facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WK makelaars

Info

NVM makelaar / taxateur

Geschiedenis

NVM makelaar / taxateur specialist in aankoop, verkoop en taxatie van een huis of appartement in Haarlem, Hoofddorp, Vijfhuizen en Heemstede.



"WK makelaars is een modern kantoor met zeer ervaren en gedreven medewerkers. In de regio Haarlem, Hoofddorp, Vijfhuizen en de omliggende plaatsen bemiddelen wij bij aankoop en verkoop van huizen en appartementen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een goed gevalideerd taxatierapport NWWI. Wij hebben een aantoonbaar track record en beschikken over goede recensies. Interesse in onze aanpak? Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u."

"WK makelaars is een modern kantoor met zeer ervaren en gedreven medewerkers. In de regio Haarlem, Hoofddorp, Vijfhuizen en de omliggende plaatsen bemiddelen wij bij aankoop en verkoop van huizen en appartementen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een goed gevalideerd taxatierapport NWWI. Wij hebben een aantoonbaar track record en beschikken over goede recensies. Interesse in onze aanpak? Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u."
Adres: Burgemeester Pabstlaan 10 - A6, 2131 XE Hoofddorp
Telefoonnummer: 0232052143
Stad: Hoofddorp
Route: Burgemeester Pabstlaan 10 - A6
Postcode: 2131 XE



op zoek naar gerelateerd: Aankoopmakelaar Hoofddorp, Bedrijfsmakelaar Hoofddorp, ERA Hoofddorp, VLIEG Hoofddorp, Verhuurmakelaar Hoofddorp, Makelaar Haarlemmermeer, Jan de makelaar, Makelaars Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Somfy Nederland Somfy Nederland 360 meter Producten werken naar behoren, eens je ze geïnstalleerd krijgt wat niet vanzelfspreke...
BedrukteFles.nl BedrukteFles.nl 545 meter Het maken van een prachtig kado, een gepersonaliseerde fles, was nog nooit zo leuk. V...
Eventim Nederland Eventim Nederland 585 meter Tja, Eventim, wat zullen we daar eens van zeggen. Ze sturen kaartjes per post en daar...
Finsulate Finsulate 662 meter Wij hebben finsulate nu al 6 jaar op ons polyester Hanse zeiljacht zitten. We liggen ...
BSS Beveiliging Slotenservice Deuren BSS Beveiliging Slotenservice Deuren 1 km Geweldige dienstverlenende instelling bij alle medewerkers. Topteam!
Hyde Park is here Hyde Park is here 2 km A new hub for living & leisure.
Reekers Schilders Reekers Schilders 2 km Goed werk en goede communicatie! Super blij met het resultaat.
Bachata.NL Bachata.NL 2 km Al een hele tijd wil ik Bachata Dominican leren dansen, maar helaas kwam er maar niks...
Clear Channel Nederland Clear Channel Nederland 2 km Outdoor advertising
papierenkarton.nl papierenkarton.nl 2 km Informatie over hét duurzame materiaal van nu en straks: papier en karton!
Stucadoorsbedrijfphilips.nl Stucadoorsbedrijfphilips.nl 2 km Stucadoorsbedrijfphilips bestaad reeds 20 jaar en richt zich op traditioneel stucwerk...
AVIAREPS AVIAREPS 2 km Vertaald door Google Leuke plaats Origineel Nice place
YoungCapital YoungCapital 2 km Eigenlijk niet eens een ster waard! Gesolliciteerd op drie vacatures in contact geko...
StudentJob Deutschland StudentJob Deutschland 2 km Suchst du nach dem idealen Nebenjob, Ferienjob oder einem Praktikum während deines St...
Vitaal aan het Werk Vitaal aan het Werk 3 km Binnen no-time voel je je op je gemak bij Marcel. Zijn oprechtheid en openhartigheid ...
Hagatex (Linnen & Textiel) Hagatex (Linnen & Textiel) 3 km Super vriendelijk, kwaliteit, snel, flexibel!
Design Advertising Design Advertising 3 km Autobelettering, kleding bedrukken, ontwerp, reclame, drukwerk, ramen tinten
DanoneCareers DanoneCareers 3 km Looking for a challenging and exciting career opportunity? Join us at Danone!
Recensies
WK Makelaars heeft ons geweldig geholpen met het vinden van ons droomhuis! Eileen is heel deskundig, open en meedenkend, en Petra heeft ons altijd goed gesteund met snelle en duidelijke antwoorden op al onze vragen. De service is geweldig goed en wij raden iedereen aan om de huizenmarkt op te gaan met WK Makelaars. Dankjewel voor alles!
WK makelaars is een heel fijn team! Goede communicatie, korte lijnen en wij zijn ontzettend goed begeleid met de verkoop van ons huis! Wij zijn meer dan tevreden en raden mensen die eerlijk en duidelijk geholpen willen worden WK makelaars zeker aan! Bedank lief team!!
Wij zijn heel fijn begeleid tijdens ons zoekproces. Binnen in aantal maanden onze droomwoning gevonden. Ook na onze aankoop zijn zij goed te benaderen. Wij kunnen WK makelaars zeker aanraden.
Als ik geen sterren had kunnen geven, dan had ik dat gedaan. Ben gebeld door een makelaar van dit kantoor naar aanleiding van een bod die ik had gedaan. Uiterst onvriendelijk en was gewoon uit op ruzie maken met me. Dat je het niet eens bent met een bod die ik doe, dat kan. Maar wees professioneel we zitten niet in een kroeg, dat je zo kan reageren. Dus omdat men niet 5 ton biedt voor een woning waar nog 1,5 ton aan moet worden verbouwd, vinden jullie een reden om de biedende partij op te bellen en onbeschoft te doen: "Beste heer Tiouassiouine, 35% onder de vraagprijs bieden vinden wij geen goede insteek voor het starten van een normale onderhandeling. Wij wensen u veel succes met het vinden van een woning. Hartelijke groet, Team WK makelaars"
We hebben een hele fijne ervaring met Wk Makelaars. Ons eerste huisje dankzij hun hulp! We raden ze iedereen aan.
Ontzettend goed geholpen door de medewerkers van WK makelaar. Altijd bereikbaar, meedenkend en hebben echt het verschil gemaakt in onze huizenjacht! Met goed resultaat!
Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met WK makelaars als aankoopmakelaars. Ze hebben ons geholpen om in deze zeer moeilijke tijd in Haarlem een heel mooi huis aan te kopen. Het team van WK makelaar is zeer betrokken, deskundig, vriendelijk en altijd bereid om net dat stapje meer voor je te zetten. Ze zijn eerlijk over wat ze een huis waard vinden en begeleiden je naar het nemen van verstandige keuzes met betrekking tot het doen van biedingen. Daarnaast vonden wij het een groot pluspunt dat 2 van de 3 makelaars die mee gaan naar de bezichtigen zelf taxateur zijn. Dat maakt dat ze in huizen alle, maar dan ook echt alle kleine dingen zien die er moeten gebeuren en dat helpt om een goede inschatting te maken van wat een huis waard is. Wij zijn super tevreden met WK makelaars en zouden daar sowieso weer terugkomen in de toekomst. Dank Kim, Petra, Eileen en Wietse!
Wat een fijne ervaring! Gezien de urgentie bij de verkoop van mijn woning heeft Kim wonderen verricht. Out-of-the box oplossingen gezocht en alles zeer snel geregeld. Mocht je op zoek zijn naar een makelaar die je van A tot Z goed begeleid en echt een stapje verdergaat dan de rest? Dan ben je bij WK Makelaars aan het juiste adres!
Super fijne makelaar. Heeft enorm met ons meegedacht en houdt de markt erg goed in de gaten. Hierdoor heeft Wietse ons ontzettend goed advies gegeven. Ook erg fijn dat Kim met ons mee was met de inspectie en naar de notaris. Het persoonlijke contact waarderen wij enorm.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid