facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Palace Nibbixwoud

Adres: Dorpsstraat 57, 1688 CC Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0229-572154
Stad: Nibbixwoud
Route: Dorpsstraat 57
Postcode: 1688 CC



op zoek naar gerelateerd: Wok prijzen, Wok restaurant, Wok restaurant Hoorn, Wok to go Hoorn, Wok Pejo, All you can eat Noord-Holland, Wok Palace Baarlo, wok restaurant noord-holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lakeman Inspectie Lakeman Inspectie 305 meter Inspectie van elektrische installaties op basis van NEN 3140 & NEN 1010
Transportbedrijf Ton Brandhoff Transportbedrijf Ton Brandhoff 347 meter Een braaf mannetje
Plafondvakbedrijf Schouten Plafondvakbedrijf Schouten 394 meter Top bedrijf . Geen hoofdprijs . Keurige professionele jongens . Erg blij met het resu...
Recensies
Slechtste restaurant waar ik ooit heb gegeten. Ik had lamskotelet besteld en het vlees was 100% niet goed meer. Al het eten was koud en vies en heb zoveel spijt dat ik hieraan me geld heb uitgegeven. Doe wat met je restaurant anders kan je beter faillet gaan.
Heerlijk om daar te eten, vooraf bij binnenkomst betalen, gelijk hebben ze, anderen zullen het voorheen zo gedaan hebben dat ze zonder te betalen weg gingen, dan ben je gewoon ziek in je hoofd! Voor de rest, bediening is perfect en eten ook!
Hoe een groot restaurant slecht omgaat met gast . Daar gegeten met ruim 40 gasten all-in buffet prijs x 40 als een groep i.z. 1 jarige, er was aangegeven dat er 2 gasten met maag verkleint zouden zijn en of er korting voor hun was..Ja . Landelijk passen veel restaurants dat tarief aan . Deze mensen kunnen immers heel weinig eten . Bij afrekenen dit gemeld. 2.eurokorting . moest dus bijna volledig betalen. Andere wereld restaurant laten de jarige ook niet betalen , zeker als je met zoveel gasten komt. Hun antwoord: komt door corona ???. Slechte marketing als reclame bij dit restaurant. Helaas bestaan er dus ook een Chinese Scrooge restaurant. Waarschijnlijk enige in deze sector. Speciale dieetwensen: Menu prijs i.z. maag verkleining gasten.
Eten is een goede kwaliteit. Voldoende aanbod en het personeel is super vriendelijk en snel met het opnemen en brengen van drinken. Ziet er netjes uit, zeker voor herhaling vatbaar.
Leuk restaurant met prettig personeel. Twee formules: all you can eat en all-in, waarbij die laatste ook de drank bevat. Verder de gangbare regels voor een dergelijk restaurant en het gangbare aanbod. Al met al een goede ervaring.
Heerlijk gegeten en gedronken leuke bediening en een fantastische kok die er ook zin in had om het maar je zin en smaak te maken, echt een aanrader.
Wij hadden all-in. Er was een super snelle service, en goed eten. Veel keuze en alles werd snel bijgevuld. Voor alle eters iets aanwezig.Eten: 4/5
We hebben super lekker gegeten . En een fijne Service en ruime zit plaatsenEten: 5/5
Dit is het slechtste restaurant waar wij gegeten hebben. Bijna alles was leeg de mosselen waren net elastiek, en de keuze is zeer beperkt. Wij waren met 8 man dat kostte ons bijna 300 euro, wij hebben dit nog nooit meegemaakt,sorry. Vr.gr. Willem de zwart.
Prima restaurant om een gezellig hapje te eten. Alles word ter plekke voor je bereid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid