facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Royal Palace

Wok Royal Palace

Info

Ons ijssalon vanaf vandaag weer open

Adres: Rijksweg Noord, 6071KW Swalmen
Telefoonnummer: 0475504606
Stad: Swalmen
Route: Rijksweg Noord
Postcode: 6071KW


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Swalmen Wok Palace, Www Wokpalaceswalmen nl, Chinees Reuver, Maandmenu chinees Swalmen, Royal Palace menu Swalmen, Sushi Swalmen, Wok Palace, Wok restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
An Fong An Fong 373 meter We hebben vandaag afhaal Chinees op het menu, en gekozen is voor deze zaak. De zaak o...
Recensies
Op 18 juni 2023 om 16.22 uur telefonisch eten besteld met het verzoek om het eten om 18.15 uur op te komen halen. Ruim op tijd aanwezig. Om 18.30 uur gevraagd wanneer het eten komt. Kreeg als antwoord dat het wat uitliep. Dat is gewoon niet goed de tijd in de gaten houden volgens mij. Als wij wilde wachten hadden wij wel ter plaatse besteld. Het is ons nu meerdere malen gebeurd dat wij giga lang moesten wachten bij Royal Palace Swalmen, terwijl je besteld hebt voor een bepaalde afhaal tijd. Het eten is verder heerlijk.!! Maar dit is gewoon jammer !!!
Chinees afhaal, ijssalon en all you can eat in 1. Erg kleine buffetruimte voor zo'n groot restaurant, weinig oog voor hygiëne met schimmel op het plavond boven het buffet. het eten wordt niet tot nauwelijks bijgevuld, ziet en smaakt niet best. Niet voor herhaling vatbaar
Nav klacht 1 jaar geleden ! alsnog tijdens onze vakantie nu van de eigenaresse een geheel nieuwe bestelling gekregen. En deze smaakte voortreffelijk ! Gezien de service en kwaliteit van het menu een aanrader ! Komen zeker terug !
Heerlijk eten, super goed en vriendelijke bediening, zeker een aanrader om daar te etenEten: 5/5
We hadden om 15.00 uur op zondagafgesproken om te gaan wokken met 8 personen 3 kinderen maar we kwamen binnen, er werd ons gezegd dat ze pas om 16.30 uur open gingen. Dit was ons echt niet gezegd. Mijn zoon en de kinderen waren helemaal uit Utrecht gekomen. De kinderen moeten morgen weer naar school. geen stijl ze hadden ons moeten zeggen bij de afspraak dat ze pas om 16.30 open gingen.
Wij komen hier altijd voor ijsjesschepijs/softijs en milkshakes. Super lekkere schepijs, je krijgt grote porties voor weinig geld. —- Nu hebben ze ook bubble tea!
Altijd super gezellig, goed eten. Het eten wordt goed aangevuld. Service is ook heel goedEten: 5/5
Prima eten, best een diverse keuze aan wok en plaat. Voor de liefhebbers is er ook sushi. Wij komen hier al jaren, ook voor afhaal.
Lekker eten, voor een Chinese vreetschuur... Niks mis mee! De gebakken ananas alsmede de saté zijn niet te versmaden. Eten: 5/5
Zaterdagavond geweest. Bleek nog geen buffetvorm te zijn. Was vooraf niet duidelijk aangegeven! Dus geen kleine beetjes kunnen uitkiezen vanuit het buffet. Bestelde gerechten werden klaargemaakt door de bediening. Een "ravage op het bord !!!" zie foto. Wel de volledige prijs moeten betalen. Geen 2e keer meer !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid