facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok bij Ling

Adres: Splitting 59, 7826 CP Barger-Oosterveld
Telefoonnummer: 0591625299
Stad: Barger Oosterveld
Route: Splitting 59
Postcode: 7826 CP


Recensies
komen hier regelmatig de keuze is groot . een groot voordeel is dat hier groenten op de bakplaat mogen het personeel is altijd super vriendelijk en altijd in voor een praatje aan tafel
Heerlijk gegeten het eten was lekker vers en genoeg keuze vriendelijk personeel echt een aanrader.
Vanavond met ons drietjes gegeten , het eten is gewoon super goed, de koks en bediening zijn heel vriendelijk. echt een compliment Je kunt in de zaal tenminste met elkaar een rustige gesprek aan gaan. De sfeer is erg ontspannen we komen binnenkort graag een keer weer langs, Groetjes Henri , Wendy en Lisa de Groot
Heb er lekker gegeten, maar er zijn wel verbeterpunten hoor! De aanvulling kan wel wat sneller, want elke keer waren de bakken leeg en misschien is het ook een idee om bepaalde gefrituurde eten wat langer te laten uitlekken zodat het niet in olie drijft.. En tijd aanpassen zou ook een idee zijn. Staat 1600 op, maar opent om 1700. Voor de rest gezellig restaurant en zou er zeker terugkomen.
we waren met de familie om 16 uur en zijn alle maal steen koud naar huis gegaan. wel gemeld dat het er koud was verwarming stond aan ?! persoonlijk vond ik de kleding van het personeel ook niet schoonwit. eten was wel redelijk, nassi en ander eten in de bakken was koud/lauw sneu voor de organisatie was beetje domper op de gezellige dag.
Net gegeten bij Wok By Ling er was weinig keuze en werd amper bijgevuld. alles wordt in de frituur gegooid, de kok zat aan het bier terwijl hij aan het koken was en dan heb ik nog niks gezegd over de hygiëne die nergens te bekennen was.
Elke keer is het heerlijk eten, maar gisteravond viel me wat tegen. De bakken waren steeds leeg en een giga rij bij de wok. Het eten was verder wel goed. Alleen die lege bakken vielen tegen. Het bier was wel goed. Hoop dat de volgende keer wat beter is.
Aardige eigenaar. Echt veel keuze qua eten en de vis was geweldig. Niet alleen tapbier en taplimonade, maar ruime keuze qua bier, frisdrank en wijn. Ook toetjes en allerlei koffie/thee en chocola inbegrepen.
Drank re weinig en eten wordt niet aangevuld
Heerlijk gegeten op 2 oktober 2013. Volop keuze uit vlees, vis en groenten. Bij de koude voorgerechten o.a. gerookte zalm, oesters en zoute haring. Bij de nagerechten zelfs keuze uit appel- en aarbeiengebak, naast het ijsbuffet en de 3 soorten slushpuppy. In het all-in principe zitten allerlei soorten bier, wijn en frisdranken. Denk er aan, 's maandags gesloten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid