is. Fijne produkten, mooie ecologische wol en katoen, klantvriendelijk en kleinschalig. Heb al een prachtige omslagdoek gehaakt van 1 bol in kleuren doorlopende katoen! Een aanrader vind ik!
Een knus klein winkeltje waar je hartelijk ontvangen wordt, waar je eerlijke materialen kunt kopen van mooie kwaliteit. Helaas wat ver uit de buurt. Daarom is de webshop een prima aanvulling. Overleg over kleur en materiaal gaat via de mail ook prima. Prachtige wol gekocht waar ik snel mee aan de slag ga.
Prachtige eerlijke wol. Mooie kleuren, verachillende spinsels ,verschillende diktes. Gezellige dame met veel kennis over haar product , knus winkeltje. Zeker de moeite van een bezoekje waard. Maar houd er rekening mee dat deze prachtige wol niet goedkoop is.
Kleine winkel met een prachtige voorraad aan eerlijke garens. De eigenaresse, Saskia, denkt met je mee over wat je wilt en wat kan en geeft een eerlijk advies. De persoonlijke benadering is erg prettig. Als je in de buurt bent, zeker even langs gaan!
Klein maar heel fijn wolwinkeltje. Ben je op zoek naar mooie, eerlijke wol dan moet je hier zeker eens langs gaan. Saskia is altijd bereid je advies te geven en dat doet ze goed! Ik kom er graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid