facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok in vuur en vlam

Wok in vuur en vlam

Info

Wok in vuur en vlam is hét wereldrestaurant in de regio Twente. Ons restaurant is gespecialiseerd in de Oosterse keuken. U kunt genieten van zowel Live-Cooking als van het Oosterse Buffet. Ons restaurant beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Adres: Woonboulevard 52, 7606 JA Almelo
Telefoonnummer: 0546-850171
Stad: Almelo
Route: Woonboulevard 52
Postcode: 7606 JA


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:30
Dinsdag: 16:30 - 22:30
Woensdag: 16:30 - 22:30
Donderdag: 16:30 - 22:30
Vrijdag: 16:30 - 23:00
Zaterdag: 16:30 - 23:00
Zondag: 16:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Fusion Plaza Almelo, All you can eat Almelo, Wokrestaurant Almelo, Wok restaurant, Wok Enschede, Wokrestaurant Nieuwleusen, Hagenborgh 215 Almelo, Wok de Pan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 316 meter Like onze pagina zodat je kunt profiteren van enorm veel voordeel als je één van onze...
Poppies Pannenkoekenboot Poppies Pannenkoekenboot 2 km Awesome place to eat crepes. The restaurant is actually on a boat wich makes the ambi...
McDonald's McDonald's 2 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Restaurantnaam. Hier vind je alle basisinform...
Recensies
Lange tijd niet meer bij Vuur en Vlam geweest. We dacht dit keer voor een wedstrijd van Heracles vrijdag om 20 uur gaan we mooi om 17 uur wokken met een leuk gezelschap. Helaas, we komen niet terug. We zaten er maar met 20 man in de mega grote zaal. Er was genoeg keus qua eten, maar je gaat twijfelen als het niet druk is. Hoe vers is het een en het ander nog wat er in de bakken ligt. Alles was prima schoon en mensen waren vriendelijk maar het smaakte allemaal dan ook weer net niet. Alles op de bakplaat had teveel olie. Er liggen grote mooie stukken vlees voor de plaat biefstuk ,etc, maar het smaakt weer net niet. Net kaugom. Zelf bier halen bij de bar en je krijgt een kan met meer schuim dan bier. Schenk gewoon goed bier en weet hoe je moet tappen. Denk dat het tijd is dat ze het concept gaan aanpassen en vernieuwen. Locatie is echt top en wetende dat je veel gasten kunt krijgen op de vrijdag zolang Heracles op vrijdag speelt... nee wij niet meer naar deze wok. Misschien specialiseren op alleen sushi, niet mijn ding maar weet dat dit goed werkt als je lekkere sushi's kunt maken? Of gewoon een hollands concept? Stampotten, hollandse pot, oma's groentesoep? Succes ermee.
We kwamen om 19 uur. De soep en het eten uit de bakken waren lauw of koud. Vlees zag er groenig uit en de smaak vonden we allemaal niet goed. Het leek op oud vlees. Een aantal stukken vlees lagen bevroren in de bakken. Voor 250 euro in totaal was het om te huilen. We zijn binnen een uur naar de kassa gelopen en hebben het netjes aangegeven. Aangegeven waar we tegen aan liepen. Het antwoord was dat ze er naar gingen kijken. We hebben nog een ronde gelopen maar wederom slecht. Er was ook weinig keus voor een wok. Uiteindelijk hebben we na een uur te hebben gezeten onze jas aangetrokken en zijn we weggegaan. Bij de kassa gevraagd of we een deel van ons geld terug konden krijgen. Helaas deden ze dit niet. Personeel had zelf gekeken en geproefd en volgens hen was het vlees goed. We mochten een tegoedbon maar eerlijk, ik hoef hier geen 2e keer naar toe dus dankjewel. Die ene ster is voor het snoepje en de cappuccino. Die waren oke
Kwaliteit is hard achteruit gegaan. vlees is niet lekker en de sushi is bijna bevroren, ook zaten er nog graten in de sashimi. Ook de kant en klare hapjes zoals loempia's zijn gewoon koud. Personeel is vriendelijk, maar de sfeer is vrij saai. er word ook geen muziek gedraait. Al met al zijn er veel betere plekken om je geld uit te geven.
Het eten is goed, alleen om 21:00 kon je niet echt meer iets van de plaat nemen, omdat ze deze al hadden schoongemaakt. Dit vonden wij erg raar, aangezien ze tot 22:00 open zijn en wij tot 21:45 konden eten. Ik denk dat we de volgende keer naar een andere wok gaan hierdoor.
Op een doordeweekse avond heen gegaan, niks meer in huis. Koud buffet was er niet eens, er was geen soep meer, geen sushi, weinig toetjes... Van alles was gewoon weinig. Service liet zich ook niet van zn beste kant zien. Erg slecht. Zelfs nog direct weg gegaan omdat het echt slecht was.
Waren er om 16.00.want dan gaan ze open. De bakplaten waren op 16.30 nog niet warm. Patat kwam om 16.15 pas in de bakken. Bediening voor alcoholische drankjes kwamen niet zonder te vragen. Nog niet eerder zo’n rotzooi mee gemaakt.
Als je vroeg gaat is het eten vers, later op de avond droog en ziet er niet fris uit. Mihoen was de 1e x lekker voor de 2e x gehaald was toen gort droog en niet smakelijkEten: 4/5
We waren 8 januari met 4 personen bij juliie. Een persoon is ziek geworden van het eten dat niet echt warm was vooral de patat , mihoen en en een paar andere dingen . En misschien dat er iets niet goed was van vlees of wokgroente enz. Dat moet allemaal wel goed warm blijven en niet koud.. daarom wil ik dit even laten weten .
Al bij veel woks geweest, maar deze vond ik helaas wel erg matig qua kwaliteit. Bakken met eten waren veel leeg. Het vlees was van slechte kwaliteit vet en veel spieren alles smaakte hetzelfde. Geen een ster omdat de vis nog wel te doen was. Helaas voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Dit is wat je kan verwachten van een "all you can eat" restaurant, veel eten en drinken voor een relatief laag bedrag voor voedsel van een bepaalde kwaliteit. Als je voor topvoetsel wil gaan, dan kan je beter hier niet naar toe gaan. Mocht je gewoon veel willen eten voor een bepaald bedrag, dan moet je dit zeker doen. Het eten is niet verkeerd, vooral als je de gerechten vers laat bereiden op de bakplaten in het midden van het restaurant. De diverse koks bereiden dan al goochelend met de spatels de groente roerbakken, vlees en vis op de bakplaten, wat op zich leuk is om te zien. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk, het interieur is netjes zowel als de sanitaire voorzieningen. Voor de kinderen zijn er verschillende hapjes, waaronder chocoladefontein en patat,kipnuggets en frikandellen. En als de kinderen zich gaan vervelen, is er een speelhoek ingericht waar ze film kunnen kijken en spelen op het speeltoestel. De drukte valt door de week aardig mee, wij waren er op een woensdagavond en de zaak was nog niet voor de helft gevuld. Ideaal voor diegenen die niet teveel verwachten voor een "all you can eat" restaurant..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wok in vuur en vlam met het openbaar vervoer


Almelo, Stadion 100 meter
21
Almelo, Stadion 130 meter
22
Almelo, Woonboulevard 200 meter
21
Almelo, Woonboulevard 240 meter
22
26
Almelo, Nieuw Witvoet 270 meter
21

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid