facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wokmaster Delft

Wokmaster Delft

Info

Wokmaster, het meest uitgebreide en lekkerste Oriëntaals wokrestaurant, waarbij u voor een vaste prijs onbeperkt kunt genieten.

Geschiedenis

Wokmaster is het meest uitgebreide en lekkerste Oriëntaals wokrestaurant, waarbij u voor een vaste prijs onbeperkt kan genieten van verschillende Oriëntaalse specialiteiten.

Bij ons kunt u drie uur lang genieten van een uitgebreid buffet bestaande uit een mix van Oosterse gerechten.

Diverse warme en koude voorgerechten worden dagelijks vers klaargemaakt, onder meer saté, loempia’s, verse soepen, verschillende soorten Sushi’s.

Bij de hoofdgerechten kan men een keus maken uit Wokken of Teppanyaki. Onze ervaren koks maken, waar u bij staat, op spectaculaire wijze in enkele minuten een overheerlijke maaltijd klaar, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. Er is een ruime keus aan vis, vlees en groenten, zowel voor Wokken als voor Teppanyaki.

Voor het dessert is er keus uit diverse vruchten, allerlei soorten ijs, verse slagroom en toppings.

Tijdens het eten kunt u zo veel drinken als u wilt. U kunt kiezen uit bier, diverse wijnen, frisdranken, koffie en thee. Kortom onbeperkt genieten voor een vaste prijs! Let op, bij gebruik van alcoholische dranken is een legitimatie verplicht. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar!



"!!!Niet meer open voor dineren!!!Open voor sushi afhalen en bezorgen"
Adres: Bachsingel 1, 2625 SZ Delft
Telefoonnummer: 0152629947
Stad: Delft
Route: Bachsingel 1
Postcode: 2625 SZ



op zoek naar gerelateerd: Wokmaster Delft prijzen, Wok Delft, All you can eat Delft, Sushi bestellen Delft, Parkeren Royal Palace Delft, Chinees Delft, Minervaweg Delft, Japans restaurant Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TORI & DELI TORI & DELI 2 km Wij hebben eten afgehaald. Hele aardige dame en wat was het lekker!! We komen zeker w...
Recensies
Een top restaurant! Een hele goede keus voor als je even een dag niet wilt koken. Het personeel was heel klantvriendelijk aan de telefoon en aan de deur! We hebben heerlijk gegeten. Een enorme hoeveelheid sushi. En lekker! Vooral de spicy. Ik ga dit zeker vaker doen. Een aanrader!
We waren door vrienden uitgenodigd en ik moet zeggen, we hebben er heerlijk gegeten. Hun Sushi is voortreffelijk! Het bereide eten en wok en grill: gewoon goed! Dus wat ons betreft: een echte aanrader!
Ondanks het slechte weer alsnog bezorgd. Sushi was heel lekker!!
Echt spijt dat ik hier iets heb besteld. Nog nooit zo'n matige poke bowl op.. met tegenzin van gegeten. Klein laagje zalm, tonijn en groenten verder bijna 2 kg rijst eronder om het op te vullen. Smaak was heeeeel ver te zoeken. Je hebt een hekel aan jezelf als je hier iets besteld.
Ik ben erg teleurgesteld in oriental master, na 1,5 uur wachten op mijn bestelling besloten actie te ondernemen. Na tijdje zoeken naar telefoonnummer en verschillende recensies gelezen te hebben heb ik besloten om er maar heen te rijden omdat het 9 minuten van mijn huis was. Toen ik daar aan kwam toch gebeld dat ze voor de deur stonden. Thuis gekomen bleek er pinda op te zitten zonder dat het ergens aangegeven stond. Dit was niet aangenaam aangezien ik allergie heb.
Als het eten een half uur te laat is, maakt het mij niet uit hoe goed het is.
Heel veel keus om te eten en te drinken. Drankjes zijn all in. Coronaproof, als je van tafel gaat om eten of drinken te halen, dan mondkapje op en plastic handschoen aan. Dit krijg je van de bediening. Alles erg hygiënisch. Belangrijk om vooraf te reserveren, want er mogen maar 30 mensen in het restaurant aanwezig zijn per tijdsblok van 2 en 1/2 uur.
Vandaag voor de tweede keer direct bij de Wokmaster besteld. Zoooo lekker en goed verzorgd!! Op tijd bezorgd. Uitstekende service en kwaliteit van het overheerlijke eten. Diverse Sushi direct vers gemaakt en een heerlijke schotel met bami en kipsaté. En ook nog eens heerlijke banaantjes. We hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader! We kwamen altijd in het wok restaurant, maar door de Corona konden en wilden we niet meer. Ook toen was het altijd fijn vertoeven en heerlijk eten!
Alhoewel het eten an sich smakelijk was, is er minder keus met name bij warm buffet en koude dranken dan bij ons vaste honk Royal Palace, daar staat dan weer tegenover dat het wok en grill buffet net iets meer variatie biedt, evenals de keus in ijs. De opzet is vrij ruim, daardoor komt het wat ongezellig over. Prijs is schappelijk, 20 euro pp voor volwassenen, inclusief bier, wijn en fris en 1,50 per levensjaar voor de kinderen. Kortom, niet slecht maar volgende keer weer naar de Royal Palace wel reserveren, want deze zat op een dinsdagavond helemaal vol met twee grote groepen, vandaar dat we hier uitkwamen.
Sushi besteld via Uber Eats. Onwijs lekker gegeten, zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid