facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wokrestaurant Pak Boli

Wokrestaurant Pak Boli

Info

Welkom bij het gezelligste en leukste wokrestaurant van Spijkenisse! Bij ons kunt u het gehele jaar onbeperkt genieten voor een lage aantrekkelijke prijs.

Geschiedenis

Van harte welkom bij ons in het gezelligste en leukste wokrestaurant van Spijkenisse. Onbeperkt genieten in een fraaie ambiance, waar de gasten zich snel thuis voelen!

ONBEPERKT WOK, GRILL, BUFFET, SUSHI, FRISDRANK & IJS!
Wat in 1978 als een klein chinees restaurant is begonnen, is nu uitgegroeid tot een begrip in Spijkenisse en verre omstreken. Bij ons kunt u het hele jaar door voor een aantrekkelijke lage prijs onbeperkt genieten. Van huisgemaakte soep tot aan echte dagverse Japanse sushi en van puur Chinees-Indische (wok)lekkernijen tot aan sappige steak van de grill. Speciaal voor de jonge gasten zit in het warme buffet een aantal kindvriendelijke gerechten, zoals patat, frikandellen en mini pizza’s.

Heeft u voldoende geproefd van al die heerlijke gerechten, waarvan bovenstaande nog maar een greep uit het assortiment is? Toch raden wij u aan om nog even langs te gaan bij het uitgebreide dessertbuffet. Voor een lekker ambachtelijk romig ijsje, een heerlijk gebakje of een verse fruitsalade als perfecte afsluiter van uw gezellige diner.

Het dessertbuffet en alle softdrinks zijn bij de prijzen inbegrepen. Bier, wijn en andere alcoholische dranken zijn tegen een uiterst vriendelijke prijs verkrijgbaar.

Pak Boli kent naast het wokrestaurant ook een afhaalservice, een bezorgdienst, een catering en een snackbar. Één ding is zeker: bij Pak Boli is er voor iedereen wat wils!

ALL YOU CAN EAT & DRINK VOOR ÉÉN VASTE PRIJS
Ma t/m vrij* €22.80 per persoon
Za, zo en feestdagen* €24.80 per persoon
65-plussers* €19.80 per persoon
Kinderen (6 t/m 12jr)** €13.80 per persoon
* Met uitzondering van 25 en 26 december
** Kinderen jonger dan zes jaar zijn gratis

Wilt u een tafel in het restaurant reserveren, een bestelling voor het afhaalcentrum doorgeven of heeft u een vraag aan ons? Wij zijn dagelijks vanaf 16:00 uur geopend en bereikbaar op 0181620633 of komen gezellig binnenlopen. Adres: Groenewoud 2, 3203 AM te Spijkenisse.

Adres: Groenewoud 2, 3203 AM Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181620633
ln.ilobkap@ofni
Stad: Spijkenisse
Route: Groenewoud 2
Postcode: 3203 AM


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 22:00
Dinsdag: 15:00 - 22:00
Woensdag: 15:00 - 22:00
Donderdag: 15:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 22:00
Zaterdag: 15:00 - 22:00
Zondag: 15:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: pak boli sushi, pak boli telefoonnummer, wat kost eten bij pak- boli, wokrestaurant hoogvliet, restaurant pak boli 3203 am spijkenisse, groenewoud 2 spijkenisse, pak boli spijkenisse kerst, chinees spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lucky City Lucky City 2 km Nu weliswaar alleen afhalen en bezorgen, maar heerlijk eten als vanouds
Forum Catering Service Forum Catering Service 3 km Top zaak fantastisch het eten je proef echt dat het met liefde bereid is is wel een b...
Recensies
Met onze vrienden en hun kinderen uit eten geweest bij Pak Boli. Zaten met ons gezelschap heerlijk apart, dicht bij het buffet. Een gezellige sfeer met elkaar, het ruime aanbod aan gerechten en de vriendelijke bediening zorgden voor een geslaagde avond! Uiteraard was met zo’n groot aanbod niet alles een topper, daar moet ik eerlijk in zijn. Zo was de lamskotelet taai, en de ossenhaas echt geen ossenhaas, maar gewoon biefstuk die te lang doorgebakken was op de plaat. Maar er waren ook de nodige pluspunten. Dan heb ik het over de heerlijke slibtonggetjes en de garnalen die super waren. Ook de babi pangang spek is een aanrader! Alles op een rijtje gezet krijgt Pak Boli een ruime voldoende, en is het een aanrader om te bezoeken! Leo Ritmeester Rockanje
De laatste bestelling bij Pak Boli gedaan vandaag. Een woordvoerster van Pak Boli gaf aan dat ik in de toekomst maar beter bij een ander eten kon bestellen. Dit was het advies toen ik direct na mijn bestelling belde om door te geven dat 1 gerecht verkeerd besteld was. Wat volgde was een tenniswedstrijd waarin vooral genoemd werd dat ik een lastige klant ben. Hoe durf je voor jezelf op te komen zou ik bijna zeggen. "ik ken u" zei de dame in kwestie van een situatie zo'n 8 maanden geleden. Ik belde toen id om door te geven dat een bestelling niet klopte. Sindsdien sta ik kennerlijk op de zwarte lijst haha :- Prima Pak Boli, jaarlijks bestelden wij voor honderden euro's aan eten. Uw sevicekosten kosten waren 0, uw verlies is op jaarbasis nu weer een stukje groter! Voelt u ook allemaal niet, dat begrijp ik, maar zet dit service niveau vooral door , dan wordt het vanzelf een serieus probleem.
Absolute aanrader iig qua afhalen, geen ervaring met ter plaatse eten; fijne service, zeer goede en consistente kwaliteit eten met in bijzonder sushi/ pokebowl, goed betaalbaar en dus bovengemiddeld goede prijs/kwaliteitverhouding!! Ik rijd hier gráág en dus regelmatig wat extra kilometers extra voor om, ipv voor concullega te kiezen. Online vooraf bestellen werkt perfect ook geregeld % korting op bep.tijdstippen voor m.n. sushi. Dus bij twijfel, doen!
Triest we hadden 1 gerecht verkeerd besteld, gelijk gebeld maar we kunnen t niet wijzigen omdat men in de keuken bezig was, hoe dan als je gelijk belt om te hopen op een wijziging, beetje service is dan terecht. Dit kan echt gebeuren, is menselijk net als we eerder verkeerde gerechten geleverd hebben gekregen. Nooit iets over gezegd, jullie snappen niet wat service is, jullie zeggen lettetlijk niet meer bij ons bestellen als je niet weet wat je wilt of om service vraagt. T is lastig, met de woorden u kunt wel praten als een hoogopgeleide maar ik kan niet al de klanten tevreden stellen. Pak Boli denkt dat dit de manier is om met klanten om te gaan.
Helaas is de kwaliteit achteruit gegaan. Wij kochten al vele jaren bij Pak Boli, maar de laatste tijd is de smaak duidelijk achteruit gegaan. De Babi Pangang saus smaakt nergens meer naar en er zit ook veel minder in de bakjes dan we gewend waren. De prijzen zijn ook gigantisch gestegen. Wij slaan voortaan maar over. Jammer!
Voorlopig de laatste keer afgehaald. 3 maaltijden besteld, sambal erbij besteld. 1mager portie gekregen wat rijmt de de kleine bestelde babi pangang. Maar bij de 4 kipsate geen nasi. 1 zakje sambal en 2 kroepoek . Hallo? We stonden er met 3 personen! Tijdens het wachten is spa blauw besteld: je krijgt gemeentepils uit de tap. Wel volle mep afrekenen Geen zin meer in deze flauwe, lauwe en karige hap.
Is een beetje achteruit gegaan. Op tafel kaart met uitleg waarom er sommige hapjes of drankjes te krijgen zijn....Corona. Jammer en zonde was een goede zaak maar nu stukken minder. Personeel is wel zeer vriendelijk, daar ligt het niet aan.
Net eten besteld, de bakjes zijn gehalveerd en de prijs voor één menu blijft maar stijgen.Niet normaal meer!!!
Geweldig wok restaurant. Heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.
Veel te vol. Massaal boven op elkaar. Personeel achter de grill ect. Zet er iemand bij. Wat een werktempo. Niet gezond. Mensen die er vaker komen commanderen het personeel. Daardoor slechte sfeer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wokrestaurant Pak Boli met het openbaar vervoer


Spijkenisse, Eikenlaan 330 meter
87
Spijkenisse, Eikenlaan 350 meter
87
Spijkenisse, De Marckenburgh 380 meter
87
Spijkenisse, De Marckenburgh 420 meter
87
Spijkenisse, Metro Heemraadlaan 430 meter
106

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid