facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok King's Palace

Wok King's Palace

Info

Chinees-Indisch specialiteiten restaurant Wok King's Palace is al meer dan 30 jaar gevestigd in Oud-Beijerland.

Geschiedenis

Chinees Indisch specialiteiten restaurant “Wok King’s Palace” bestaat reeds 30 jaar en heeft in al die jaren bezoekers voorzien van een groot assortiment aan Indisch en Chinese gerechten. Wij zijn gevestigd in het centrum van Oud-Beijerland aan de Julianastraat.

Ons restaurant heeft ongeveer 100 zitplaatsen waar u van de kaart kunt eten of kunt eten van het wokken, grillen en lopend buffet. Daarnaast kunnen de klanten ook afhalen, hiervoor hebben we en aparte menukaart ontwikkeld.

Adres: Julianastraat 13-15, 3262 SH Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186616933
Stad: Oud-Beijerland
Route: Julianastraat 13-15
Postcode: 3262 SH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: King's Palace menukaart, Chinees Hoeksche Waard, Chinees Mijnsheerenland, Ni Hao Chinees, Wok restaurant, Shoarma Oud-Beijerland, Restaurant vierwiekenplein Oud-Beijerland, King's Palace Culemborg menukaart
Recensies
2e keer dat we hier afhalen en 2e keer dat ze een kwartier te laat zijn met de bestelling. Ik had er zelfs specifiek onder gezet of ze t op tijd wouden doen want het was bedoeld als maaltijd in de les. Alsnog te laat dan krijg je van mij een koude douche.
Vandaag eten afgehaald,gelukkig telefonisch besteld,want het was druk. En helaas was dat bij thuiskomt ook wel te merken. Het eten was niet warm en eerlijk gezegd ook niet wat wij gewend zijn van kings palace. Het was niet echt lekker. Jammer.
Telefoon orders hebben voorrang en een naam, als je gewoon bestel in de zaak, dan heel erg goed opletten wat ze soms omroepen of je dat besteld heb, misschien ook dan vragen naar een naam voor omroepen? En sfeer is van een Chinees restaurant van 25 jaar geleden. Mist sfeer.Eten: 4/5
Slecht gegeten tiepan babi pangang taai lompia vet tiepan ossehaas doorbakken en geen mooi gesneden vlees.personeel slecht we zijn weggegaan na een half uur was onze tafel niet opgeruimd Interieur leek wel een kantine Nee ze zijn er niet op veruit gegaan Vroeger was het gezellig en een warm Interieur en personeel in uniform hoop in de toekomst dat ze er wat aan doen
Deze Chinees glijdt langzaam af de afgrond in. Kwaliteit wordt steeds minder voorbeeld: allemaal zwarte aangebakken groente in de bami. Laat mensen gerust een uur wachten na de afgesproken afhaaltijd, en dat alles zonder dat ene woordje: “SOLLY”
Tijd hier niet geweest, alleen afhalen. Nu weer eens daar gegeten. Smaakt beter dan afhalen. Het eten was voor mij een 9.Eten: 4/5
Zeer slecht voor een berg geld! Jammer dat het zo achteruit is gegaan…dacht laat ik het nog is proberen..maar het is nog verder achteruit gegaan..en het meeste is groente..vlees moet je zoeken.
Heerlijk eten voor een redelijke prijs. Goede service en bij afhalen staat het eten al klaar!
De laatste tijd gaat het erg achteruit qua eten en service bij kings palace. Maar vandaag sloeg werkelijk nergens op. Het eten online besteld en we kregen een tijd door voor het afhalen. Deze tijd stond ik in de zaak te wachten maar geen eten. Ondertussen kwamen er andere klanten eten halen en die gingen vervolgens met eten weer weg. Toen ik ging vragen waar mijn bestelling bleef kreeg ik allerminst vriendelijke toon te horen dat het nog niet klaar was. Vervolgens nog 10 minuten staan wachten tot mijn bestelling klaar was. Thuis aangekomen was het een ravage in het tasje alsof het erin gepropt was zo leek het. Voor de volgende keer maar opzoek naar een ander restaurant.
Wij hebben een fijne avond gehad. Het restaurant is zeer sfeervol. Her eten uitstekend en het personeel uiterst vriendelijk en attent zonder opdringerig te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid