facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Amor

Wok Amor
"In een korte tijd is de zaak al 2 maal uitgeroepen via Thuisbezorgd tot het beste bezorg restaurant van Gouda!Alles wordt vers en a la minute klaargemaakt. Kom gezellig langs of bestel op onze website."De bezorgtijden zijn meestal 20 minuten tot 30 minuten, maar bij drukte en langere afstand kan de bezorgtijd soms oplopen tot 50 a 60 minuten. We doen ons uiterste best om alles zo snel en lekker mogelijk aan huis af te leveren!"
Adres: Achter de Waag 5 , Gouda 2801 JA, NL
Telefoonnummer: 0182 769 103
Stad: Gouda
Route: Achter de Waag 5
Postcode: 2801 JA


Openingstijden

Maandag: 12:00-20:30
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 16:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: wokamor wok & sushi, afhalen gouda, thuisbezorgd gouda, yoshi sushi gouda, wokamor halal, wok boskoop, atlantis gouda, chinees gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kichi Kichi 59 meter Heerlijk sushi gegeten! Niet goedkoop maar zeker de moeite waard. Als toetje vanille-...
Stella Sushi & Snack Stella Sushi & Snack 887 meter Bij verre mijn favoriete restaurant om te bestellen! Vooral voor de poké bowls, maar ...
Recensies
Voor de eerste keer hier besteld en we hebben genoten!! Je kunt zelf aangeven welke groente je in de wok wilt hebben, ideaal. De normale portie is al een behoorlijke hoeveelheid en het was ook goed gevuld. De smaak was TOP! De bezorger was ook erg aardig en heeft zelfs bezorgd bij ons vakantiehuis op het Landal park Al met al een dikke aanrader!!
Deze ervaring is uit 6 bestellingen verspreid Elke keer hetzelfde besteld, de smaak was nooit hetzelfde. De eene keer goed van smaak, andere keer veels te zout. Er zit weinig gamba etc in waar je zelfs extra 2€ voor betaald. Heb er 4 geteld in mijn bakje noodles. De smaak was erg flauw. Zelf peper en zout toe moeten voegen. Erg veel saus halve bakje zat nog vol na het eten
Heb wok en zeewier salade besteld. De noedels waren erg papperig. Heb contact opgenomen. Meteen binnen nog geen 10 minuten werd mijn nieuwe wok bezorgd. Zeker wel een aanrader. Netjes geholpen.
Bestelling van €100 gedaan maar letterlijk alles is fout gegaan. Kwam hier helaas pas thuis achter en toen belde ik om dit te kunnen oplossen. Dit was voor hun geen oplossing omdat ze de bestelling herhaald hadden wat niet gedaan was! Toen gaven ze aan dat ik nog meer moest bijbetalen om mijn juste bestelling te krijgen wat een oplichterij dit. Als ik 0 sterren kon geven had ik dit direct gedaan. Zwaar teleurgesteld in jullie.
Altijd tevreden geweest met elke bestelling, alleen sinds kort gaat er best vaak wat fout weet niet waar het aan kan liggen misschien omdat ik via thuisbezorgd doe. Wel jammer maarr zou me niet stoppen van bestellen want nergens anders is de sushi zo lekker
Delicious meals I really like to order here. Both belivered to the front door or pick up works good. I personally prefer to order via the website which works smoothly as well. Meals are of a good quality. Heerlijke maaltijden Ik vind het heel fijn hier te bestellen. Zowel bezorgd als ook ophalen op lokatie werkt goed. Ik bestel zelf het liefste via de website en dat werkt heel fijn. De maaltijden zijn van een goede kwaliteit.
Zeer vriendelijke service, en heel lekker eten! *Update* Ze hebben verbouwd. Het eten is nog net zo lekker, alleen zijn de prijzen wel omhoog gegaan alleen nóg niet op de borden boven de kassa, dus houd hier bij het afrekenen rekening mee.
Ik bestel hier zo'n 3-4 keer per maand, soms vaker. Een heel goede kwaliteit van Japanse gerechten. De sushi heeft een pure smaak! Echt een aanrader! Bij een grote bestelling van sushi ontbrak er een keer wat, maar na een telefoontje werd dat snel nageleverd.
Net besteld voor 100€ heel de bestelling ging fout en geld terug of juiste bestelling was een optie! Viezerikken jullie!
1x gehaald, ook de laatste keer. Wij halen minimaal 2x per maand ergens anders ons pokebowls, maar dachten een keer hier te proberen. Je kan de bolws niet zelf samenstellen en is erg magertje vergeleken met andere verkopers, erg weinig zalm! De zalm is alleen in de gemarineerde staat!! Grootste nadeel is de bolws zijn al vantevoren klaar gemaakt en staat niet gekoelt naast de koeling opgestapeld, de vraagt om problemen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid