facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Palace Nibbixwoud

Wok Palace Nibbixwoud

Geschiedenis

Proef de wereldse Wokpalace gerechten!

Zowel onze keuken als onze menukaart is onlangs verbouwd. Waar je voorheen kon genieten van ons Oosterse buffet en de wokgerechten, reis je bij Wereld Wokpalace nu de hele wereld over.
Je kunt onbeperkt genieten van vele gerechten uit de Oosterse culturen als China en Japan, maar ook uit Europese landen als Spanje, Italië, Frankrijk en Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld starten met een Spaanse tapas en je diner vervolgen met Oosterse seafood. Alle combinaties zijn mogelijk!
Hoe meer mensen, hoe meer wensen. Wereld Wokpalace is één van de grootste wereldkeukens van Nederland en biedt voor ieder wat wils. Ook voor vegetariërs is er volop keuze.
Voor een klein gezelschap of voor grote partijen, met ons All-in concept, kun je 2,5 uur onbeperkt genieten van zowel eten als drinken.
Ervaar de variatie uit onze keuken en kom naar Wereld Wokpalace!

WERELD WOKPALACE

Wereld Wokpalace is één van de grootste All-in restaurants in het Noorden.

In ons ruime en sfeervolle restaurant kun je voor een vaste prijs genieten van een compleet verzorgde avond. Zo weet je vooraf precies was de kosten zullen zijn.
Je kunt bij ons terecht voor kleine en grote partijen van jong tot oud, wij hebben plaats voor maar liefst 300 gasten.
Ook voor rolstoelen is ons restaurant goed toegankelijk en er is bovendien voldoende gratis parkeerruimte.

WOK & GRILL

Gebruik de Woktafel voor roerbakken en de Tipantafel voor grillen.
Vanuit de Woktafel of de Tipantafel leg je vlees, gevogelte of seafood naar wens op je bord. Houd hierbij de groente gescheiden van de te bereiden ingrediënten.
Vervolgens geef je jouw bord aan de kok en kies je een van de Oosterse sauzen. De kok kan je hierbij adviseren. Daarna zal de kok jouw favoriete gerechten ter plekke roerbakken, bakken of grillen.
Om nog meer te kunnen genieten van het vers bereide vlees, gevogelte of seafood, geven wij een paar tips, waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt.
• Gebruik geen vruchten bij recepten die zout smaken. Vruchten zijn bijna alleen te combineren met recepten die zoet en/of zuur zijn.
• Omdat bladgroenten slinken bij het bereiden, is het verstandig om hier wat meer van te nemen in verhouding tot het vlees , gevogelte of seafood.
• Maak geen ratjetoe van veel verschillende soorten ingrediënten. Selecteer enkele hoofd-ingrediënten en vul deze aan met een beperkt aantal bij-ingrediënten. Teveel smaaksensaties zullen jouw maaltijd eerder afbreuk doen dan goed. Wil je meer, dan kun je later voor een tweede gang naar de kok.
Als je deze tips opvolgt, zul je extra genieten van de verse gerechten!

Adres: Dorpsstraat 57, 1688 CC Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0229-572154
ln.ecalapkow-tnaruatser@ofni
Stad: Nibbixwoud
Route: Dorpsstraat 57
Postcode: 1688 CC


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: wok pejo, onbeperkt wokken noord holland, wok hoorn, wok wieringerwerf, nibbixwoud restaurant, wok schagerbrug, wok palace hoorn, wok restaurant noord holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De DRES Nibbixwoud De DRES Nibbixwoud 491 meter Ben hier geweest voor een indoor skeelertraining van mijn dochter. De zaal is daar pr...
Recensies
Vroeger was het hier leuk bunkeren voor niet te veel geld. Nu kost het 38,50 per persoon en daarvoor krijg je echt matige kwaliteit eten. Ik heb ook mijn twijfels bij de veiligheid / temperaturen van het eten. Kom altijd thuis met buikpijn als ik hier geweest ben. Ik vind het de prijs/kwaliteitverhouding echt niet meer waard. Het is dat onze 3 kinderen zich altijd opperbest vermaken in de grote speelruimte dat we hier af en toe nog kwamen, maar ik vrees toch dat vandaag de laatste keer is geweest. Je kan veel leuker en lekkerder uit eten voor een totaal bedrag voor rond de 150 euro wat het ons gezin kost.
Heel erg lekker wij hadden weer voor vandaag afgesproken maar ik werd in een keer helemaal niet lekker dus jammer genoeg moesten wij afzeggen maar wij gaan van de week er nog wel een keer naar toeEten: 5/5
Voldoet aan de verwachtingen. Is zeker zijn geld waard. We hebben lekker gegeten en onze kleindochter heeft zich prima vermaakt.Eten: 4/5
Om te beginnen , er is genoeg parkeergelegenheid. Heerlijk gegeten , super vriendelijk personeel en genoeg keuze uit verschillende gerechten , en all in met diverse soorten frisdrank , wijn en bier. Gemoedelijke sfeer. Ook rolstoelgebruikers kunnen gemakkelijk overal komen , er is een ruime opzet van de tafels. Enige minpuntje vind ik dat er wel sneller iets aangevuld mag worden , bijvoorbeeld : er was wel stokbrood , maar geen kruidenboter en later andersom , de bak vanille ijs was zo goed als leeg , en dat bleef ie ook. Verder heb ik niets aan te merken op de kwaliteit van het voedsel aanbod , en ook de zaak ziet er netjes en schoon uit We komen er op zeker nog eens terug.
We komen hier zeer regelmatig, bij voorkeur op de rustige avonden. Het personeel is heel vriendelijk en er is een grote speelruimte voor de kinderen. Het eten is zoals bij de meeste all-you-can-eats, genoeg keuze! Wij eten vegetarisch en kunnen hier altijd lekker eten. Update: 6e keer dit jaar, blijft leuk!
Vergeleken met wat je enige tijd geleden in dit restaurant kon eten, is het erg arm. De helft van het menu is verdwenen. In plaats van heerlijke eend, varkensvlees, gepaneerde garnalen, zijn er veel patat en frikandela. De prijs van 38 euro per persoon is zeker te hoog voor zo'n menu.
Erg leuke tent goed geregeld en prijs is redelijk. Ook een aanrader voor grote groepen.
Voldoende vers eten, zowel sushi, als soep, patat, saté, rijst, bami. Vele wok variëteiten. Vriendelijk personeel, een ruime speel ruimte voor de kinderen. Kortom gezellige uitgaansgelegenheid voor het hele gezin.
toppers zijn het en ze doen alles voor je, ben je mindervalide... dan regelen ze een ruime plek en een andere stoel ! Parkeren: voor de deur. Rolstoeltoegankelijkheid: zeker!
Heerlijk om daar te eten, vooraf bij binnenkomst betalen, gelijk hebben ze, anderen zullen het voorheen zo gedaan hebben dat ze zonder te betalen weg gingen, dan ben je gewoon ziek in je hoofd! Voor de rest, bediening is perfect en eten ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid