facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Maxis

Wok Maxis

Info

Oriëntaals Wok Grill Restaurant

Geschiedenis

Maak kennis met deze originele manier van Aziatisch eten. Verser en spectaculairder kunt u niet genieten van de Oosterse keuken.

Wij bieden u een met zorg samengesteld wokbuffet, waarmee uw ontdekkingsreis door de eetcultuur van Azië begint.
Zo bieden wij u een vijftal buffetten:
koud- en warm buffet, een saladebuffet, een Teppan Yaki buffet en een vruchtenbuffet.
Deze staan allemaal onbeperkt tot uw beschikking.
In deze nieuwe Aziatische ambiance bieden we u een unieke formule die past bij uw setting, voor al uw feestelijke ontmoetingen.

Op de zomeravonden kunt u op ons sfeervol verlichte tuinterras heerlijk dineren onder
de sterrenhemel.

Wij heten u dan ook van harte welkom,

Het Wok Maxis team.



"De lekkerste Wok Maxis en Fusion Sushi gerechtenafhalen of zorgeloos bij u thuisbezorgd!"

"De lekkerste Wok Maxis en Fusion Sushi gerechtenafhalen of zorgeloos bij u thuisbezorgd!"
Adres: Vordenseweg 32, 7231 PC Warnsveld
Telefoonnummer: +31(0)575551426
ln.sixamkow@tcatnoc
Stad: Warnsveld
Route: Vordenseweg 32
Postcode: 7231 PC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: wok maxis openingstijden, recensies wok maxis, wok maxis brand, wok lochem, wok maxis zevenaar, wokken zutphen prijzen, wok hoven, wok maxis reserveren
Recensies
Lekker gegeten. Zelf afgehaald dus sushi was omgevallen maar smaakte super
Bijzonder gezellig gegeten met de hele familie. Het eten was goed vers en er was voldoende keuze. Ook zeer geschikt voor kinderen.
Lang geleden dat wij zo'n dramatische restaurant hebben mee gemaakt. De tafels waar je eten vanaf kon halen waren vaak leeg en werd amper bij gevuld. Ijs was niet bepaald koud. Slagroom was warm Na 3 keer vragen waar ons drankje bleef uit eindelijk zelf maar bij de bar opgehaald. Tafels van gasten die vertrokken waren bleven lange tijd vol met vieze borden en glazen staan. Bij het afrekenen wordt je je door een jong knaap geholpen met een zonnebril en een petje op niet echt bepaald een goede uitstraling voor het bedrijf. Ons zie je ons niet meer weer. Mensen denk goed na voordat je hier heen gaat
Maandagavond= heel stil. Niet a la carte, maar uit buffets kiezen. Je betaalt vast bedrag en je krijgt 2 uur om alles te eten en te drinken naar wens. Eten was prima! Behalve de patat: droog en melig. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
We hebben daar To good to go opgehaald 3 pakketen maar hoeveelheid viel een beetje tegen voor 3x jammer. Maar hebben 2x geld terug gehad van To good to go
Gezellig buffet met vrienden. Lekker gegeten en de drankjes worden serveerd. Het was wel druk maar er werd continu bijgevuld. Met vriendelijke groet Kennisbouw bv.
Heerlijk eten, geweldige bediening, vriendelijk personeel
lekkerste sushi van Zutphen en omstreken en altijd snel bezorgd
We vonden het een stuk minder dan voor Corona.Je moest erg lang wachten, bediening was niet goed en ook haalde men de vuile borden pas laat weg. Kwaliteit vonden wij minder. Eerste drankje werd ook laat opgenomen.
Buffet vrijwel leeg en wat er lag was gortdroog. Sushi ook vrijwel op. Was vrijdag avond rond 1900 uur dus niet echt een incourante tijd. Keuze ook niet geweldig. Prijs kwaliteit verhouding zeer matig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid