facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Margraten

"Beste gasten, de openingstijden zijn aangepast vanwege COVID-19"
Adres: Rijksweg 64, 6269 AD Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 043-458 19 45
Stad: Margraten
Route: Rijksweg 64
Postcode: 6269 AD


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Wok Margraten overvallen, Wok De Kroon, Wok restaurant Margraten, Rijksweg 64 Margraten, Wok Maastricht, Wok Limburg, Wok Geleen, Wok Vaals
Recensies
Wij hebben 22 maart 2023 eten afgehaald en we waren nu veel minder enthousiast als voorheen. Het eten was matig en de prijs TE HOOG. Wat de prijssteiging betreft, is dit schandalig hoe dit omhoog is gegaan, ten opzichte dat de hoeveelheid inhoud het zelfde is gebleven. Wat betreft het vegetarische menu, mogen ze ook meer gaan uitbreiden. Op het gebied van vegetarisch/vegan is vol op mogelijkheden om dit op de menu kaart te zetten. Ook het feit dat ze nog met de corona maatregelingen bezig zijn is een belachelijke vertoning. Dit restaurant was in onze vakantie altijd de favoriet, wij reden er bewust ver voor....maar helaas is dit nu niet meer zo, ze zijn tegen gevallen in alle opzichten. Vegetarische menuopties: Wat betreft het vegetarische menu, mogen ze ook meer gaan uitbreiden. Op het gebied van vegetarisch/vegan is vol op mogelijkheden om dit op de menu kaart te zetten.
Zo dat was nog eens een lekkere maaltijd die we hebben afgehaald. Ik zeg een goede Chinees afhaalrestaurantEten: 5/5
Klassiek Chinees kleinschalig 5 tafeltjes restaurant met afhaal mogelijkheid. Goede kwaliteit eten en vriendelijke bediening, die goed de Coronamaatregelen naleeft. Gratis parkeren naast het restaurant.
Vandaag hier afhaalmaaltijd gehaald. Al ligt Corona al maanden achter ons, hier zijn ze er nog druk mee bezig met diverse maatregelen. Net restaurant en aardige bediening. Eten is redelijk maar beslist niet hoogdravend. Vlakke smaak en de porties zijn wat klein. vooral de bijlage ook maar twee heel kleine stukjes kroepoek. Wij zijn hier op vakantie maar onze afhaal Chinees in ons dorp is toch zeker twee sterren hoger. Maar zeker voldoende, wellicht zijn wij verwend.
Ontzettend mooi en schoon restaurant. Hele vriendelijke mensen. De pekingeend was krokant in een sausje wat bij ons ontzettend in de smaak viel. Een aanrader als u opzoek bent naar authentiek Aziatisch eten specifiek Chinees-Kantonees-Indisch. Porties waren voor ons groot en daarom makkelijk te delen met meer personen. Het overige eten was ook mee te nemen!
Heerlijke Tipan gegeten, meer dan voldoendeEten: 4/5
Lekkere schotel nr 31 met nasirijst. Vriendelijke bediening.
Heel lekker gegeten! Niets slechts om op aan te merken. Vriendelijke mensen, goede porties en gezien hoe druk het was op de zondagavond, is het wel een populaire afhaalchinees van de lokale bevolking!
Was gezellig zeer vriendelijke bediening.Eten: 3/5
Vriendelijke mensen. De Pekingeend is zeer aan te raden, het velletje was lekker knapperig en het vlees sappig en mals. Ook de babi pangang was super lekker en niet droog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid