facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Inn Hardenberg

Wok Inn Hardenberg

Info

Gezellig uit eten. Met verassende gerechten, een goede sfeer en volop keuze. Dit zijn de ingredienten van een avondje Wok Inn.

Geschiedenis

Wok Inn heeft voor ieder wat wils! Onze ervaren koks bereiden uw maaltijd waar u bij staat. Er is keuze uit grill, wokken en Teppanyaki. Natuurlijk zijn er ook de traditionele Aziatische gerechten.

Bovendien hebben we een uitgebreide saladebar, buffet met bijgerechten, snacks en andere lekkere gerechten voor kinderen en zelfs een uitgebreide toetjes bar. En dat allemaal voor een vaste prijs. Heerlijk toch?!

Daarnaast bieden wij niet alleen heerlijke gerechten aan en een ruime keuze aan drankjes, maar er hangt ook altijd een gezellige sfeer die wordt verzorgd door onze behulpzame bediening!



"Het restaurant Wok Inn is het adres om te ontspannen van een heerlijk buffet voor een vaste prijs. Geniet onbegrensd van onze bijzondere combinatie van Oosterse en Westerse buffetten."
Adres: Stelling 3, 7773 ND Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0523271680
ln.grebnedrahnnikow@nerevreser
Stad: Hardenberg
Route: Stelling 3
Postcode: 7773 ND


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:45
Zaterdag: 16:00 - 22:30
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: wok inn hardenberg menukaart, wok ommen, wok inn hardenberg prijzen, wereldrestaurant hardenberg, wok inn hardenberg recensies, wok inn hardenberg reserveren, wok hardenberg openingstijden, chinees hardenberg
Recensies
Netjes ontvangen. Zelfs na een tafel gebracht. Helaas geen drank bediening dus aan gekomen op de tafel... Weer terug lopen om 4 biertje tehalen.... NiET handig dus Wokk inn is nu meer op de Nederlander gericht.. Of wel de tourist, friet, gebakken aardappelen zelfs bitterballen het Chinese is bijna onder geschikt. Aan de grille is gewoon eigenlijk iets Chinees meer... Alleen de sauzen Steakjes biefstukjes in 2 soorten lamkarbonade, zalm, grote garnalen. 2 kweek vijver vis soorten uit Afrika. Afijn prijs kwa kwaliteit is gewoon goed 2 & half uur ontspannnen verschillende smaken eten is ook lang genoeg 4 sterren waard op vrijdag avond zeker Vegetarische menuopties: Kan men zelf samen stellen.... De familie die het at vond het lekker Parkeren: Ruime parkeer plaatsen naast het bedrijf ook mogelijk om iets verder de auto op Mac donald parkeer terein te zetten
We hebben goed gegeten maar er mag wel wat meer keuze zijn. We hebben wel last gehad 's avonds maar weet niet zeker of dat door het eten kwam.
Het eten zag er onverzorgd uit, de vleessoorten lagen in een laagje vleesvocht de counters werden tussendoor niet schoongemaakt en er lagen overal resten. De sushi viel uit elkaar, de toetjes afdeling was weinig gesorteerd en niet goed aangevuld. Het was ook all you can drink. Er waren dus veel luidruchtige/dronken mensen. Er waren mensen met bierkannen als glazen. Algeheel smoezelig en niet propere indruk. Na 15 min. Werd mijn jurk helmaal nat, kennelijk had er iets op de stoel gelekt waar ik op zat. Heen garderobe dus je jas op de stoel, die stonk dus helemaal naar de bakkucht. Écht NOOIT meer! Onze 2e kerstdag is met een grote teleurstelling geëindigd!
Vroeger als kind kwam ik hier vaak. Gisteren toevallig eens geweest. Jammer om te zeggen maar wat is het achteruit gegaan! Alle koude gerechten waren smakeloos en je kon proeven dat dit er al erg lang lag. Het vlees zat geen smaak aan en tot 3x aan toe teruggegaan naar de grill, om steeds een compleet doorbakken biefstuk te krijgen Zelfs de wok smaakte niet! Echt een massa is kassa idee. Alsof ze van alle producten de C merken gehaald hadden…. Voor ons nooit meer!
We hadden hier iets meer van verwacht, het grillen en wokken is zoals bij andere all you can eat restaurants, alleen het overige eten was de keuze wat karig. Verder wel goed kwaliteit producten niks mee mee. Er is een speelhoekje aanwezig voor kleine kinderen alleen wel bij de buitendeur waardoor je kind van onder de 4 daar niet alleen kan laten spelen.
Heel weinig keuze wat wok betreft. Het smaakte allemaal hetzelfde en het vlees was erg taai. Gelukkig gaf mevr van de kassa ook al aan dat het gewoon massa eten is. Daarbij was de wijn ook niet lekker. Sluch puppy was zo bevroren dat je het niet kon drinken en het ijs smaakte naar melk. Het fruit was keihard incl de spekkoek was zonder smaak en droog. 140 euro betaald met 3 kinderen erbij en het was een echte teleurstelling.
Het vlees zag er erg onsmakelijk uit in de bakken. De toetjes bar was slecht gevuld en alles wat er lag was droog. De sfeer was enorm druk. Veel luide en dronken mensen omdat alcohol ook all you can drink was. Al me al een slechte ervaring Parkeren: Goed
Prima gegeten met een groep van 12. Aanbod eten prima en smaakte goed. Bij de Grill is het wel handig om aan te geven hoe doorbakken je de biefstuk wil want anders wordt het te doorbakken. Vriendelijk personeel en aankleding/decoratie van het restaurant is netjes/mooi.
Goed restaurant in Hardenberg. Voldoende parkeerplaats. Reserveren wel gewenst kan nl errug druk zijn. Je kunt kiezen voor all inclusieve of all you can eat met drankjes middels muntjes apart betalen. Ruime sortering aan producten voor zowel wok..grill en tapanyaki. Wordt goed bereidt waar je bij staat. Ook ruime bar met kant en klare/ koude / zoete gerechten. Ben je in Hardenberg.....wokk inn is een aanrader
Restaurant had geen schone indruk. De afzuigkappen waren aan het plafond bevestigd met ductape. Ook liet het personeel bij het bijvullen een aarbei uit de bak vallen, op de grond. Deze werd zo opgeraapt en weer in de bak gegooit... En als klap op de vuurpijl had 1 van ons hier ook nog eens een beste voedselvergiftiging opgelopen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wok Inn Hardenberg met het openbaar vervoer


Heemserveen, Haarmolen 160 meter
30
629
Heemserveen, Haarmolen 300 meter
30

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid