facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WNDW

WNDW

Info

WNDW is een jong en dynamisch bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit ramen, deuren en rolluiken levert. Kwaliteit en service hebben bij WNDW de hoogste prioriteit. Drutex is de leverancier van WNDW.



"WNDW is een leverancier van hoogwaardige kwaliteit kozijnen, deuren, rolluiken, smart home en toebehoren. Ons kantoor en showroom zijn gesitueerd in Zevenbergen, Noord-Brabant. Hiervandaan werken wij samen met partners door heel Nederland en kunnen wij zo onze producten en diensten door het gehele land leveren.Naast dat wij u graag voorzien van hoogwaardige en duurzame producten, willen wij ons onderscheiden met onze flexibele en efficiënte werkwijze waarbij het gemak van de klant centraal staat. Door middel van snelle en overzichtelijke offertes, mogelijkheid tot afspraak in de showroom en professioneel advies op maat bieden wij u de glasheldere WNDW-service! En dat natuurlijk tegen glasscherpe prijzen."
Adres: Campagneweg 28, 4761 RM Zevenbergen
Telefoonnummer: 0168 32 37 27
Stad: Zevenbergen
Route: Campagneweg 28
Postcode: 4761 RM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Gealan configurator, Drutex kozijnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf Vrolijk Bouwbedrijf Vrolijk 118 meter Na 2 aanvragen via de site, geen reactie gekregen van Vrolijk!
Bouwbedrijf Jos Vrolijk Bouwbedrijf Jos Vrolijk 799 meter Na 2 aanvragen via de site, geen reactie gekregen van Vrolijk!
Recensies
Onlangs heb ik voor mijn tandartspraktijk in Klundert een nieuwe voordeur laten plaatsen door WNDW Kozijnen uit Zevenbergen. Binnen twee maanden na de offerte kon de deur al worden geplaatst. De eigen vaklui hebben binnen één werkdag de deur geplaatst met oog voor detail en een keurige afwerking. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en krijg dagelijks positieve reacties van mijn patiënten.
Mooi energiezuinig kozijn met ventilatie geleverd voor schappelijke prijs. Goed met het bedrijf gecommuniceerd via e-mail en whatsapp, ook na levering kozijn.
Vanwege spoed heb ik nieuwe maatwerk kozijn moeten bestellen. Ik wist er eigenlijk niks van af, hoe of wat. Maar het was zo geregeld! Zoals beloofd kreeg ik in 2 weken een appje dat ik hem al op kon komen halen. Zelf plaatsen bleek best mee te vallen dankzij goede tips en videos. Bedankt WNDW voor de goede service. Ik raad WNDW zeker aan
Wij van JLvastgoed zijn erg blij met de kozijnen van WNDW. Top kwaliteit snelle leveringen en goede service. Al vele projecten voorzien van kozijnen en deuren die geleverd zijn door WNDW
Mijn houten kozijnen vervangen door kunststof. De jongens van wndw hebben mij goed kunnen adviseren zodat ik de juiste keuze heb gemaakt. Zeer tevreden!!
All You Need Is WNDW Kozijnen! Afgelopen week nieuwe kozijnen besteld, uiteraard van hoge kwaliteit. Snelle service en vriendelijk personeel. Top bedrijf!
Erg tevreden met de kwaliteit van de kozijnen ook kwamen ze de gemaakte afspraken juist na. Heel blij mee. Dankjewel mannen!
Kozijnen besteld bij dit bedrijf en hele fijne service ervaren. Adviseren je bij elke stap en maken alles op maat en naar jouw wensen.
Super tevreden met mijn nieuwe kunstof kozijnen! WNDW heeft een ruim aanbod, maar helpt goed bij het maken van een keuze. Contact met de medewerker verliep heel soepel, er kwamen snel antwoorden op mijn vragen en de service was zeer goed.
Nieuwe kozijnen besteld voor ons nieuwe huis. Vanuit onze kant duurde het iets langer dan gepland en bij wndw was dit geen probleem! Super service, helemaal blij! Zien er top uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid