facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Four You

Adres: Kromhoutstraat 44, 1976 BM IJmuiden
Telefoonnummer: (0255) 536 088
Stad: IJmuiden
Route: Kromhoutstraat 44
Postcode: 1976 BM



op zoek naar gerelateerd: All you can eat IJmuiden, Wok for you Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mister Shi Mister Shi 950 meter Prima eten, leuk ingericht voor een snackbar/Chinees. Niet duur.
Restaurant Kota Radja IJmuiden Restaurant Kota Radja IJmuiden 2 km Net ff gezellig in het restaurant gegeten, fijne bediening, eten was erg goed en liev...
Rose Garden IJmuiden Rose Garden IJmuiden 3 km Vriendelijke gastvrouw, je voelt je snel welkom.
Recensies
Vergane glorie. Vroeger was alles beter blijkt. Meerdere malen afgelopen jaren langs geweest bij dit etablissement en altijd met een zeer tevreden gevoel/volle buik weg gegaan daar. Daar kwam afgelopen week verandering in. Nadat de managment vervangen was is het berg afwaarts gegaan met de Wok for You in IJmuiden. Het restaurant is uitgebreid met meer stoelen, wat betekend dat er minder mogelijkheden zijn voor de verschillende etens mogelijkheden. Toen wij er waren zag het er zeer rommelig eruit bakken stonden schots en scheef, personeel zag er ongeinspireerd eruit, het behang in de rokhok hing op half 6 en er zaten onverklaarbare vlekken in de banken daar, de kwaliteit van het eten was ook zeer benedenmaats Alleen eten vanaf de grillplaat/wok en de slagroommachine waren goed te doen maar bovenal het was er niet schoon. Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat wij niet meer de Wok for You gaan bezoeken in de toekomst. De Wok for you is vergane glorie...
Vre-se-lijk! Wat een slechte tent met smaak-loos eten,onkundig en onvriendelijk personeel. Slecht bij gevuld, heel vaak waren de counters leeg en keken je bijna dood als je er toch wat te eten uit schepte. Prijs/ kwaliteit komt echt niet overeen. €28,00 all-inmet drankjes €20,00 gewoon. Maar de kwaliteit was zelfs nog minder dan derde-rang. Dat deze tent nog draait is mij compleet een wonder. Betaal in godsnaam iets meer en kijk even verder!
Er is genoeg keuze aan eten. Echt wat wils voor iedereen. De sushi wordt vers gerold en je kan ook iets laten bakken op de Teppanyaki plaat. Je kan van te voren muntjes kopen om drinken te halen, tijdens het eten volgens mij ook. Mocht je muntjes over hebben, kun je naderhand weer inleveren. Toen wij met 9 man er waren was het heel rustig. Met ons misschien 5 tafels. Bediening was vriendelijk en omdat het zo rustig was, was er tijd voor een gezellig praatje. Echter klonk het allemaal een beetje hol omdat het een grote en vooral hoge ruimte is. Een paar roomdividers of kamer schermen zouden niet misstaan. De inrichting is alleen minder. Omdat er zo weinig mensen waren viel me op dat de afwerking slecht was. Het behang, dat een stenen wand moet voorstellen, zit niet recht.Je ziet de naden van het behang zitten. De toiletten waren wel schoon maar de wasbakken oud; in de zin van verkleurd. Desalniettemin hebben we lekker gegeten en was het een leuke avond!
Ik vind het niet eens 1 ster waard, wat hebben wij daar afgelopen zondag enorm slecht gegeten. Het personeel was onvriendelijk, de tafel werd niet afgeruimd en het eten zag er onsmakelijk uit. Het eten uit de bakken was lauw.. er lag vis bij de grill dat hadden ze een week geleden al weg moeten gooien.. Onze hele familie heeft last gehad van hun maag na het eten.. Het was voorgaande jaren altijd goed maar nu, wij komen nooit meer terug.
All in incl drink is all in excl drinken geworden muntjes kopen dus sinds ik hier voor de laatste keer ben geweest, verder moest ik bij de bar wachten tot de bediening klaar was met op hun telefoontje op whatsapp. Ook is het belachelijk dat ze geen mihoen hebben, geen ketjap, geen ku lo yuk. Grotendeels van het eten was ook nog net niet koud.
Weinig keus, het eten was niet smaakvol, om 17.00 begonnen we en om 17.45 konden we pas grillen en wokken. De vis was van de dag er voor lagen 4 stukjes zalm en beetje pangas. Was niet aangevuld. Dus om 18.00 was dat op werd niet aangevuld. 2 euro voor een heel klein glas cola is best prijzig. Van het stokbrood was de helft in de olie gedoopt en gegrild. De bambi panang de saus was heel waterig. Bambi was zeer vet. Het was zwaar doorbakken. De inrichting was wel mooi geworden. En de sushi was lekker. Mijn mening is dat wok for you zwaar achteruit is gegaan.
Verschrikkelijk slechte service en behandeling door de eigenaresse. Ik werd zelfs door haar dochter uitgescholden. Een plek mag geen restaurant genoemd worden om te vermijden .De ' chocolade fontein' was 'op ' . Er lag een restje oude chocola op de bodem. Het eten was lauw en dus gevaarlijk voor de gezondheid. Een bezoek van de Keuringsdienst van Waren zou hier op zijn plaats zijn.Er zijn hier genoeg goede restaurants in de naaste omgeving. Op het rauwe vlees waren groene schimmelvlekken te zien. Ik raad een ieder aan deze plek te vermijden.
Ontzettend veel dingen waren op, smakeloos of koud. Het ijs was wel te eten alleen met een vork want lepeltjes waren ook niet te vinden. Hier zie je mij niet meer ook om half 8 hoor je nog gewoon te kunnen eten en niet de taaie restjes voorgeschoteld te krijgen.
Als je buiten staat denk je al snel: doorrijden!! Maar eerlijk is eerlijk: van binnen is het fris, modern en gezien de lage prijs niets op aan te merken. Geen culinaire hoogstandjes maar voor dit geld boven verwachting! Overige punten: sfeervol / gezellig? nee niet echt en ook het oogt allemaal wat cheapie maar toch gezien de prijs bovenverwachting en medewerkers vriendelijk.
Zeer slecht. We zijn hier 2 jaar geleden geweest en toen was het eten erg goed. Maar nu is het niet te eten erg jammer. Een slechte ervaring en wij zullen hier ook nooit meer komen. Het is dat je een ster moet geven voor je je bericht kunt plaatsen want 1 ster is nog teveel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid