facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WOAB

WOAB

Info

Het Woningabonnement van WOAB is een gericht op het energetisch renoveren van bestaande woningen.WOAB biedt een integrale oplossing: de consument adviseren

Geschiedenis

Wat is Woningabonnement Overijssel?

Ondanks dat de markt voor energetisch renoveren (investeren in een woning om energiebesparing te bereiken) groeit, komt deze maar zeer langzaam van de grond. Particulieren zijn zich vaak niet bewust van de mogelijkheden, hebben onvoldoende vrij beschikbaar spaargeld om te investeren en/of zijn huiverig voor grote investeringen waarvan ze niet weten of deze echt werken.
Het Woningabonnement (vanaf hier: WOAB) is een initiatief gericht op het energetisch renoveren van de bestaande voorraad particuliere woningen. WOAB biedt een integrale oplossing: ze adviseert de consument, zorgt voor de financiële investering en biedt een garantie dat de getroffen maatregelen werken. Consument worden zo volledig ontzorgd en gestimuleerd hun woning energetisch te renoveren. Consumenten kunnen kiezen voor een contract (abonnement) van 10, 15 of 20 jaar. In die periode betalen ze een vast bedrag per maand in ruil voor de garantie dat de beloofde energiebesparing behaald zal worden.

Het WOAB-concept bestaat uit de integratie van drie diensten aan de consument:
1. Adviseren. Het identificeren van benodigde maatregelen in een woning op basis van een energiescan en een intakegesprek door een energieadviseur gericht op het in beeld brengen van het gedrag van de bewoners. De energieadviseur geeft een advies over de te nemen maatregelen aan de bewoners.
2. Investeren. WOAB investeert in de met de klant overeen gekomen maatregelen. WOAB regelt zowel de financiering als de contractering met de aannemer.
3. Garanderen. WOAB garandeert de consument dat met de maatregelen de beloofde energiebesparing gedurende de volledige contractperiode behaald wordt. Dit betekent dat WOAB de verantwoordelijkheid neemt voor de juiste werking van alle geleverde producten en al het benodigde onderhoud gedurende de gehele contractperiode. WOAB adviseert ook omtrent gedrag, maar de verantwoordelijkheid hieromtrent blijft bij de consument.

Het WOAB-concept is niet gekoppeld aan een bepaalde energieleverancier. De consument behoudt volledige vrijheid in de keuze van een energieleverancier.



"WOAB Woningabonnement verduurzaamt zonder zorgen je huis. Financiering, realisatie en ontzorging voor 10 tot 20 jaar in één hand!"
Adres: Maagdenburgstraat 60, 7421ZG Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570865865
Stad: Deventer
Route: Maagdenburgstraat 60
Postcode: 7421ZG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Groene Kolenboer De Groene Kolenboer 2 km Wij hebben een pallet met houtpellets besteld. De prijs is erg goed, zeker in combina...
Recensies
Kundige adviseur én heel klantvriendelijke en behulpzame medewerkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid