facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WL Deal

WL Deal

Info

Meld u nu aan bij WL Deal en blijf altijd op de hoogte van de allerbeste Deals met minimaal 50% korting in Purmerend, Zaanstad, Volendam, Edam en Monnickendam!

Geschiedenis

WL Deal biedt u vanaf 3 oktober 2015 de allerbeste en allerleukste locale deals aan, in uw regio! Met minimaal 50% korting op de normale prijs bent u altijd verzekerd van een spetterende deal. U koopt uw WL Deal voucher op www.wldeal.nl, vervolgens ontvangt u de voucher per email. Deze print u uit en neemt u mee naar uw afspraak, het enige wat u verder moet doen is: genieten! Samen voor een gezelliger Waterland, Samen genieten van minimaal 50% korting!



"Bij WL Deal vind je dagelijks de beste deals in de regio Waterland. Onze missie is om samen met jou heel Waterland gezelliger te maken. Want als we ergens in geloven, dan is het wel dat deze regio genoeg moois te bieden heeft! Via ons platform brengen wij lokale ondernemers in contact met de consument. Bij WL Deal krijg je gegarandeerd minimaal 50% korting op de originele prijs. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan gratis in via onze site en je ontvangt de nieuwste aanbiedingen direct in je mailbox. Hoe meer mensen en bedrijven meedoen, hoe leuker en uitgebreider de website wordt. Samen voor een gezelliger Waterland. Samen genieten met minimaal 50% korting!"
Adres: De Factorij 10L, 1689 AL Zwaag
Telefoonnummer: 0229-508405
ln.laedlw@ofni
Stad: Zwaag
Route: De Factorij 10L
Postcode: 1689 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: wl deal ouwe helling, wl deal riksja, wl deal pieterman volendam, wl deals bingo, wl deals high tea, jimmy garden wl deal, wl deal waterland, wl deals amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GlobalSystem GlobalSystem 662 meter Vriendelijke en vlotte service
Recensies
Zitten hele leuke en goede deals tussen
Wij maken geregeld gebruik van de aanbiedingen van WFDeals. Mooi om restaurants op een leuke goedkope manier te leren kennen. Nu kreeg ik opeens een herinnerings-mailtje in mijn mailbox met de mededeling dat er nog een voucher voor een lunch openstond.. Helemaal vergeten omdat ik stom natuurlijk die mail per ongeluk in de prullenbak gegooid had. Meteen WFDeals gebeld en ook meteen goed geholpen door Liza.. Als ik het ordernummer dat in mijn bankafschrift staat aan haar doorgaf, dan zou ze me een nieuwe voucher opsturen.. Dat werd zelfs op dezelfde dag geregeld!!! Fantastisch.. TOP.. Dus onverwachts toch nog héérlijk geluncht bij Meat Again in Zwaag voor €7.- per persoon!!! Alles was daar heel erg vers en lekker. Geserveerd door de ontzettend vriendelijke eigenaren en hun personeel. Dit gaan we daar zéker vaker doen.. Bedankt WFDeals voor de goede service..
Prima Bedrijf. Regelmatig prima aanbiedingen waar ik dankbaar gebruik van maak. Ook trouwens van WFDeal en AlkmaarDeal voor als ik aanbiedingen zoek buiten Waterland. Aanrader.
Nog even afwachten of alles klopt maar het lijkt heel aantrekkelijk Ja heb een coupon gekocht en gebruikt. Prima. Helemaal goed
Waardeloos bedrijf Zeggen 7 dagen per week open te zijn Maar krijg gewoon geen respons Heb net een actie gekocht maar krijg de coupon niet
In het begin was het een leuk concept. Maar ondanks de voorwaarden, zie je toch dat met name restaurants soms een 'aangepaste' WF kaart hanteren of extra's rekenen op gerechten zoals vlees of vis. Uitzonderingen daar gelaten. Ook zit je vaak met reserveren in de knoei. Niet in het weekend beschikbaar of dagen snel vol, waardoor je soms genoodzaakt bent op een dag te gaan waardoor je in een 'leeg' restaurant zit. Als je dan zonder WF deal reserveert hebben ze wel plek.
Leuke mensen en een leuk bedrijf met veel passie.
als je vragen hebt word je goed geholpen
Goede deals en service
Leuke mensen! Leuke acties!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid